98 prosent har fått orgasme

Ingen over, ingen ved siden av. Blant norske kvinner finnes det én soleklar bestselger: Womanizer Liberty er og forblir en orgasmefavoritt!

Hva er greia med all hypen rundt Womanizer, tenker du kanskje? Jo, greia er dette: 9 av 10 kvinner trenger å stimulere klitoris for å få en orgasme – og like mange kan få orgasme med Womanizer, tyder en nyere spørreundersøkelse gjennomført av Womanizer selv på1.

Sexleketøyprodusenten spurte over 600 kvinner i sitt testpanel. Og svaret var klokkeklart: 98 prosent av dem hadde fått orgasme av sin Womanizer.

Artikkel-98orgasme-bilde10.jpg

Flere forteller om sine beste orgasmer noen gang

Lovordene lar ikke vente på seg fra kvinner som har prøvd en Womanizer. Flere beskriver at de får sine beste og mest intense orgasmer noen gang med klitorisstimulatoren. For ikke å snakke om raskere orgasmer.

liberty 2 kunde lilla.jpg

liberty 2 kunde rosa.jpg

Artikkel-98orgasme-2.png–  Hvis kundene er usikre på om de skal kjøpe en Womanizer, pleier jeg å tipse dem om å gå innom nettsiden vår for å lese produktomtaler. Vi har flere ganger opplevd at kunder som egentlig er på vei ut, snur i døren fordi de har lest hva andre kunder skriver, forteller Stine.

liberty 2 artikkel.jpg

Klitoris berøres altså ikke av annet enn luft, noe som gjør at du unngår overstimulering. Det blir enklere å fortsette stimuleringen etter at du har fått orgasme, og mange opplever å få sine første multiorgasmer, forteller produkteksperten.

Skjermbilde 2022-03-18 kl. 14.47.10.png

2100-portrettbilde.jpg

Stine, produktekspert i Kondomeriet.

Skjermbilde 2022-03-18 kl. 15.32.56.png

ezgif.com-optimize.gif

Womanizer Liberty er bestselgeren

Womanizer kommer i mange forskjellige modeller og farger. Og Womanizer Liberty er den absolutte bestselgeren hos Kondomeriet. Nesten så mange som 9 av 10 kvinner vil faktisk anbefale Womanzier Liberty til en venn1.

Det er ikke uten grunn, skal vi tro produkteksperten.

Skjermbilde 2022-03-18 kl. 14.48.06.png

Womanizer Liberty har seks intensitetsnivåer og er den eneste av Womanizer-modellene med magnetlokk, som gjør den både hygienisk og reisevennlig.

  – Lokket gir også sexleketøyet et mye mer diskré utseende, noe mange foretrekker, sier produkteksperten.

Liberty2_23_18.jpg

Garantert orgasme

Womanizer Liberty er og forblir en orgasmefavoritt hos kvinnen, slår produkteksperten fast.

– Mange vet hva de skal ha når de kommer for å handle hos oss, fordi de har hørt om hvor fantastisk Womanizer er, enten via sosiale medier eller fra en venninne, og vil oppleve de samme fantastiske orgasmene som sexleketøyet gir.

Samtidig er det viktig å vite at vi alle er forskjellige, understreker hun.

– Det som funker for noen, fungerer ikke nødvendigvis like bra for andre. Derfor tilbyr vi orgasmegaranti, slik at det skal gjøre det enklere å finne det sexleketøyet som passer for deg, sier hun og legger til avslutningsvis:

Skjermbilde 2022-03-18 kl. 14.49.00.png

Artikkel-98orgasme-bilde6.png

Artikkel-98orgasme-bilde7.jpg

artikkel-womanizerliberty2.jpg
1En global spørreundersøkelse blant utvalgte kvinner i Wow Tech sitt testpanel, bestående av 610 voksne kvinner i juli 2020.