Bærplukkeren

"Han kysset puppene mine og småbet i vortene. Han kysset munnen min og jeg pulesugde tunga hans. Han slikket seg ned til den kåte fitta mi."

 Jeg hadde alltid likt å være i skogen til alle årstider. Jeg likte meg best alene, fordi jeg kunne føle på friheten og bare være meg. Jeg pleide noen ganger å kle meg helt naken og danse rundt trærne og slappe av i mose og lyng. Se opp på himmelen der skyene danset i takt med musikken jeg lagde i hjerte mitt. Jeg fikk utløp for fantasier og oppnådde indre ro.

Denne gangen kjente jeg en uro, en pirrende uro. I det siste hadde jeg hørt om en mystisk og vakker mann som var ute og plukket bær. Jeg kjente at mine kvinners behov gjorde seg gjeldende. Hvordan skulle jeg få meg tilfreds når mine kvinnelige drifter våknet akkurat her og nå, alene?

Det var en fin høstdag, den beste på lenge. Jeg gikk og tenkte på mine yngre dager og hvorfor jeg likte skogen så godt. Det var varmt så jakka den knøyt jeg rundt livet. Jeg kastet det lange ravn svarte håret mitt bakover og så meg rundt. Ingen ting var forandret. De samme trærne, de samme bærtuene som bugnet av bær. De samme stiene og samme dyrene. Jeg tror de samme fuglene var her også jeg. De sang og plystret mot meg. Det var akkurat som de ville si meg noe. Jeg ruslet ned til bekken. Tok en slurk og satte meg på ei gresstue. Her er det så vakkert. Jeg la meg bakover og hørte på bekken sildre.

Hva var det jeg hørte. En lyd som ikke hørte hjemme i skogen kom nærmere. Jeg hørte noen kremtet. Jeg reiste meg opp, og jeg så ingen. Der var lyden igjen. Denne gangen reiste jeg meg helt opp og så rundt meg. Holdt pusten og lyttet. Jeg tok noen skritt opp den lille skråningen, og der, der lå det en mann rett ut på et teppe i fargen rødt og svart med ruter på. Ved siden av han stod en gammeldags bøtte med hank og en kaffekanne som støttet seg inntil en ryggsekk.

Han lå på ryggen med turbukse, han hadde tatt av seg på overkroppen og han tygde på et strå i munnen. Jeg stirret. Jeg så på en flott mann. Jeg så på bevegelsene hans i fjeset der strået danset i takt med de fyldige røde leppene hans.

Han hørte meg og gløttet på det ene øyet. «Næmmen, er det ikke selveste huldra da», sa han. Jeg visste ikke om jeg skulle bli snurt eller glad. «Ja, du har jo så langt vakkert hår», sa han. «Takk», sa jeg. «Kan jeg by på en kaffetår», sa han. Jeg satte meg ned ved siden av han og la merke til at musklene hans strammet for hver gang han beveget armene. Jeg holdt kaffekoppen i mellom hendene mine. Han la seg på ryggen igjen. Jeg kunne ikke unngå å se bulen på buksa hans. Jeg tenkte at det var ikke noen i veien med det utstyret, men kunne han være kåt da?

Jeg kjente hele kroppen min sitret. Jeg hadde kjent på kvinnelige drifter i hele dag. Jeg stod snart i brann, tenkte jeg. Jeg la meg ned sammen med han. Han så på meg. Kommenterte de grønne øyne mine og den søte lille munnen min. Først nå la jeg merke til de svarte øyne hans og det svarte håret. Han hadde to dagers skjegg og smilte fra øre til øre med en perlerad av tenner. Jeg var kåt. Jeg så han vred litt på seg. Jeg spurte hva han gjorde her og hvem han var. Han spurte om det samme. Plutselig sa han «nok snakk», så kysset han meg.

Kysset sendte meg til en helt annen «verden» og jeg smeltet i armene hans. Jeg så det stakk noe opp fra lommen i sekken til denne mystiske mannen. Kunne det være et kondom da? tenkte jeg. Hvem er det som tar med kondom på tur i skogen for å plukke bær, tenkte jeg. Han var nok alltid beredt han, og tenkte sikkerhet. Jeg ble så nysgjerrig på hva slags kondom det var. Et kondom fortalte meg litt om hvem mannen er. Kondomet lyste mot meg og jeg kjente at klitoris begynte å vokse og dunke.

