Valentinsgave til henne?

Jo mer tid og tanke du legger i gaven hennes, og jo mer personlig den er, desto mer vil hun elske den. Her er ti gode gavetips til henne!

Samlivsekspert Allison Young har gode råd til deg som i ytterste nød pleier å strekke deg til en blomsterkvast på bursdagen hennes.

Medlemsskap i en “månedens...” klubb
Dette er gaven som er en månedlig påminnelse om din kjærlighet. Elsker hun sjokolade, prøv “månedens sjokolade”-klubb, er hun vinelsker, prøv “månedens vin”.

Undertøy
Tenk sensualitet, ikke horete. Gå for silke, sateng og blonder. Se vårt snertne utvalg her!

Skriv noe til henne
Kjøp en roman du vet hun ønsker seg. Det er den romantiske teksten du skriver til henne i den som er den virkelige gaven her.

Inngravert kjærlighet
En metode for å gjøre den mest vanlige gave om til et kjærlighetsbevis, er å gravere inn for eksempel kjærlighetsstrofer eller en viktig dato for dere.

Teaterbilletter
Kjøp billetter som hun vil elske, selv om det medfører at du må gjennomlide tre timer ballett med menn i trikot. Ikke glem å spare på billettgjenparten (se hvorfor litt lenger ned).

Vintagegaven
Er hun typen, er noe fra en antikvitetshandler en romantisk vri på gave. Et speil, en vase, en ramme med bilde av dere to i.

En minnebok
Takket være teknologi og Internett kan du lage en minnebok med et par museklikk. Bare legg til bilder og dine søte kommentarer, så er du der. Tar du den enda lenger, scanner du inn billettgjenparten fra deres første konsert også.

Dra bort en helg
Kvinner elsker overraskelser og de elsker å reise på tur. Kombiner dette og overrask henne med en romantisk reise bare for dere to. Da er det viktig å ha godsakene på plass! Massasjeolje, et smakfullt glidemiddel og en klitorisvibrator gjør susen.

Dette sensuelle helge-kitet gjør det enkelt for deg!

Smykker
Alle kvinner elsker smykker men ikke alle typer smykker. Det beste du kan gjøre er å lytte, observere og legge merke til hva hun liker.

Lag et kort
Lag et romantisk kort til henne. Vis at du elsker henne, det gjør susen. Er du helt hjelpeløs når det gjelder kreativitet, kjøp et romantisk kort i stedet. Så lenge det du skriver i det kommer fra hjertet, er det hovedsaken.

Kilde: Allison Young, samlivskorrespondent