16 og kåt

Da jeg var 16 lengtet jeg etter det som de fleste gjør, nemlig å tilslutte meg en annen kropp på de mest intime måter. Jeg hadde utforsket meg selv og flere andre jenter opp igjennom det siste året og hørt på folk som videreformidlet seksuelle erfaringer. Jeg var som trollbundet i folks episoder og mine ville, kåte fantasier. Jeg begynte og utforske farvannet og ente opp på en dating side og fikk flere og flere henvendelser uten om å lete selv. Jeg ble våt av de mange mennenes kåte fantasier om å ta meg, jeg kunne bare ikke vente lengre!

Neste dag jeg var innpå var innboksen min nesten full. Jeg skummet igjennom og fant noe som vekket min interesse. Øyvind. En vakker blond mann med en utrolig kropp som minnets en guds. De blonde øynene på bildet hans glødet av lyst og vennlighet og det var noe mystisk med dem på samme tid. Jeg svarte på meldingen hans. Meldingen lød slik: "Hei Lovise. Dine mange bilder og beskrivelser har vekket min interesse. Kunne du ha tenkt deg og møtt meg? Om du har lyst å dra på middag en gang i neste uke hadde det vært fortreffelig". Jeg hoppet bokstavelig talt i taket. Den mystiske, vakre mannen hadde tiltrukket meg på alle måter. Han la fra seg mobilnummeret sitt og jeg bykset etter iPhonen min, og tastet inn nummeret. Det ringte...

-Hallo, lød det fra en dyp, myk stemme. - Øyvind? spurte jeg med et håp om at jeg hadde nådd fram til rett person. - ja, hvem er det jeg snakker med? - Dette er Lovise fra Loveawake. Han virket oppglødd og vi snakket lenge før vi ble enig om å møtes ved "den blå steinen", midt i byen. Jeg var helt ekstatisk og begynte å planlegge antrekk jeg skulle ha på meg. -Møt meg ved "den blå steinen" i morgen kl. 14:30, hadde han sagt og jeg svarte og vi avsluttet samtalen. Jeg la inn bildet hans til bakgrunn på mobilen og hoppet til sengs. Klokken var allerede blitt ett og jeg hadde et håp om at vi skulle holde på lenge. Jeg våknet brått når klokken var litt over ti den lørdagen. Jeg gikk inn på badet, stilte meg foran speilet. Den høye kroppen raget oppover og jeg ble stående å beundre de sine former og de store puppene mine.

Fornøyd med hva jeg så i motsetning til hva som er vanlig for ungdommer. Jeg gikk inn i dusjen og skrudde på vannet. Varmt, deilig vann strømmet over kroppen og jeg ga fra meg et sukk. Så masserte jeg puppene inn med såpe og strøk over brystvortene så de knoppet seg. Jeg tok ned dusjhodet og beveget det ned mot klitten. Masserte den mens jeg ga fra meg et klynk. Jeg økte tempoet og jeg kjente jeg begynte å nærme meg klimaks. En varm følelse spredde seg raskt i kroppen da orgasmen brølte løs. Selv om jeg sto, ristet beina da blodet begynte å forlate fitta min. Jeg koste litt med klitten som var god og stiv. Da jeg var ferdig tørket meg og jeg var så kåt at det hadde begynt å renne fittesaft ned innsiden av lårene mine. Jeg gikk inn på soverommet og fant fram en hvit skjorte, et svart skjørt, en blodrød BH med blonder, matchende g-streng og noen lyse strømper.

Sminket meg med mørk øyenskygge og knall, rød leppestift. Jeg tok på meg noen svarte høyhelede sko, en hvit bomullskåpe og gikk til busstoppet. 10 minutter senere gikk jeg av på bussholdeplassen ved Exhibition. Beveget med grasiøst ned gatene og så mange gutter stirre til tross for kåpen jeg hadde på meg. Så dem kledde av meg med blikkene. Før jeg skulle til å gå ned og stille meg ved "den blå steinen" så jeg etter ham. Og der, ved steinen sto han. Høy, blond, med den muskuløse kroppen intakt. Jeg gikk mot han, han så meg på lang avstand og satte i et bredt smil. Han kunne ikke være eldre enn tretti. Han sto der i all sin prakt og jeg smeltet litt. Jeg kjente jeg ble litt beskjeden, noe jeg ikke pleide å bli. Jeg dro på et smil, og han gjengjeldte det og gikk bort til meg. Han stilte seg ved siden av meg, strøk meg over ræva, og tok tak rundt hoftene mine.

