Biblioteket

306.7

En bok i fanget hans. Blikk som beveget seg, sulten på å sluke til seg innholdet. Faste, bestemte bevegelse med hånden og en ny side var forbi. Jeg satt ovenfor ham. Et bord foran meg. Han sitter på en benk på den andre siden av gangen. Endelig hadde jeg kommet tidlig nok til at det var meg som fikk sitte ovenfor de hendene, de sterke armene. Jeg ville holdes av de armene. Føle meg trygg mens han holdt rundt meg. Håret hans falt ned i synsfeltet, uten å flytte blikket førte han håret igjen bak ørene. Jeg la håret mitt foran ansiktet. Jeg ville ikke at han skulle se at jeg så på ham. Jeg hadde sett han mange ganger før. Han hadde dype grønne øyne som vitnet om noe ukjent. Det var alltid et lite smil i den venstre munnviken hans. Jeg kunne ikke la blikket mitt hvile på den søte kroppen hans for lenge av gangen, etter hvert ville han skjønne at jeg så på ham.

Det måtte han ikke finne ut av, tenk om han ikke likte meg. Tenk om han ikke ville se på meg på den samme måten. Da ville jeg aldri mer kunne se på kroppen hans uten at det ville komme et hånende blikk fra han. Han ville se ned på meg hver gang jeg i det hele tatt så bort på ham. Jeg snek meg til et nytt blikk bort på den stramme t-skjorten hans, den lave v formede utringningen som avslørte den glatte brystkassen og den stramme huden som gav til kjennskap bare bein og muskler. Jeg måtte senke blikket mitt igjen. Øynene beveget seg over boken jeg hadde foran meg, men ordene gikk ikke inn. Boken ble ustabil når den ene hånden sluttet å støtte den. En hånd som nå sakte strøk nakken min. Strøk nakken som den ville bli strøket av sterke men myke hender. Jeg så nedi boken mens hendene fikk leve sitt eget liv. Det var nytesløst å få med seg noe av boken, jeg bladde siden med jevne mellomrom. Jeg så opp igjen på det sterke ansiktet hans. Jeg så et rykk og han vendte fort blikket sott nedover til boken sin igjen.

Hadde han sett på meg? Hadde han sett at jeg hadde følt på nakken min. Dette kunne bli skikkelig flaut. Hvorfor måtte jeg gjøre dette? Men vent, han hadde rykket ned med hode når jeg så opp på han, så han ville ikke at jeg skulle så at han hadde sett på meg. Kunne det være at han ville ha meg og? Kunne det være at han så på meg? I så fall måtte jeg gi ham noe å se på. De sterke kinnbeina var vendt nedover mot boken. Jeg hadde gjort ham flau. Dette likte jeg, likte det at jeg hadde hatt en påvirkning på mannen som satt ovenfor meg i dette biblioteket. Dette likte jeg at jeg hadde kunnet gjøre. Det kom frem et smil på ansiktet mitt. Et smil som fikk meg til å tenke på alt som var mulig å gjøre nå. Han så på meg og han ville muligens ha meg. Dette kunne jeg like. Under bordet begynte jeg å stryke meg på låret. Frem og tilbake beveget fingrene seg. Langsomt kunne jeg føle at de vandret lengre og lengre oppover.

Når de kom til skjørtekanten måtte jeg spre beina litegranne. Hode mitt var nede men jeg tok meg friheten til å stjele et til blikk bort mot ham. Han satt urolig, han hadde rykket til i det hodet mitt beveget seg oppover. Foten hans, som balanserte på tærene ristet opp og ned. Han så på hendene mine stryke opp og ned. Jeg likte at han så på meg. Jeg måtte passe så ingen andre så hva det var jeg holdt på med. Måtte passe på at ingen andre kunne se denne leken som vi holdt på med i all hemmelighet. Fingrene mine hadde nå komet seg opp til trusekanten, og det var deilig å kunne kjenne pekefingeren min stryke opp og ned langs leppene som lå under det lille laget med bomull. De oppsvulmede leppene likte godt fingrene som beveget seg over de. Tennene gjorde seg synlige mens de bet underleppen min.

Jeg måtte gjøre noe med denne følelsen. I en rask bevegelse så jeg opp mot ham, rett inn i øynene hans. Blikket mitt skjøt bort til en dør som førte videre inn i biblioteket, så direkte tilbake til øynene hans, han hadde ikke fått tid til å flytte vekk blikket sitt igjen. Jeg gav ham et lite smil som viste hva det var jeg tenkte på. Beina inn under meg, strekke lår og legger i forventning av det som skal skje. Beina inn under meg mens jeg sakte reiser meg, føler hans øyne på meg. Øynene hans følger meg mens jeg går ut døren, over skulderen min ser jeg bort på han. Når jeg snur hodet mitt tilbake kan jeg se idet han forsvinner fra synet at han reiser seg. Hyllene passerer på hver side av meg mens jeg går nedover gangen det er en spenning i knærne mine som gjør at jeg nesten mister balansen. Jeg runder et hjørnet, i det jeg går rundt stjeler jeg et lite blikk bakover og ser at han føler etter meg. Han ser på meg med det samme intense blikket som han hadde når han fortærte boken.

