Badedrakt

" Hun la meg ned på badstuebenken og satte seg skrevs over magen min. Samtidig tok Camilla pikken min og styrte den inn i den plaskvåte fitta si. Camilla holdt rundt Heidi og befølte puppene hennes bakfra mens hun begynte å ri meg."

En perfekt blanding av nylon og elastan, sydd sammen for å omfavne kvinnekroppens nydelige former - det er få ting som tenner meg mer enn en frodig dame i en tettsittende og klissvåt badedrakt...

«Hva er det jeg har gjort?», tenkte jeg mens jeg kikket meg rundt i den tomme herregarderoben. Det hadde virket som en god idé å melde seg på teknikkurs i svømming for folk over 30. Prisen var heller ikke så dum. Men når jeg nå stod her en lørdag kveld i november i garderoben på den lille, lokale svømmehallen, angret jeg bittert. Jeg kunne ha vært på byen og tatt en øl med gutta, eller sett landskampen på TV, men i stedet stod jeg altså her, mutters alene, med shampoen i den ene hånda og håndkledet i den andre. Likevel dusjet jeg kjapt, ruslet bort til hyllene og dro på meg badebuksa før jeg labbet inn i svømmehallen, et par minutter på halv åtte.

Det satt tre damer på den turkise tribunen - en tynn og spinkel dame med hvit badehette og svart badedrakt, som jeg aldri ville tippet var mer enn maks 18 år hvis jeg ikke visste at kurset var for oss over 30 - og to fyldigere damer på 50+ med antydning til bilringer og blå badehetter som åpenbart var kjøpt for anledningen. Den ene hadde en lyseblå badedrakt med signalgule detaljer og den andre en knallrosa drakt av aller billigste sort.

Ingen snakket med hverandre. Alle satt bare og stirret tomt ned i det kjemisk rene vannet som lå blikkstille i 25-metersbassenget. Duften av klor fylte nesen og lysstoffrørene speilet seg i vannoverflaten. «Dette blir jo bare trist», tenkte jeg og satte meg ned et par meter bortenfor damen i rosa badedrakt.

Hun kikket opp og vi nikket så vidt til hverandre før vi stirret ned i vannet igjen. «Hei, alle sammen, og velkommen på kurs», sa en kvikk og oppvakt stemme plutselig. Jeg kikket opp og så en energisk og smilende dame i begynnelsen av 30-årene. - Jeg heter Camilla og skal være deres instruktør på dette kurset. Camilla var alt annet enn jeg hadde forventet. Jeg hadde forestilt meg en syltynn og topptrent svømmejente, men Camilla var en helt vanlig dame med flotte former.

Den sporty badedrakten fulgte kroppen perfekt og la ikke skjul på at det gjemte seg to ordentlig store og tunge pupper under nylonstoffet. Jeg måtte kjempe med meg selv for å feste blikket på de mørkebrune øynene hennes og ikke la blikket gå som en jojo opp og ned langs den deilige kroppen, og jeg kjente at det kilte i magen da hun så rett på meg og smilte. «Det første vi skal gjøre, er å gå sammen to og to».

Jeg og damen i rosa badedrakt ble paret sammen. «Heidi», sa hun og strakte fram hånden. « Marius», mumlet jeg mens jeg holdt blikket på Camilla som fortalte at to av oss kunne gå i den ene enden av bassenget og to i den andre. Heidi og jeg gikk ned trappa i det ene hjørnet.

Vannet var overraskende varmt og behagelig. «Oppgaven er å svømme etter hverandre og observere hvordan partneren bruker beina», ropte Camilla, «og så kommer jeg rundt og hjelper dere etter hvert». Heidi og jeg ble enige om at jeg skulle svømme foran den første lengden. Det var en rar følelse å vite at en dame svømte bak meg og så på bena og rompa mi mens jeg svømte. Da vi kom frem til andre siden av bassenget, byttet vi. Heidi begynte å svømme og jeg svømte etter. Da jeg kikket opp på Heidis benbevegelser, fikk jeg fullstendig sjokk! Jeg kunne nemlig se mye mer enn bena hennes. Badedrakten hennes hadde blitt helt gjennomsiktig i klorvannet og jeg så rett opp i Heidis barberte mus og rompe.

Jeg holdt på å svelge en liter med vann, men tok meg sammen og svømte etter Heidi helt til kanten. «Nå, hvordan så det ut», spurte Heidi og så på meg. –«Eh... jo...», stammet jeg mens jeg ikke kunne la være å la blikket gli ned til Heidis massive pupper. Også de var kommet godt til syne nå når badedrakten hadde blitt bleket i vannet. Jeg kunne se to stive brystvorter og store mørkerøde felt rundt nippelene. «Eh...», stammet jeg igjen mens jeg kjente at pikken min begynte å vokse i badebuksa. «Det var... bra», sa jeg til slutt. Da Heidi oppdaget hvor blikket mitt var festet, så hun ned på sine egne pupper og oppdaget hva som hadde skjedd med den billige badedrakten.

Jeg trodde hun skulle få sjokk og storme ut av svømmehallen, men Heidi bare smilte. Så tok hun to skritt mot meg i bassenget. Jeg kunne kjenne nylonstoffet på badedrakten over puppene hennes mot min brystkasse. «Liker du dem», hvisket hun mens hun lot hånda sveipe liksom tilfeldig borti den stive pikken min. –«Eh... ja....», stammet jeg igjen. «Hvordan går det her da?» Camillas høye og energiske stemme avbrøt oss. Hun må ha sett at det var noe rart som foregikk, og ikke minst at Heidis badedrakt plutselig hadde skiftet farge fra rosa til gjennomsiktig, men hun lot som ingenting og hoppet ned i bassenget ved siden av oss.

