Alle tre | Kondomeriet

Alle tre

Hun var dødslekker, der hun sto med drinken sin ved hotellbaren – i hvit kjole og med sort, oppsatt hår. Liten og snerten, flotte former og et pent ansikt. Jeg tente med én gang. Godt hjulpet av min kamerat Tommys ivrige oppfordring til å ”go for it” gikk jeg bort til henne og hilste pent. Tine het hun. Vi begynte å prate, jeg kjøpte en drink til henne og fortsatte å flørte. Ga komplimenter og gjorde det tydelig at jeg syntes hun var sexy – samtidig uten å være for pågående eller frekk. Jeg likte ikke de typiske sjekketriksene; hadde mer sansen for å spørre ei jente hva hun het og ha en normal samtale med henne, mens jeg bare så vidt viste at jeg var interessert i mer. Det så ut til å virke bra.

Hun smilte, strøk seg gjennom håret og lo, noe som bare gjorde henne enda vakrere. Enda mer sexy. Hun tittet ertende opp på meg når jeg sa noe pent om henne... blikket hennes var som gnistrende stjerner og jeg visste ikke hva jeg likte synet av mest: øynene eller den smekre kroppen hennes. Den hvite kjolen var ganske tynn og gjorde at huden hennes så mørkere ut. Jeg fikk lyst til å se det sorte håret hennes falle nedover skuldrene og skjønte ikke helt hvor det kom fra, men stemmen min hørtes svært så beleven ut da jeg innrømte at jeg ønsket at hun slapp ned håret. Hun smilte og tok ut hårklypene, slik at den glatte manken falt nedover halsen. Håret var halvlangt og stoppet så vidt nedenfor utringningen på kjolen. Hun kastet på det, nippet til drinken sin og spurte meg om det var noe mer jeg hadde lyst til å se...

Minuttet senere sto vi tett omslynget i heisen på vei opp til hotellrommet. Munnen hennes sugde meg til seg i lidenskapelige kyss og hjertet hamret vilt av følelsen. Kroppen hennes presset seg mot min og jeg lot hendene gli over ryggen hennes, mens jeg holdt henne inntil meg. Jeg fikk bare mer og mer lyst på henne for hvert sekund som gikk, og vi lot oss rive fullstendig med. Allerede før heisdørene gled opp, hadde klærne halvveis begynt å komme av. Vi tumlet oss bort til hotellrommet, jeg fikk åpnet døra og straks etter stod vi inntil veggen. Hun løftet kneet og presset kjønnet sitt inntil meg så vi begge kunne kjenne hvor stiv jeg var. Pikken min presset mot innsiden av buksene og jeg forsto på blikket hennes at hun var like kåt som jeg. ”Får jeg smake på deg...” spurte hun retorisk før hun satte seg ned på huk uten å vente på svar. Som om jeg hadde tenkt å si nei...

Slanke fingre åpnet buksene og fisket frem det hun ville ha – den deilige munnen hennes kjentes varm og våt, fingrene hennes holdt innerst rundt pikken og kilte meg iblant over pungen på en måte som gjorde meg svimmel og ør. Jeg var ikke sikker på hva jeg hadde mest lyst til – at hun skulle suge meg ferdig, eller å kaste henne ned på sengekanten og knulle henne hardt og brutalt, til det gikk for meg. Det gikk mot det siste, for snart reiste hun seg og strøk seg inntil kroppen min mens hun malte som en pus med løpetid. ”Jeg vil ha deg inni meg... Ta meg nå...” Jeg var ikke vond å be. Jeg dro ned kjolen hennes og de hvite trusene, begge deler havnet på gulvet, mens hun dyttet meg ned på senga og kom smygende over meg.

”Ja...” mumlet jeg idet hun styrte seg ned på pikken og jeg kjente den våte fitta hennes gni mot tuppen av pikken. Jeg la hånda rundt roten av staken og holdt skinnet tilbake med fingrene idet hun sakte begynte å træ seg ned på den. ”Oh...” stønnet hun og jeg skar en liten grimase. Hun var så trang at hun knapt fikk meg opp i seg. Det stakk av smerte da hun allikevel tvang seg nedpå med kroppsvekten – hun kom omtrent en tredel ned før hun stoppet og heiste seg opp igjen. Jeg nøt synet grenseløst da hun sakte lot seg gli helt ned på den. Pikken glinset av saftene hennes idet den forsvant opp i henne. Deretter tok følelsen helt over. Hun var så utrolig trang at fitta klemte rundt hele staken fra ytterst til innerst og gjorde meg ør og svimmel av nytelse. Hun akte seg sakte opp og ned slik at jeg gled sakte inn og ut – nesten som at hun brukte meg som et leketøy hun hadde montert på sengekanten. Hun begynte å ri meg så godt at et slør senket seg over øynene mine.