Øynene hans stirrer mot meg i et kort sekund. Han er bestemt i gangen, som om han er skilt ut fra omverdenen. Jeg fortsetter ned en ny korridor i denne labyrinten av et bibliotek. Under bakken der vi er finnes det bare kunstig belysning. Lysrørene flimret, øyeblikk med mørket kom på plutselig. Bak meg kunne jeg se at han kom nærmere. Mørke. To steg unna. Jeg fortsatte nedover gangen. Tall og bøker gikk forbi meg. 306.1. ”Goth culture: Gender sexuality and style” titlene presset seg inn i hodet mitt mens jeg så rundt meg og tenkte på at jeg hadde forført, uten å si et ord, den mannen som nå gikk bak meg. Denne mannen som bestemt leste boken sin. Som tok bestemte skritt nærmere og nærmere meg. ”Trendmania”. Skrittene kom nærmere og nærmere meg. Jeg stoppet, og uten å se meg for tok jeg en bok fra hyllen. Q 306.7 K sto det på ryggen. Jeg lente meg forsiktig mot hyllen i halv mørket.

Jeg klarte å åpne boken men hodet mitt var ikke med i hva slags bok det var. Jeg ventet. Jeg begynte å puste dypere mens jeg ventet på at han skulle ta meg igjen. De bestemte stegene som kom gående bak meg gikk saktere og saktere, det ble lengre og lengre mellom hvert steg. Da jeg kunne høre at hen var rett bak meg stoppet stegene. Jeg kunne kjenne at hjerte mitt banket fortere, øynene mine ble ufokuserte og jeg kjente at jeg måtte være bevist på pustingen for at jeg skulle få i meg nok luft. To hender beveget seg sakte oppover ryggen min. Over mine smale skuldre kunne jeg kjenne styrken i grepet hans. Jeg trodde nesten jeg skulle falle. Hendene hans føltes så godt på meg. Med forsiktige lette fingre kunne jeg kjenne han stryke oppover nakken min. Den andre hånden hans hadde beveget seg ned og rundt frem på magen min. ”En god bok du leser på, eller et forslag?”

Den dype stemmen hans var noe jeg lenge hadde drømt om å få høre tiltale meg. Jeg fikk nesten ikke med meg det han hadde sagt. Da det gikk opp for meg hva det var han sa, så jeg ned på boken og lurte på hvilke høyere makter skulle ha meg til å finne frem akkurat denne boken i akkurat dette. Jeg så ned i boken på bildet mens jeg kjente en hånd bevege seg ned og strøk forsiktig over skjørte mitt. Den andre hånden holdt vekk håret mitt mens to myke lepper forsiktig kom i kontakt med nakken min. Mens jeg så ned på bildene i boken kunne jeg kjenne de utforskende fingertuppene oppover låret mitt. Utpustingen min ble ustødig mens kroppen min skalv i forventning. ”Jeg så deg, jeg vet du vet at jeg så deg.” de mørke dype ordene hvisket forsiktig ikke langt fra øret mitt. Jeg kunne kjenne en hånd som beveget seg oppover magen min.

Den lette blusen min som var det eneste laget mellom fingrene hans og huden som brente etter å kjenne grepet hans om meg. Hånden beveget seg lett over bryste mitt og lengtelsen etter at han skulle holde meg vokste. På samme måte kunne jeg kjenne at han vokste, når han sto så tett inntil meg. Med to raske bestemte fingerbevegelser ble to knapper løftet ut fra hullene de var plassert i. Mine blondebh dekkede bryst ble med ett avdekket for gangen nedover. Men det var ingen der for å se de. De hvite blondene som dekket de lyse brystene mine viste den sanne formen, og jeg kunne se de rosa brystvortene som stakk frem i kåtskap. Hånden fra bak strøk forsiktig over bryste, hvorfor måtte han erte meg på denne måten? Den andre hånden hadde funnet den matchende trusen, blondekant på toppen og nedover det tynne stoffet, over mitt nybarberte følte jeg de varme fingrene. Jeg kunne kjenne at ryggen min krummet seg, men det var ikke noe jeg kunne eller ville gjøre noe med. Det var altfor deilig å bare bli holdt og terget av disse sterke armene rundt meg. Med et pang traff boken gulvet mens hendene mine ikke ville holde den lengre. Jeg var et øyeblikk redd for at noen skulle undersøke lyden men hendene jeg var i ville ikke gi slipp på meg.

Det sikre hendene jeg hadde miste meg selv i. Fingrene som hadde strøket over det stramme stoffet fant dets kanter og løftet opp sømmen og plasserte fingertupper under. Jeg strakte en hånd over hodet mitt og tok en håndfull av de tykke mørke håret hans. Dette gjorde bare at han beveget fingrene sine enda saktere, en tortur for meg når alt jeg ønsket var rett bak meg. Jeg begynte å bevege hoftene mine for å lette litt på torturen og kjenne nærmere på fingrene hans. Det aksepterte han ikke at jeg skulle gjøre. Han tok et fast grep om meg. En hånd holdt bryste mitt (når kom den under blondene?) den andre hånden som hadde komt seg under trusekanten holdt med flaten åpen og fingrene samlet over leppene mine. Jeg pustet inn når han grep fatt i meg på denne måten. Han kysset forsiktig opp nakken min.

