Vive med nye rabbitvibratorer

Verdens mest ikoniske sexleketøy. Ni splitter nye modeller. Laget av kvinner, for kvinner!

Damer! Det er nye kaniner i byen – og de kommer fra eksklusive Vive!  Nå er det lansert en splitter ny serie med rabbitvibratorer som oser av luksus, kvalitet og lyst.  

Vibratorene likner ikke noe annet i Kondomeriets sortiment forteller en begeistret Rebekka Kvilaas, sexolog i Kondomeriet. 

DSC00403.jpg

Slagordet til Vive lyder som følger: “Embrace your power” - det er lite som gir mer kraft og styrke enn det å eie sin egen seksualitet. Orgasmer er deilige, avspennende og ikke minst frigjørende. Et sexleketøy diskriminerer ikke, og alle kvinner – uavhengig av sivilstatus, økonomi og legning, fortjener å komme! 

Et ikonisk sexleketøy 

En rabbitvibrator er en klassiker. Designet gir både indre og ytre stimulering, og sexologen elsker at stimulering av klitoris har kommet mer og mer i fokus de siste årene, men:  

- kvinner oppnår også nytelse ved penetrering og vibrasjoner på innsiden av skjeden, minner hun om. 

Siden den første rabbitvibratoren ble lansert i Japan for nøyaktig 40 år siden, har mye skjedd med oppfinnelsen. Ikke bare har den blitt et av de mest ikoniske leketøyene verden har sett, alle de som ukentlig benket seg foran tv-skjermen for sex og singelliv på 90-tallet, vil nok huske den minneverdige episoden hvor The Rabbit hadde hovedrollen. Charlotte ble rett og slett hekta! Evolusjonen av vibratoren har gitt stadig bedre teknologiske løsninger og ikke minst deiligere design og materiale!  

Ut ifra denne utviklingen, skrider rabbitvibratorene fra Vive frem som ren perfeksjonisme. Ni unike modeller laget for den ultimate, pirrende opplevelsen.  

Vive---verdens-mest-ikoniske-sexleketøy2.jpg

Ni unike modeller  

Vibratorene fra Vive er alle vanntette, av høy kvalitet og designet for å passe kvinner og deres seksualitet.  

- Leketøy skal tross alt inspirere og friste til nettopp lek – og her er nyhetene fra Vive gode, forteller sexologen.  

Hver vibrator har fått sitt eget navn, og består av enten to eller tre motorer som har forskjellige egenskaper. Sexologen trekker frem vibratoren Tani og Cato som to helt unike rabbiter som spås å ta kvinner med storm.  

  • Tani har blant annet en motor som gjør at skaftet simulerer en “Kom her”- bevegelse, noe som er helt rått, forteller en begeistret Kvilaas.  

Skaftet til Tani er designet til å bøye seg, noe som vil gi en naturlig stimuli av g-punktet. 

Mens Tani simulerer en fingerbevegelse med skaftet, stiller vibratoren Cato med sine egne triks i ermet for å gi deg en sensasjonell opplevelse. Vibratoren bærer også utseendet til den klassiske rabbiten, med de ikoniske kaninørene på skaftet. Vibratorene har blant annet pulsbølger på tuppen av skaftet,  

- Denne delen stimulerer klitoris fra innsiden på en behagelig og deilig måte, forklarer Kvilaas.

I kolleksjonen finner vi vibratorer som både er korte og lange, noen har deilige perler som maserer g-punktet, andre en ring som går opp og ned på skaftet – Vive har virkelig ikke spart på kreativiteten for å gi kvinner et hav av pirrende muligheter 

Laget av og for kvinner 

Markedssjef hos den Nederlandske sexleketøyprodusenten Shots, Roos-Anne Bijen, forteller om en omfattende prosess for å skape det beste av det beste for alle kvinner der ute.  

- Alle moderne kvinner kan nok kjenne seg igjen i et økt tidspress for å få bukt med alle oppgaver som renner inn i løpet av en dag. Disse kvinnene ønsker vi å rette vår oppmerksomhet mot. Kvinner fortjener å bli sett, hørt og ikke minst å ha et deilig og sunt sexliv, forteller markedssjefen.  

Vibratorene fra Vive åpner opp for en ny verden av seksuell oppdagelse og gjør valgmulighetene uendelige, sexologen er ikke i tvil om at disse blir høstens store hit:  

- Med nyhetene fra Vive kan man leke med mange nye kombinasjoner av vibrasjoner, tempoer og sensasjoner som vi i Kondomeriet ikke har hatt i sortimentet tidligere. Disse vibratorene kommer til å forandre livet til mange kvinner i tiden som kommer!  

godkjent6.jpg

artikkel-vive-rabbit.jpg