«Ok, nå skal vi trene på kroppens posisjon i vannet når vi svømmer», sa hun. Jeg var først ut. Heidi skulle holde beina mine mens jeg svømte med armene. «Det som er viktig», sa Camilla og la en hånd på brystet mitt og en på ryggen min, «er at kroppen er helt rett i vannet». Camilla lot hendene gli nedover magen og ryggen, over rompa og den knallharde pikken min og ned på lårene. Igjen lot hun som ingenting selv om hun nettopp hadde strøket på en pulserende ståpikk i badebuksa mi. Jeg hadde for lengst sluttet å konsentrere meg om hva Camilla sa. Jeg var en blanding av ekstremt flau og ekstremt kåt, og det var nesten en lettelse da det var Heidis tur til å få instruksjon.

Camilla gjorde det samme på Heidi og lot hendene gli over puppene og ryggen, magen og rompa, ned til lårene mens hun fortalte om stillingen i vannet. «Ok, nå skal dere trene på hverandre. Hold sånn som jeg gjorde nå», sa hun. Heidi smilte lurt til meg. Camilla tok tak i bena mine og jeg begynte å svømme med armene. Ved siden av meg, tett inntil, stod Heidi i gjennomsiktig badedrakt og la en hånd på brystet mitt og en hånd på ryggen min. Hun lot hendene gli mye saktere enn Camilla nedover magen og ryggen og stanset nesten helt før hun kom til det hun visste var en knallhard pikk. Ved pikken strøk hun et par-tre ganger opp og ned langs badebuksa før hun gikk videre for at Camilla ikke skulle merke noe.

Jeg holdt på å eksplodere. Så byttet vi. Camilla holdt Heidi i bena, Heidi svømte med armene og jeg la en hånd på ryggen til Heidi og en hånd på brystet hennes. Først da merket jeg hvor massive puppene hennes faktisk var. Jeg passet på å skli sakte over den ene stive brystvorten før jeg fortsatte hendenes ferd nedover kroppen hennes, over magen, ryggen, rompa og fitta hennes i bassenget. Svømmetimen fortsatte og Camilla ga diverse instruksjoner, men jeg klarte ikke å følge med. Stadig vekk kom Heidi liksom tilfeldig borti pikken min og jeg gjorde det samme med puppene hennes.

Plutselig sa Camilla at timen var over og at vi skulle gå i garderoben. Jeg prøvde å skjule den stive pikken da jeg gikk opp av vannet og mot garderoben. Heidi blunket til meg før jeg smatt inn i herregarderoben. «Å herregud, for en opplevelse», tenkte jeg mens jeg tok av meg badebuksa og gikk i dusjen. Pikken stod fortsatt rett opp da jeg hadde dusjet og jeg bestemte meg for å sette meg i badstuen og slappe av litt. Jeg satte meg naken på et håndklede og helte på vann på steinene. Badstuen var bare lunken, men det var deilig å sitte der og puste litt. Jeg lente meg bakover og lukket øynene mens tanker om det som fantes i Heidis bleke badedrakt suste gjennom hodet.

Plutselig skvatt jeg til da jeg hørte at det gikk i badstudøra. Fortumlet åpnet jeg øynene, og det synet som møtte meg, er det deiligste jeg noen gang har sett. Rett foran meg, i badstuen i herregarderoben, stod Heidi i gjennomsiktig badedrakt og med nydusja, vått hår. Badedrakten hadde blitt HELT gjennomsiktig og avslørte hele Heidis deilige damekropp! Det var likevel den minste overraskelsen... For ved siden av henne, stod Camilla, kliss naken og gjennomvåt etter svømming og dusjing, med verdens bredeste smil og verdens mest perfekte kropp. «Eh...», stammet jeg enda en gang... denne gang mer som et opphisset stønn. Mer rakk jeg ikke å si før Camilla og Heidi snudde seg mot hverandre og ga hverandre et heftig tungekyss mens de strøk hverandre på rompa.

Jeg stønnet av kåthet og skulle akkurat til å reise meg da Heidi dyttet meg ned igjen med en bestemt hånd på brystet. Hun la meg ned på badstubenken og satte seg skrevs over magen min. Samtidig tok Camilla pikken min og styrte den inn i den plaskvåte fitta si. Camilla holdt rundt Heidi og befølte puppene hennes bakfra mens hun begynte å ri meg. Det var så ufattelig deilig. Heidi ålte fitta si nærmere hodet mitt og rev en flenge i det billige badedraktstoffet så fitta hennes kom rett på leppene mine. Jeg kjente en deilig lukt av fitte, klor, svette og nylon mens jeg slikket henne fullstendig tom. Alle tre skrek ut da vi kom i en sinnsyk orgasme.

Heidi ristet og knep igjen bena rundt hodet mitt. Camilla hylte og rev opp Heidis badedrakt så puppene hennes velta ut i den varme badstuluften. Og jeg brølte mens pikken min eksploderte inni Camilla. Vi ble liggende å puste en lang stund før Camilla var den første som sa noe. «Da jeg så dere i bassenget i dag, visste jeg at jeg bare måtte ha dere, sa hun hest mens hun smilte og kysset Heidi på munnen.

Etter en lang stund gikk vi ut i dusjen. Og selv om vi akkurat hadde kommet som aldri før, vekslet vi lure og småkåte blikk da vi skrudde på dusjene. «Har dere lyst til å såpe meg inn?», sa Camilla plutselig. «JA, ropte både Heidi og jeg...» Livet mitt har aldri vært det samme siden teknikkurset i den lokale svømmehallen en lørdag kveld i november.