Womanizer er årets IT-produkt! | Kondomeriet

Womanizer er årets IT-produkt!

Ingen over, ingen ved siden. Womanizer ble en hit fra dag én, og ble raskt en het snakkis. Det er ingen tvil om at årets sexleketøy for kvinner i 2015 var Womanizer. 

Elegant og virkningsfullt sexleketøy

Da Womanizer først ble lansert, var spenningen allerede stor. Produsenten hadde på forhånd sørget for grundig testing og tilbakemeldinger, og det var ingen tvil om at dette sexleketøyet ville vinne kvinnenes hjerte - og en fast plass i nattbordskuffen.

Ettersom dette ikke er en vibrator, men et sexleketøy som stimulerer gjennom trykkbølger og en sugende effekt gir det en helt annen stimulering. En servomotor og luftkompressor innvendig gjør dette mulig. Det tok oppfinneren og utvikleren, en tysk mann, og hans kone to år å skape den perfekte Womanizeren. Resultatet er en herlig gave til kvinner, skapt i Tyskland, et land hvor uttrykket "Womanizer" ikke er synonymt med det vi vanligvis assosierer det med. 

Womanizer er mer enn elegant og hendig design; dette er et sexleketøy med svært god effekt for aller fleste. Denne blir anbefalt til kvinner som aldri før har oppnådd en orgasme, og til de som ikke har lett for å oppnå orgasme. Womanizer er det første sexleketøyet på markedet som gjør det mulig å stimulere klitoris uten direkte kontakt, noe som gjør at man unngår overstimulering og hypersensitivitet. Derfor egner den seg også for de som synes at stimulering fra en vibrator blir for mye. 

Flere og raske orgasmer 

Produsentenes tester har gitt interessante resultater. Mer enn halvparten av kvinnene i testpanelet opplevde å oppnå orgasme på under ett minutt, og 80 prosent i løpet av 2-3 minutter. Ganske imponerende, og perfekt når du føler for "en kjapp en" på egenhånd. 

Testene gir også en rate på hele 75 prosent for multi-orgasmer, altså flere orgasmer på rad, for kvinnene som prøvde Womanizer. Produktet ble faktisk laget med tanke på å øke kvinners mulighet til å oppleve og oppnå multi-orgasmer. 

Perfekt sammen med partner 

Enten partneren er en kvinne eller mann, kan du bruke Womanizer på parteren din også. For menn kan den brukes til å stimulere frenulum, også kjent som strengen, noe som vil føles som om du utfører mirakler med munnen der nede. 

For de som er glad i å få brystvortene stimulert, enten som en del av forspillet eller under sex, er Womanizer perfekt. Lek med den sensuelle følelsen Womanizer gir mot de følsomme punktene, både for kvinner og menn. 

To modeller, tolv design 

Womanizer W100 er den første utgaven, og kommer i 6 lekre farger. Den andre modellen er Womanizer Pro W500, i 6 stilige design i ulike farger. Begge har så absolutt falt i smak hos våre kunder, så her gjelder det å finne din personlige favoritt! 

 

Har du ikke skaffet deg
en Womanizer enda?
Da bør du ta en titt her!