Unn deg noe på singeldagen 11.november!

Du har kanskje ikke hørt om singeldagen før? Men 11.november er verdens største handelsdag. Kanskje du skal unne deg noe fint til egenbruk?

Singeldagen er en handelsdag som hyller singeltilværelsen. Den er størst i Kina hvor den har sin opprinnelse der single studenter feiret seg selv. Datoen 11.11 er valgt da 1-tallene betyr at man står alene. Handelsnettstedet Alibaba tok over dagen og markerte den som en handelsdag med gode tilbud for deg uten kjæreste, som har slått alle rekorder. I 2015 solgte netthandelen for 123 millarder kroner denne dagen. Til sammenlikning handlet amerikanerne for 14 millarder på fjorårets Black Friday. 

Unn deg noe fint

Her i Kondomeriet skal ingen føle seg utenfor. Det fins mange sexleketøy som er morsomme å bruke med en partner. Men det er absolutt mange produkter som er best å unne seg alene i sin egen frihet. 

For mange kan orgasmen sitte løsere når man er alene, da stresset ved en annen persons forventninger er borte og man kan stimulere seg selv som man vil i sin egen lille boble. Til alle anbefaler vi et godt glidemiddel og den herlige orgasmekremen, som gir en ekstra piff til både lysten og sansene!

For ham

Fleshlight: Enten du kaller det vagina, sjømannsbrud eller "sett inn skjellsord for kvinnens underliv"-på boks, så kan dette være en deilig opplevelse for deg. I dag er produktene så godt laget at om du lukker øynene så kjenner du bare en myk, fuktig tekstur som omfavner din penis og sender bølger av nytelse gjennom kroppen din. Merket Fleshlight har også en egen serie hvor de har tatt avstøpninger av pornostjerners ekte vaginaer og laget de deiligste sexleketøyene til deg. Finn Fleshlight her.  

Vërspanken H2O: En ny type masturberingsvariant. Vërspanken kan minne om kjønnslepper og glir opp og ned din penis på en herlig måte. Putene (leppene) kan du kjøle ned eller varme i vann etter ønske for en mer pirrende opplevelse. Finn den blå her, og den lilla her. 

For henne

Rabbitvibrator: For noen er en såkalt rabbitvibrator alt de trenger for å nå sitt klimaks. Den doble stimuleringer kan vippe en hver kvinne av pinnen. På en god måte! Å føle at man fylles, samtidig som klitoris får lekt seg. Kan trygt nytes alene, og bør nytes uansett sivilstatus! Finn en rabbitvibrator her. 

Womanizer: En Womanizer stimulerer klitoris ved trykkbølger som sendes gjennom de flere tusen nervetrådene som finnes der. Sexleketøyet har blitt en favoritt blant kvinner i Norge. Dette er noe som rett og slett bare må oppleves, og du vil trolig nok ikke angre! Finn din Womanizer her. 

Kilde: Wikipedia