Bestevenninens bror

Bennedicte og Malin traff hverandre for 4 år siden, da de ble satt til gruppearbeid siste året på allmennfag. Siden hadde de vært uadskillelige venner. Nå bodde de sammen i en liten leilighet i Oslo, og visste stort sett alt om hverandre. Men familien til Malin visste Benedicte, eller Benny som de kalte henne, lite om. Hun kjente til at hun hadde to eldre brødre, den ene var homofil og eide byens hippeste frisørsalong, mens den andre var en staut brannmann med egen villa og imponerende bilpark. "A mans man" i følge Malin. Hun hadde bare sett han i forbifarten et par ganger, men det var nok til å vite at han var kjekkere enn kjekkest. Han hadde kort svart hår, rett kinnskjegg til øreflippene og grønne øyne med fyldige øyevipper. Og kroppen var det ikke noe å utsette på, nei, han var veltrent og så sexy som det får blitt. Etter forsiktig spørring hadde Malin avslørt at han og samboeren hadde et nokså utslitt forhold og at hun reiste mye med jobben som flyvertinne.

En dag var leiligheten deres totalskadet etter en vannlekkasje i etasjen over og jentene måtte ty til alternativ bopel mens leiligheten var under renovering. De fikk kræsje hos Michael, siden han hadde nok av rom i den svære villaen sin. Siden de kom sent på kvelden ble de tre sittende å prate en times tid før de gikk hver til sitt. Benny var urolig, og langt fra trett. Hun hadde lagt seg tilrette under silkesengetøyet, og lå mest bare og så i taket. Hun klarte ikke la være å tenke på han. Han hadde sett på henne med intense øyne og hadde fulgt ivrig med på alt hun hadde sagt. Ahh, de vakre øynene hans.

Michael på sin side var også våken, han tenkte på Benny. Han prøvde fortvilet å få henne ut av hodet, han var jo ikke singel! Men han kunne like gjerne stå opp igjen, for noe søvn kom det ikke til å bli med det første. Han listet seg stille ut i koridoren og ned trappen til stuen hvor han stilte seg ved de store vinduene og kikket ut over byen. De tusen gatelysene skinte inn i det mørke rommet og fylte huset med en rolig atmosfære. Mens han sto slik og drømte hørte han lyder oppefra og gikk bort til trappen for å se. Halveis nede stoppet Benny forfjamset opp i det hun fikk øye på han, og lukket den tynne morgenkåpen sammen rundt livet i et kast. Gud så deilig han var der han sto iført kun en trang bokser. Han kikket opp på henne, brystene kunne så vidt skimtes under silken. " Eh, jeg fikk ikke sove, tenkte kanskje noe å drikke ville hjelpe" stotret hun. Han innså plutselig at han stirret og tok seg sammen. " Nei, ikke jeg heller" svarte han. "Kom ned og sett deg så skal jeg fikse noe å drikke" sa han og forsvant ut på kjøkkenet. Hun satte seg ned i sofaen forran vinduene og lente seg tilbake.

Michael kom ut med et par glass rødvin og satte seg ned ved siden av henne. "Det er stille i natt" sa han, i et tappert forsøk på føre en samtale. Det virket, de pratet lett og lystig om alt mulig og før de viste ordet av det hadde de drokket en flaske rødvin. Pluttselig ble han klar over hvor nær de hadde kommet hverandre, og at det nakne låret hennes berørte hans. Hun oppdaget det samme, men sa ingenting. Stillheten var intens og sexy. Han begynte forsiktig å puske henne i håret. "Du har et nydelig hår" sa han stille. Hun så forsiktig opp på han og smilte. "Takk, du også." Han kjente hvordan det begynte å presse på i bokseren, -bare det ikke syntes, tenkte han. Hun var så utrolig vakker i skinnet fra gatelysene utenfor og lysten vokste i han. Dette var galt, han visste det, men... Hun på sin side merket at de begge ble varmere, og hun hørte hvordan pusten hans forandret seg. Var hun litt fuktig der nedentil? Noe styrte leppene hans bestemt mot hennes og han kysset henne ømt og kjærlig. Puskingen ble til et fast grep rundt hodet hennes og nussingen ble til tungekyssing. Han kjente hvordan pikken vokste og hvor utrolig kåt han ble. Hun hentet en av hendene hans og førte den inn i den halvåpne morgenkåpen. Han kjente at hun hadde deilige, stive brystknopper på de myke og faste brystene.