- Er du klar?, sa han med en fløyelsmyk stemme. - Så klar som jeg kan forblitt, sa jeg og smilte. Han førte meg opp en gate forbi Bocca og rundt hjørne og inn en stor dobbel tre-dør. - Jeg skal bare hente noe, sa han mens han beveget seg oppover. Jeg følte etter som en bortkommen valp. Han trakk fram en nøkkel og vred om låsen i en hvit dør. Da vi kom inn gikk han inn på et rom og ble borte en stund. Jeg gikk og satte meg på skinnsofaen og ventet, hvorfor skulle vi inn her? Skulle vi ikke ut å spise? Da han kom tilbake, reiste jeg meg og gikk frem til ham, han kysset meg ømt på nakken. Han slo de kraftige hendene rundt meg og berømte meg fra brystene og ned til rumpen.

Jeg tok et skritt tilbake og kneppet opp kåpen. Niplene mine struttet. - skal vi hoppe rett til desserten? Spurte jeg frekt og dro den muskuløse, høye kroppen til meg. Småkyssing forvandlet seg for til råklining. Jeg rev av oss klærne plagg for plagg. Jeg satte meg ned på huk, fingrene mine bevegde seg prøvene mot buksesmekken. Øyvind så ned på meg med veldig blå øyne. Jeg lot neglene mine skrape han lett nedover det muskuløse brystet og magen, åpnet beltet, trakk ned smekken og bokseren. Den veldige penisen sto stivt. Jeg kjente saftene renne nedover beina mine, kåt som faen tok jeg rundt skaftet og førte den inn i munnen min. Den fylte nesten munnen min helt opp, og det føltes så deilig at den presser seg inn bak i munnen på meg, så jeg felte en liten tåre. Han stønner høyt og så ned på meg i ny og ne.

Jeg stoppet opp en liten stund og tok av meg skjorten og gikk bort til sofaen og satte meg. Han fulgte etter og la meg på ryggen, lå krummet oppå meg mens han pustet tungt. Kysset meg ømt på halsen og småbet i øreflippen. Jeg trakk glidelåsen ned på skjørtet og dro det av meg, sparket av meg helene. Jeg lempet han av meg så jeg fikk av meg g- strengen og stilte meg i doggy. Han bøyde seg ned bak meg og begynte å slikke meg mens han brukte to av fingrene som jobbet inne i meg. Jeg pustet tungt, klynket og stønnet. Etter en liten stund holdt det på å gå for meg. Jeg snudde hodet å så på ham, han smilte og trakk fingrene ut. - du får ikke lov enda. Han smilte frekt og løftet meg opp fra sofaen. Han tok slipset som lå i en haug sammen med de andre klærne på gulvet og bindet meg for øynene.

Han tok tak rundt håndleddene mine og førte meg av gåre. Jeg hørte en dør gikk opp og i en brå bevegelse ble jeg slengt ned på sengen. Hendene mine ble strukket ut og bundet fast. Han løftet meg opp og plasserte en pute under bekkenet mitt så han hadde absolutt kontroll. Jeg var SÅÅÅ kåt jeg fikk ikke engang mulighet til å beføle meg selv. Døren smalt igjen og jeg ble liggende der alene. Døren gikk opp og igjen igjen. Han løsnet på slipset foran øynene og han satt på kne foran meg, i hånden holdt han en fjær som han strøk på meg med. Det kriblet i kroppen og jeg lengtet etter den store kuken hans, jeg fikk kun slikke den jo. Han må nesten trenge inn i meg snart. Han spyttet på meg nedentil og sa: -din lille tøs, jeg skal knulle deg så hardt at du kommer flere ganger på rad.

Et lite håp gnistrer i øynene mine, "bring it on" tenkte jeg og smilte frekt. Han tok den pulserende kuken fram og tirret meg før han stakk den inn i fitten min mens han masserte kilten med lette strøk. Han stønnet høyt og jeg med. Jeg beveget hoftene i takt med den stor veldige kroppen. Med et kraftig rykk løsnet han stroppene rund hendene mine. Han støter hardere og hardere inn og ut av meg, han stønnet, pustet og peste mens han forsettet. Jeg holdt på å nærme meg klimaks igjen og dette kom til å bli en kraftig en. Vi jokket frem og tilbake i takt, og så skjedde det. En kraftig orgasme slynget gjennom oss begge, jeg ble fylt opp av de herlige saftene. Jeg ristet og skalv mens han lente seg over meg og kysset meg lidenskapelig. Fy flate, for en herlig opplevelse! Han trakk seg ut og datt utmattet ned ved siden av meg. Kjærtegnet på meg og kysset meg på halsen. Vi ble liggende sånn lenge og da jeg var klar igjen, hintet jeg til han at jeg ville ha mer ved å gnikke rompen inntil skrittet hans, og så var det på ‘an igjen.