Han kysset meg på halsen og kilte meg med tunga på brystet. Han tok forsiktig av meg t-skjorta og bh`en min kneppet han opp med munnen, og slapp den ned på pleddet. Han tok rundt puppene mine. De var en håndfull og han slikket på mine vorter. Jeg vred meg i lyst og begynte å kneppe opp buksen hans. Kuken hans valt ut og stod så stiv som den var mot meg. Det rosa penishodet glinset i solen og det piplet et par dråper ut av hullet dens. Han luktet kåte safter. Jeg begynte å runke han. Han kledde av meg og jeg snudde meg, og la meg over han.

Han åpnet mine kjønnslepper med tunga og slikket meg på klitoris. Jeg sugde han. Jeg kjente hver en blodåre dunke meg i munnen fra en kuk som fylte hele munnen min. Jeg kjente lemmet hans strutte og jeg ville ikke han skulle sprute enda. Jeg la meg ned på teppet og han tredde to fingre inn i meg og jeg pulte fingrene hans. Han kysset puppene mine og småbet i vortene. Han kysset munnen min og jeg pulesugde tunga hans. Han slikket seg ned til den kåte fitta mi. Han reiste seg opp og jeg tok tak i kuken og runka han. Idet han tok to fingre på klitoris og jeg ropte ut av nytelse, sprutet jeg saftene mine nedover fingrene hans. Han slikket dem før han slikket og slurpet med tunga i fitta mi mens orgasmen rei meg.

Han kikka bort på sekken. Tok tak i hjørnet på det som stakk opp og der løftet han opp kondomet mot meg. Ha viste meg den og blunket til meg, jeg sa «ja». «Knull meg». Jeg tok kondomet og rev forsiktig opp pakningen. Kondomet glitret mot meg. Det var en «Super Thin for a closer feeling». Jeg ble overlykkelig av valget hans fordi jeg ville føle hele hans pikk inni min våte fitte. Jeg ville føle hele hans pikk støte mot meg inni min mørke våte grotte.

Jeg var så kåt og nå skulle fitta mi få. Jeg tok tak i staken hans og tredde sensuelt på kondomet og han stønnet. Jeg brukte munnen forsiktig til hjelp der kondomet gled nedover kuken hans. Jeg slikket han forsiktig og nytelsen så jeg i fjeset på han. Han snudde meg rundt og ville ha meg bakfra. Jeg kjente den tunge kuken som nesten ikke klarte å holde sin egen vekt oppreist, så stor og kraftig var han.

Han tok det meget varsomt. Jeg kjente millimeter for millimeter han gled innover i min grotte og til slutt støtet han helt inn og jeg jokket frem og tilbake. Han knadde rumpeballene mine og kjørte kuken ut og inn og jeg opplevde en nytelse jeg skjønte kroppen min hadde savnet. En kåthet som jeg sjelden opplevde ble nå stimulert. Jeg visste at orgasmen snart skulle skylle over meg.

 Han snudde meg og kilte kuken sin mellom kjønnsleppene mine før den fant veien inn. Jeg følte kuken mot mine vegger inni min grotte. Han stønnet og sa jeg klemte så deilig rundt pikken hans. Han trodde ikke han holdt ut lenge nå. Jeg beveget hoftene mine i takt med rytmen hans. Hans store lem stimulerte meg til jeg så stjerner foran øyene mine. Jeg ejakulerte og det det rant ut av meg. Han trakk seg fort ut og stakk et par fingre oppi meg for å føle den varme fittesafta skvulpe rundt fingrene sine.

Han slikket den hvite saften min av fingrene. Jeg tok kondomet av han og idet jeg tok rundt pikken så jeg den svulmet og dunket og begynte å pumpe sæden utover puppene mine. Jeg tok og sugde de siste dråpene ut av han. Han segnet om på teppet der han fortsatte å riste og stønne.

Jeg la meg tett inntil han og befølte brystvortene hans. Tok og førte hånden min oppover mot det svarte og fyldige håret. Han la den ene hånda si bak nakken min og heiste hodet opp til sitt og kysset meg lidenskapelig. Jeg fikk nesten ikke puste og hikstet av både nytelse og lengsel. Jeg må ta en tur i skogen i morgen også, tenkte jeg.

Han så meg dypt inn i øynene og sa «jeg skal plukke bær i morgen?». Jeg druknet i hans skjønnhet og jeg skjønte at morgendagen ble en dag med «Bærplukkeren», og jeg kunne ikke takke nei til den invitasjonen. Jeg skjønte i fra glimtet i hans øyne og snerten i stemmen hans at han hadde mye mer å by på.

-Orkidedatter-