Aldri mer en kjedelig forelesning

"Hun satte ned sekken og bøyde seg fremover for å ta opp skriveboken, det var da jeg så under skjørtet at hun gikk uten truse. Jeg kjente blodet strømme ned i kuken, det dunket."

Det var en kald dag på universitetet det skjedde, jeg satt og ventet på at verdens kjedeligste foreleser skulle dra i gang verdenes kjedeligste forelesning om våre ”kjære” greske filosofer. Jeg hadde absolutt ingen forventinger til denne dagen.  Jeg satt der og halvsov slik jeg pleide i disse timene. Jeg satt på nest bakerste benk i salen, helt alene på min rad.

Jeg hørte noen komme inn døren og snudde meg rundt, da så jeg at det var Lene, den deiligste jenta på skolen, jeg kunne se hele kroppen. Hun hadde miniskjørt på seg denne dagen og en stram topp og rød BH. Jeg betraktet henne fra topp til tå et par ganger, stoppet opp et øyeblikk ved puppene, deilige struttende pupper. Jeg fulgte henne med øynene da hun gikk ned trappen og inn på min rad. Hun kom helt bort til meg og spurte om det var ledig her. J-j-ja svarte jeg, mens jeg kjente at kuken vokste mer og mer.

Hun satte ned sekken og bøyde seg fremover for å ta opp skriveboken, det var da jeg så under skjørtet at hun gikk uten truse. Jeg kjente blodet strømme ned i kuken, det dunket. Det var den deiligste fitta jeg hadde sett. Det var så vidt jeg klarte å holde fingrene borte. Etter hvert fikk hun rotet opp boka og satte seg ned igjen. Jeg latet som ingenting og håpet hun ikke la merke til betongsøylen som befant seg i buksa mi. Den var nå blitt et skikkelig fyrtårn.

Forelesningen begynte og vi satt og skrev flittig da hun kom til å miste viskelæret sitt på gulvet mellom bena mine. Jeg skal ta den opp for deg, sa jeg. Nei, det går fint jeg klarer det selv. Hun tok hånda ned mellom låra mine, gned armen sin godt inntil lysken min mens hun lette etter visken. Jeg tror hun fikk tak i den, hånda var hvertfall på vei opp igjen. Jeg fortsatte å notere det som stod på tavla, da jeg kjente at hun åpnet knappen i buksa mi og hånda gled inn under boxeren. Som om ikke kuken var hard fra før så ble det ikke bedre nå, det pumpet så sinnsykt. Hun hadde verdens mykeste hender, de gled opp og ned langs skaftet mitt.

Jeg la ned pennen og så bort på henne. Bare fortsett og skriv, så fatter ingen mistanke til oss, sa hun. Jeg fortsatte å late som om jeg fulgte med, skjønt det var umulig. Hun runket meg fortere og fortere. Jeg kjente jeg snart var der, orgasmen bygget seg opp. ”Hååååh” stønnet jeg, og utløsningen min fulgte opp boxeren. Hun gliste fra øre til øre, blunket til meg. Hun trakk ut hånden som var full av sæd, slikket det i seg, kåt som hun var.

Jeg har ikke truse på meg hvisket hun til meg og tok tak i hånda mi, og førte den inn under skjørtet hennes. Jeg kjente den dyvåte fitta hennes. Her var det fuktig. Hun sa du får kjenne litt nå, så får du resten senere.

Det var da læreren sa at vi skulle gå i grupper og arbeide med en oppgave, to og to. Jeg trengte ikke spørre en gang, hun sa at vi skulle være på gruppe. Hun hadde holdt av et grupperom.
Da timen var over gikk vi til grupperommet. Jeg gikk inn først, hun låste rolig døren da hun kom inn. Jeg satte meg oppå den ene pulten som var der, hun gikk sakte mot meg mens hun strippet av seg plagg for plagg, jeg kunne se den deilige velformede kroppen hennes, den hadde en nydelig sommerbrun farge

Det dunket bare hardere i kuken. Hun la meg ned på bordet, kneppet opp buksa og tok den av, sammen med boxeren. Hun satte seg ned på kne og begynte å suge meg. Hun sugte så godt! Jeg kjente den varme munnen hennes forme seg perfekt rundt kuken min, samtidig runket hun meg. Etter en stund ba hun meg reise meg opp.  Som sagt så gjort. Hun rev av meg t-skjorten og la seg oppå bordet, jeg lot armen gå fra øret hennes, ned på puppene. Jeg kjente at nipplene hennes var stive. Hun hadde de deiligste puppene du kan finne. Perfekte pupper, passet akkurat i hendene mine. Jeg gikk videre ned over mot fitta, den var nå enda våtere enn tidligere. Jeg åpnet skjørtet hennes og tok det av,

Jeg førte en finger inni henne, det var varmt, og fuktig! Samtidig satte jeg meg på kne foran henne og begynte å slikke henne. Fitta smakte himmelsk! Det var helt ubeskrivelig, den smakte som sommer! Jeg fortsatte å slikke, førte en finger til inn i henne, jeg konsentrerte meg om klitoris. Sugte og bet litt i klitoris, jeg så hun tok grep rundt bordet og strammet kroppen, presset fitta mot meg, jeg slikket hardere og hardere. Hun begynte å stønne, jeg kjente hun ristet, mens hun stønnet mer og mer.

Jeg tok fingrene inn og ut, og slikket enda hardere, hun klarte ikke holde igjen mer. Hun stønnet så høyt, samtidig som jeg kjente det ble enda våtere i fitta hennes, det rant ut av fitta. Hun var så utrolig våt. Vi la oss sammen på bordet igjen, vi lå i skje, da hun tok tak i den harde kuken min og førte den inn i seg. Slik lå vi lenge, det var så fantastisk. Hun var så god! Dette ble starten på et langvarig sexforhold, som senere utviklet seg til kjærlighet. Aldri mer en kjedelig filosofitime. Jeg hadde fått drømmedama!