Ungdomeriet på Facebook

I mars 2011 åpnet vi en egen fanside på Facebook for deg under 18 år som ønsker å følge oss. Siden heter Ungdomeriet, og her deler vi relevante artikler og gir ungdom svar på spørsmål.

Kondomeriet lanserte sin egen side på Facebook allerede 5.mars 2010, og har siden den gang blitt en svært populær norsk Facebookside, med over 40.000 fans/følgere. Her deler vi tips, artikler, inspirasjon, produkttester og nyheter, samt at vi viser litt av hva som foregår bak kulissene i Kondomeriet.

Ungdommene vil ha mer

Vi synes det er viktig å gi ungdommene mer av det de har lyst til å lese om, samtidig som Facebook ønsket 18 års aldersgrense på Kondomeriet-siden. Vi startet derfor Ungdomeriet. Denne siden gir ungdom fra 13 år og oppover muligheten til å stille spørsmål direkte til oss, følge med på hva som skjer på nett, tips og artige fakta og mye mer.

Påvirk hva som skal skje på siden!

Vi ønsker tilbakemeldinger om hvordan vi kan bli bedre, og ved å bli fan (like siden) kan du være med å bestemme hva slags innhold vi skal publisere. Er det noen temaer du ønsker å lese mer om? Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt!

Her finner du ungdomeriet