Så kåt ble jeg av denne utrolig deilige jenta og det hun gjorde med meg – så kåt at jeg knapt merket at det sa knepp i dørlåsen... Tine satt over meg og stønnet med lukkede øyne, nøt følelsen slik jeg også gjorde, men vi var ikke så veldig høylytte. Tommy må ha gått glipp av oss og rundet hjørnet inn på badet, før vi rakk å si noe. Straks etter kom han ut igjen og overraskelsen sto skrevet i ansiktet hans. ”Ah ... pokker, jeg tenkte ikke ...” flirte han. ”Jeg skal la dere få fred ...” Tine så liderlig på ham og stoppet ham idet han passerte. ”Vent litt ... Du trenger da ikke gå ... vi kan jo ha det moro, alle tre ...?” Det ble stille noen sekunder. Tommy nølte et øyeblikk før han fulgte oppfordringen fra den deilige jenta. ”Kom, kom ... Still deg her og ta av deg buksa ...” sa hun mildt, men tydelig og holdt ut hånda som om hun ville at han skulle gi henne noe.

Hun fikk det hun ville. Jeg kjente at hun begynte å bevege seg igjen; Hun fortsatte å gni underlivet sakte mot meg slik at hele den glatte kanalen hennes masserte mitt følsomme lem med langsomme, surklende bevegelser. Samtidig fikk hun Tommy til å stille seg ved siden av, og hun tok kuken hans i munnen med en slik iver at han begynte å stønne ukontrollert før halvminuttet hadde gått. Tine slet litt med å sitte vridd sånn og gjøre to ting samtidig, så nå ville hun bytte stilling. Hun gled av meg og jeg kjente pikken komme ut i friluft; Jeg lengtet straks etter å kjenne den inne i henne igjen og fikk det jeg ønsket etter at hun hadde snudd seg rundt. Hun førte meg opp i sitt glatte indre og ble sittende på staken med ryggen mot meg.

Høylytte smattelyder vitnet om at hun også tok for seg Tommy igjen, og vi stønnet begge to helt ufrivillig av behandlingen den deilige jenta ga oss. Snart ble sugingen hennes mer intens og Tommy reagerte da hun begynte å bruke hendene mer målbevisst. Hun runket ham med hånda mens hun slikket og sugde på tuppen som om hun visste hva som ville fungere best på gutten. Det gikk som det måtte gå: Han gikk fra å stønne mandig til å klynke som en valp, og snart vippet hun ham over kanten mens hun lo fornøyd. Jeg så ikke helt hva hun gjorde siden hun satt i midten, men over henne skar Tommy anstrengte grimaser og ansiktet hans ble blussende rødt av anstrengelsen. ”Ja, la det komme utover meg ...” sa Tine og la hodet bakover mot meg mens han stønnet og klynket. Jeg lå stille og kjente på følelsen av jentas glatte indre klemme rundt pikken mens hun gjorde seg ferdig med kameraten min.

”Vil du også komme ...?” Sa hun og snudde hodet mot meg da hun hadde sugd ham ferdig. Jeg nikket og kjente et slør legge seg over øynene idet hun knep sammen og red meg med mer bestemte bevegelser. ”Åh – skitt ...” stønnet jeg av ren opphisselse; En deilig, vilt fremmed jente red på det nakne lemmet mitt så det surklet i kjønnssafter. Hun traff meg akkurat på de rette stedene, og stimuleringen ble så intens at et sammensurium av følelser fosset rundt i kroppen mens vi begge stønnet og hikstet. ”Ja, la det gå i meg, fyll meg opp ...” Ordene hennes hisset meg opp så mye at orgasmen knep sammen hele underlivet fra skrittet til magen. Hun dumpet hardt ned på meg og tvang frem et høylytt stønn idet jeg sprutet voldsomt dypt inne i henne. Vi ble liggende på senga og tafse på hverandre alle tre, andpustne og med høy puls. Jeg var sliten i kroppen allerede, men samtidig klarte jeg ikke å holde hendene unna den smekre kroppen hennes.

Jeg strøk og klemte de faste brystene, småbet i skulderen og nøt de små smerteklynkene hun lagde når jeg ble litt hardhendt. Vi var liksom på vei opp igjen, etter å ha styrtet i nedoverbakke frem mot bunnen av berg-og-dal-banen. Nå var vi sakte på vei tilbake til å ha lyst på mer av hverandre. Tine gispet da jeg la hånda ned under magen hennes og strøk over den følsomme klitten – men straks etter la hun selv hånda ned mellom bena og ba meg gjøre det mer. Jeg trengte nesten ikke gjøre noe for å få henne til å komme. Jeg bare gned sakte og forsiktig over venusberget mens hun lå stille og pustet tungt. Tommy sugde og småbet på henne for å hjelpe til, og snart dirret kroppen hennes i jevne rykninger mens hun stønnet fornøyd. ”Takk ...” sa hun da hun fikk trukket pusten. ”Jeg er grisete ... noen som vil bli med i dusjen?”

