40 og overrasket

"Og den var stor, grov og veldig hard. “Gratulerer med dagen, kjære"."

Det suste i vinden på utsiden av bilen der de kjørte nedover motorveien. Solen skinte og gjorde henne varm, selv om hun også var ganske så varm og spent der hun satt i den korte og sommer-lette, blomstrete kjolen sin. Glenn Frey sang “The heat is on…” på radioen og hun kjente det pitret i hele kroppen. Kanskje mest mellom bena… når hun leet på seg kunne hun kjenne at hun var både våt og varm.

Han hadde sagt at han hadde en spesiell overraskelse til henne på 40-årsdagen hennes, og at hun bare skulle pakke med seg litt for en langhelg. Han hadde også bedt henne kle på seg noe lett og ledig og fint, gjerne litt sexy undertøy. Hun hadde valgt det ferskenfargede blonde-settet som ikke overlot så mye til fantasien, men dekket akkurat nok til at det var vits å ha det på. Akkurat nå var trusa i ferd med å bli våt, og hun kunne kjenne det kom en eim av kåt fitte i ny og ne. Hun visste ingenting av hva de skulle, og det gjorde henne vanvittig spent. “Her skal vi av" sa han og svingte bilen av motorveien. Han hadde et lite lurt flir i munnviken mens han la hånden på låret hennes. “bare slapp av du, dette kommer til å bli veldig fint".

Hånden gled ned mellom lårene og en finger fant veien under trusa og masserte de fuktige fitteleppene med rolige bevegelser. Hun stønnet lavt, lukket øynene og la hodet mot nakkestøtten. Bena skilte seg automatisk og underlivet begynte å rotere og presse seg lett mot hånden hans. De svingte plutselig inn ved et hotell hvor han parkerte bilen og ba henne gå ut. De tok med bagasjen og gikk mot hotellet. Bena hennes var ustødige og en dråpe med fittesaft kilte der den trillet nedover innsiden av låret. Lyset i døren skiftet til grønt og han dro ut nøkkelkortet.

Han åpnet døren og slapp henne inn først. Rommet var stort, lyst og fint. En stor og deilig seng lyste opp i skinnet fra vinduet. Hun kjente den sterke hånden hans rundt armen sin som dro henne mot sengen, dyttet henne ned og dro opp et blindfold av lommen. Han tok det på henne, dro av henne kjolen og snudde henne rundt og la henne på magen. Trusa ble revet av og rumpeballene ble dratt ut til sidene med sterke hender. Hun så absolutt ingenting og kunne bare høre han snuse inn duften av henne før tungen hans boret seg inn mellom fitteleppene. Rundslikket både fitta og rumpa hennes med bestemte harde bevegelser.

To fingre forsvant opp i henne, en i hvert hull. Begynte å gli sakte inn og ut mens tungen fortsatt jobbet med å slikke henne ren til enhver tid. Etter en stund stoppet han og hun kunne høre han kle av seg. “Er du klar for overraskelsen?” hvisket han i øret. “mmmmm…. Veldig" hånden hans førte hånden hennes til kukken og hun begynte å runke den. Han kysset henne på munnen idet hun kjente hånden hans på den andre armen. Den førte den til siden og la hånden hennes rundt… hun skvatt til da hun kjente det var ennå en kukk.

Og den var stor, grov og veldig hard. “Gratulerer med dagen, kjære". Hun ble helt rar i hele kroppen. Både redd og engstelig men mest av alt vanvittig kåt. Fitta kjentes ut som om den nesten tok fyr, og hun lå nå å skalv. Den fremmede la seg over henne, satte kukken mot fitta hennes og brukte noen jukk før han var helt inne i henne. Hun skrek høyt av en blanding av følelser fra smerte og nytelse. Den grove kukken gled sakte ut for så å gli inn igjen. Med økende tempo begynte han å knulle den svulmende og våte fitta.

Det surklet i safter. Samtidig fikk hun en kukk som presset seg inn i munnen som hun med ett begynte å suge iherdig. Mmmm… hun hadde aldri hatt en slik følelse som bølget gjennom kroppen nå. Et helt nytt nivå av kåt, som om hun var i en helt annen verden. En helt annen dimensjon.. åhh… herregud så deilig den fremmede kukken var der den jaget på inn og ut av henne. En finger la seg på rumpehullet hennes og gled inn.. langt inn.. og ut igjen. Hun hadde nå noe i hvert hull men visste snart ikke hvem eller hva hun hadde hvor.

Men hun nøt alt hvert eneste sekund. Selv om det var helt mørkt så hun nå en masse stjerner som føk rundt omkring, og idet hun kjente tre fingre gli inn i rumpa kom orgasmen for fullt fra ytterst av hårstråene til ytterst på tærne. Hun lå bare å ristet mens hun fikk fitta full av fremmed varm sæd. Hun ble liggende nesten å hyperventilere og prøve å få igjen pusten. Kukken gled ut og hun hørte etter noen sekunder at døren ble lukket igjen. Plutselig fikk hun også sæd over ansiktet og hun hørte han klynket seg der han runket ut de siste dråpene. Så gled han ned og ble liggende ved siden av henne. Tok av henne blindfolden og kikket henne inn i øynene. “nå.. ble du overrasket?”