Jeg kunne kjenne at saftene begynte å strømme til leppene mine. Jeg kunne kjenne fuktigheten når en finger forsiktig begynte å bevege seg inn i meg, ett ledd om gangen, mens den andre hånden masserte brystenerundt de harde brystvortene mine. Mans han var konsentrert om dette følte jeg at grepet hans ble litt svakere. Jeg løftet opp med sakte bevegelser baksiden av skjørte mitt. Jeg kunne kjenne hardheten hans mot rumpen min. Jeg følte den mellom musklene mens jeg strammet de om den. Igjen prøvde jeg forsiktig å føle mer av han, jeg beveget rumpen min opp og ned over ereksjonen hans. Jeg følte en utakt i bevegelsene hans mens jeg gnikket meg opp mot ham. Fingrene beveget seg deilig mellom de nå våte leppene mine. Jeg ville kjenne hvor kåt han var, jeg strakte en hånd rundt bak meg og følte den stive penisen hans under buksen. Han lot meg få snu meg, jeg så opp mot det sterke ansiktet hans og inn i de dype øynene.

Hendene hans beveget seg nedover ryggen min. Mine gikk mer målrettet for å åpne buksene hans. Da jeg kjente hardheten hans i fingrene mine kunne jeg føle at jeg ble enda mer våt. Ville bare at han skulle ta meg, jeg holdt en hånd hardt på penisen hans og en hånd beveget seg nedover for å bevege til side trusen og stryke de våte leppene mine. Det var godt å føle staken i ene hånden min mens jeg kjente den våte musen i den andre. Hendene hans hadde beveget seg nedover og begynt å massere rumpen min. De sterke hendene hans grep om meg og løftet meg inntil han. Han presset munnen sin mot meg og kysset nakken min. Jeg la ut et lite stønn mens jeg kjente magen hans mot musen min. Sakte senket han kroppen min nedover så penisen hans gned opp og ned over leppene mine. Når han hadde følt hvor våt jeg var kom det et lettere ondsinnet smil frem på ansiktet jeg pustet inn i.

Med en hånd som støttet ryggen min og en hånd som holdt oppe rumpen min løftet han meg opp over penisen hans og forsiktig senket meg så han kom inn i meg. Dette var det jeg hadde ventet på litt for lenge. Ikke bare den siste halvtimen mens jeg hadde sett på ham, men fra første gang jeg la øyne mine på denne mannen ville jeg kjenne ham inne i meg. Jeg vill føle hvordan han kunne være en del av meg. Mest av alt vill jeg kjenne han komme inn i meg, at hen skulle ta meg. Jeg holdt fast i skuldrene hans mens han tok meg. Pustingen hans ble dypere g dypere. Jeg åpnet de siste knappene på blusen min så han kunne se hvordan det myke stoffet, blondene dekket de hvite brystene mine. Hodet hans kom ned og kysset brystene mine, jeg kunne føle tennene hans stryke mykt over brystet mitt og skjøv til side blondene. Når tennene kom bort til brystvortene plasserte han den så han holdt den fast mellom de.

Spenningen gjorde at jeg buet ryggen min bakover, strammet grepet som beina min hadde rundt han. Med dette kom han dypere inn i meg. Nå måtte han ta meg. Nå måtte jeg føle han bruke meg. Hoften og rumpen min var presset hardt mot han. Han tok hintet og tok et fastere grep om rumpen min og en arm opp langs ryggen min som hold i skulderen min. Han kunne styre meg med dette, og beveget meg opp og ned og jeg kunne føle han komme presse rytmisk mot meg. Han holdt meg tett inntil seg, og jeg kunne kjenne svetten fra den bare overkroppen hans gni seg mot den myke magen og brystene mine. Når han tok meg på denne måten kunne jeg føle friksjonen mot klitten min. Jeg kjente varmen hans inni meg. Hardheten som presset lengre og lengre inn i meg.

Jeg holdt meg selv tett inntil denne sterke mannen. Magemusklene hans sto i spenn mot de myke brystene mine. Munnen hans mot munnen mine gjorde at jeg ble enda våtere. Når han flyttet leppene sine tilbake og så meg inn i øynene mens de sterke fingrene masserte rumpen min kunne jeg kjenne spenningen strømme fra der han presset inni meg og gjennom hele kroppen mens lysken min presset mot han og ryggen buet seg i nytelsen han hadde skapt hos meg. Det ble varmt i meg når han fylte meg opp. Han kysset meg og jeg kunne føle hardheten hans pulserer i nytelse. Å føle han komme inne i meg gjorde kroppen min varm. Enda bedre var det å vite at det var meg som hadde gjort han så kåt at han måtte ha meg i en gang i kjelleren av et bibliotek.