Vi gikk inn på badet og stilte oss samlet i badekaret som var bygd som en del av rommet med dusj på veggen. Tine sto mellom oss mens vannet sprutet nedover, og vi fortsatte den frekke tafsingen på hverandre til begge vi gutta hadde ereksjon. ”Jeg har lyst på mer, jeg ... Skal vi bytte rundt?” sa jenta og hintet til hvem som hadde gjort hva med henne tidligere; jeg gikk ut av dusjen og stilte meg ute på gulvet mens Tommy stilte seg bak Tine og bøyde henne forover mot meg. ”Åhh, du er en kåt liten tøs, du ... Herlig ...” stønnet Tommy idet han gled inn i henne bakfra. Hun tok pikken min i munnen og lot meg straks kjenne hvorfor kameraten min hadde kommet så raskt tidligere – hun var utrolig flink til å suge. Tunga hennes visste akkurat hvor den skulle slikke, hendene hennes runket meg akkurat passe hardt, slik at det ikke ble for intenst. Pikken var følsom fra orgasmen tidligere, men hun så ut til å lese tankene mine og gjorde ting akkurat så godt for meg at det ikke ble for mye.

Tommy ble andpusten av å jukke i fitta hennes, og man kunne høre tydelige klaskelyder i baderommet mens vi tok henne fra hver vår side. ”Ja, det er deilig, ta meg ...” sa hun før hun igjen fylte munnen med kukken min. Snart begynte Tommy å stønne høyere mens han støtet i henne så hardt at hun fikk hodet dunket mot meg. ”Åhh ja, jeg kommer ...” utbrøt han anstrengt og Tine reiste seg raskt opp før hun satte seg ned i bunnen av badekaret og holdt munnen åpen foran pikken hans. ”Jeg vil ha det i munnen.” sa hun bestemt. Det fikk hun. ”Deg også.” fortsatte hun og snudde seg til meg etter å ha tatt imot spruten hans. Hun sugde pikken min med en herlig innlevelse. Sakte og forsiktig smattet og slurpet hun på hodet mens hånda runket meg til følelsen ble for mye å holde styr på.

Sæden sprutet ut av meg og traff halsen og puppene hennes. Hun fortsatte å slikke meg mens det rant nedover fingrene hennes. ”Mmmm ... Deilig.” smattet hun og slikket fingrene sine mens hun så smilende på meg. Lemmet banket, og sløret over øynene var tett og vanskelig å se gjennom. For ei jente. Vi dusjet oss rene før Tine fikk hastverk av at telefonen hennes ringte. Hun kastet et håndkle rundt seg og løp ut av badet mens vi ble stående igjen. Vi så på hverandre, kanskje litt utilpass av nettopp å ha deltatt i en trekant med hverandre, men vi ble nødt til å le av det hele. Lysten på å gjøre det med den fantastiske jenta hadde fjernet det lille som fantes av nøling, og ingen av oss kunne jo klage på utfallet. Vi ga hverandre en high-five før jeg gikk ut fra badet med et håndkle surret rundt meg. Tine sto ute på gulvet, i full gang med å kle på seg. Hun så ut til å ha litt hastverk.

”Jeg hadde glemt at jeg skulle møte en venninne nede – det var en halvtime siden!” ”Okei ...” svarte jeg, litt usikker på hva jeg skulle si, men fortsatte med en høflig kommentar likevel: ”Det var utrolig deilig å treffe deg, synd at du ikke kan bli lenger.” ”Ja, det hadde sikkert vært gøy å bare fortsette. Lenge.” sa hun med et smil idet hun tok på seg skoene. ”Men nå må jeg stikke, hun venter på meg nede. Sees!” Jeg håpet det, tenkte jeg idet hun tok veska og trippet mot døra – jeg hadde aldri opplevd maken til jente og kjente at jeg hadde lyst til at hun skulle bli værende, som hun sa: Lenge.

Hjertet mitt hoppet litt idet hun stoppet i døråpningen og ble stående og se på meg. Hun så tankefull ut, flyttet vekten fra det ene beinet til det andre og bet seg prøvende i leppa. ”Hm ... det hadde jo vært veldig deilig å leke mer ... Kanskje jeg skulle prøve å få henne med opp hit ... Så kunne vi lekt, alle fire...?”