Bare begynnelsen

Jeg kunne bare tatt henne med en gang, men jeg ville holde på øyeblikket. Vi visste begge hva som skulle skje, og vi hadde god tid. Dessuten visste jeg at hun ble kåtere og kåtere for hvert tikk fra klokka fordi hun visste, og hun visste at jeg visste. Av blikkene jeg ga henne og ordene jeg sa og hadde sagt.
 
Vi satt på kjøkkenet hennes med hvert vårt glass vin og pratet om løst og fast. Vi hadde møttes et par uker tidligere. Kjemien var der øyeblikkelig. Vi visste vi ville ha hverandre. Omstendighetene ville ha det til at vi ikke fikk vært alene sammen så raskt som vi ønsket, men nå var vi her. Endelig alene. Det var fredag kveld og vi hadde hele helga foran oss. Jeg visste hva hun likte, og jeg bestemte meg for at tiden var inne. Jeg ba henne komme og sette seg på fanget mitt. Hun reiste seg straks og gikk mot meg mens hun holdt blikket mitt. Øynene hennes fortalte meg hva hun følte.
 
Glede, spenning, kåthet... Da hun var nærme nok tok jeg tak i armen hennes, snudde henne rundt og satt henne ned på fanget mitt. Hun hikstet lett, nesten uhørlig. Gjennom den tynne tightsen kjente hun garantert godt hvor hard jeg var. Jeg løftet håret hennes til side, og kysset henne lett i nakken, mens jeg tok et godt tak rundt henne. Endelig! Endelig har jeg henne i armene mine. Endelig har vi hverandre.

Jeg strøk hendene over magen hennes. Lårene hennes. Strøk henne over puppene og kjente at brystvortene hennes var harde. Jeg tok tak i armene hennes og dro dem bak på ryggen. Jeg holdt dem fast med den ene hånden, mens jeg dro fram et silkeskjerf jeg hadde under stolen med den andre. Jeg hadde gjemt det der når hun var på do. En mann må ha en plan. Jeg bandt armene hennes sammen. Surret skjerfet flere ganger rundt fra litt over albuene og ned til håndleddene. Hun var hjelpeløs.

Jeg løftet henne opp og reiste meg selv så jeg ble stående bak henne. Jeg tok fram et skjerf til og bandt det foran øynene hennes. Jeg fortalte henne at nå er det jeg som bestemmer, og jeg vil ha henne. Hun puster tungt mens jeg stiller meg inntil henne, forfra nå, og sakte stryker henne over hele kroppen. Alt fra sultne tak i rumpa hennes til lette stryk over ansikt og hals. Lar hendene gli oppover innsiden av lårene hennes til jeg kjenner at hun er våt igjennom truse og tights. Til slutt legger jeg hendene mine bak nakken hennes og kysser henne dypt og lenge. Nå er jeg kåt som faen og viljestyrken nærmest oppbrukt.

Jeg må ha henne. Jeg leder henne inn i stua og legger henne på magen over det ene armlenet på sofaen. Blodet bobler i meg av synet av henne der hun ligger bundet, bind for øynene, og med den deilige rumpa i været. Jeg drar ned tightsen og trusa i et røsk, får øye på fitta hennes som glinser imot meg mellom lårene, og må bare smake på den. Jeg begynner forsiktig, men skjønner fort at hun er mer enn kåt nok, så jeg går dypt inn. Jeg elsker å ha henne over hele ansiktet mitt. Fitta og rumpa som gnir seg mot meg. Lårene som presser mykt rundt hodet. Jeg kan holde på lenge, og det gjør jeg, men stopper når jeg merker at det er like før hun kommer.

Jeg reiser meg opp, og samler alt jeg har igjen av viljestyrke. Jeg vil holde henne på pinebenken litt. Jeg kler av meg sakte. Vet at hun hører lydene og forstår hva som skjer, men hun kan ikke gjøre annet enn å ligge og vente på mitt neste trekk. Jeg er nå helt naken, og brenner etter å bare kjøre kuken i henne, men jeg elsker å erte og tar meg sammen. Jeg bestemmer meg for å være litt ekstra slem og går ut på kjøkkenet for å ta et glass vann. Igjen tar jeg meg god tid, vel vitende om at hun ligger der og lengter etter meg og at hvert sekund er som en evighet. Det er grenser for hva en mann kan klare. Jeg går tilbake til henne, legger meg over henne, tar tak i håret hennes og hvisker i øret hennes at nå skal jeg knulle henne. Jeg plasserer kuken i åpningen hennes og glir såvidt innenfor.

Det er nesten uutholdelig, men jeg holder igjen. Hun vrikker på seg, prøver å tre seg på meg, men jeg strammer grepet i håret hennes og minner henne på at det er jeg som bestemmer. Hun ber meg pent om å ta henne. Jeg rører litt på meg og glir noen millimeter lengre inn, og bare må gi etter. Jeg slipper taket og forsvinner inn i henne. Nytelsen er ubeskrivelig og før jeg har fått trukket meg ut igjen for et nytt støt har vi kommet begge to. Det spiller ingen rolle. Dette var bare begynnelsen. Vi hadde hele helga på oss, og det ble en man vil huske. Det har blitt mange flere siden også.