Benny strøk han over brystkassen og nedover til hun kunne føre fingrene inn i bokseren og ta på den stive pikken. "Oy" utbrøt hun mellom leppene hans. Han trakk seg fort tilbake og så spørrende på henne, "Hva?". "Du er bare så stor, jeg gleder meg" fniste hun og begynte forsiktig å runke han. Han stønnet og smilte til henne mens han la seg bakover mot rygglenet og plasserte armene bak hodet. Hun satte seg på kne foran han på gulvet og bøyde seg over den harde pikken. Slikket forsiktig med myk tunge på hodet, kjælte med ballene og runket han rolig. Så sugde hun litt på tuppen før hun dyttet den bestemt inn i munnen mens hun knep leppene sammen rundt den. Michael stønnet og hun kjente at han ble enda hardere.

Etter at hun hadde sugd seg fornøyd reiste hun seg opp og satte seg til skrevs over han. Hun hadde fortsatt morgenkåpen på, men det nakne kjønnet hennes struttet nå rett over den kåte pikken hans. Hun satte seg forsiktig ned, akkurat så pikkhodet berørte åpningen hennes. Han kjente at hun var våt og klar. Han la hendene sine på hoftene hennes og prøvde å presse henne forsiktig ned, men hun strittet imot og løftet seg vekk. Så satte hun seg litt ned igjen på samme måte, gned kjønnet sitt på pikken, lekte med den. Han trodde han skulle sprekke av opphisselse. Han kunne kjenne saftene hennes renne ned langs pikken sin. Med ett presset hun seg fort ned og han forsvant dypt inn i henne. Hun var trang og våt, og i det samme trodde han det skulle gå for han. Men hun ble sittende dørgende stille til det verste hadde gitt seg.

Så begynte hun å ri han, først sakte, så mer intenst. Hun kastet på hodet og nøt rideturen mens hun med en finger stimulerte klitten sin. Han måtte gjøre noe nå, ellers var leken over. " Jeg vil ta deg bakfra" hørte han seg selv si, og hun reiste seg av han og stilte seg opp på kne i sofaen, med rumpa struttende ut i rommet. Han kunne se det våte, klare kjønnet hennes, bedende mot han. Han puttet en finger inn i henne og lot den gli inn og ut, hun stønnet og jokket imot. Så slikket han henne med bestemte bevegelser, lot tungen sirkulere rundt klitoris. Hun stønnet høyt og presset seg mot fjeset hans. Nå ville han ta henne. Han reiste seg og tok et godt grep om hoftene hennes, kjørte pikken inn i henne og knullet henne hardt. Hun fingret seg selv i kjappe bevegelser i takt med jukkingen hans. Pikken gled lett inn og ut av kjønnet hennes og han kunne kjenne hvordan hun strammet mer og mer om kuken hans. "Jeg kommer!" hylte hun!. Og med rytmiske tak klemte kjønnet hennes rundt han mens hun stønnet i orgasme, Nå smalt det for han og i det samme pumpet han henne full av sperm.

De ble liggende og kose litt før han skvatt opp! " I hælvete! Klokka er jo 8 alt, skulle vært på jobb for en time siden!" Han for opp som en virvelvind og svirret rundt etter klær før han bykset ut døra og ble borte. 2 min senere tikket den inn en SMS på mobilen hennes. "Gleder meg til neste gang..:)"