Akkurat det jeg trengte

"Jeg begynte nesten å bli desperat etter en skikkelig pikk."

Jeg hadde ikke vært med noen siden det ble slutt med den forrige kjæresten min for noen måneder siden. Jeg begynte nesten å bli desperat etter en skikkelig pikk. Dildoen gjorde sitt, men jeg savnet det lille ekstra en får fra en partner... Jeg hadde dratt ut på byen i håp om å finne noen, om så bare for en natt! Jeg stod i baren for å bestille en drink når jeg kjente en hånd på skulderen. Forfjamset snudde jeg meg rundt. "Jeg trodde det var deg ja".

Det var Herman, han alle jentene var forelsket i på videregående. Han var om mulig enda kjekkere en den gang! "Har du også flyttet tilbake? Eller er du bare på besøk her?" Tok jeg feil eller var det som han målte meg med blikket. "Jeg flyttet tilbake for noen år siden". I det jeg sa det hørte jeg hvor patetisk det hørtes ut. "Hva med deg da?" "Flyttet hit etter det ble slutt med forloveden..." Han dro en hånd nonsjalant gjennom det perfekte håret. Var dette sjansen min? "Skal vi finne et sted å slå oss ned?" "Gjerne det" han sa det med et lekent smil.

Vi fant et ledig bord i en skjermet krok hvor vi ble sittende tett sammen i en bitteliten sofa. "Så hva med deg, er det noen spesiel i livet ditt?". Han så meg rett inn i øynene med et sultent blikk. Her var det bare å la det stå til. Bare tanken på hva jeg ville gjøre med ham hadde gjort meg helt våt. "Nei, det er det ikke..." I det jeg a det la jeg en hånd på låret hans å beveget den oppover mens jeg lente ansiktet nærmere hans. Leppene våre møttes mens jeg fortsatte å stryke låret hans.

Jeg la den andre hånden bak hodet hans for å dra ham nærmere.Tungen hans lekte forsiktig med min. Han stakk den ene hånden opp under toppen min, forsiktig begynte han å massere det ene brystet mitt. Det var så deilig. Jeg ville ha ham nå med en gang! Jeg satte meg opp i fanget hans å begynte å bevege meg rytmisk. Han brøt kysset. "Vi kan ikke gjøre dette her" stemmen hans var hes av lyst. Jeg fortsatte bare å kysse nakken hans. Det virket som det hadde begynt å samle seg skuelystne rundt oss, men jeg brydde meg rett å slett ikke. Bulen i boksen hans vokste stadig under meg. "Leiligheten min er like over gaten" hvisket han i øret mitt. Demonstrativt klatret jeg av ham, vi skyndte oss ut og over gaten til ham.

Han hadde ikke før låst opp døren før han naglet meg til veggen med kroppen sin. "Dette hadde jeg aldri trodd om deg" sa han og begynte å kysse nakken min. Bulen i buksen presset mot skrittet mitt. Jeg ville ha han i meg, men først ville jeg vise hva jeg var god for. Jeg presset ham tvers over gangen, til det var han som hadde ryggen mot veggen. Rutinert åpnet jeg buksen hans å dro den ned. Jeg smilte til ham og holdt blikket, mens jeg satte meg ned på kne. Lysten brant i øynene hans. Jeg kysset bulen i skrittet før jeg dro ned bokseren hans. Pikken hans spratt fram. Jeg slekte et langt drag langs undersiden av skaftet. Han stønnet.

Bestemt begynte jeg å bevege hånden opp og ned manndommen hans. Han ble stadig gardere. "Liker du det?" Jeg stoppet opp et øyeblikk for å se på ham. "Ja, ja!" Mens jeg holdt blikket hans begynte jeg å suge ham. Han klamret fingrene i håret mitt å stønnet. "Kom igjen baby, slik ja!" Han støtet inn i munnen min så pikken kom helt bak i svelget mitt. Han var så deilig. Det var ikke lenge igjen nå. Jeg fingret meg selv mens han nådde klimaks. Han kom i munnen min og jeg svelget det ned. Når han fikk summet seg litt sa han "Nå fortjener du virkelig en belønning." Han hjalp meg opp på beina å stakk en hånd opp under skjørtet mitt. "Den deilige fitta di må få sitt"