Tips til prektige par

Å være ordentlig og pyntelig er fint, men kan bli litt kjedelig i lengden. Kanskje tiden er inne for å teste ut nye sider ved dere selv i parforholdet?

Løsningen kan være sexhjelpemidler som bringer frem en frekkere side i dere...

Sexy hjelp

Sexhjelpemidler er i følge Wikipedia apparater og utstyr for å underlette seksuell aktivitet eller for å skape eller forsterke seksuell nytelse. Dette kan omfatte alt fra senger til potensmidler og pornografi, men begrepet brukes spesielt om massasjeapparater, glidemidler og masturbasjonsutstyr. Eksempler på produkter er dildoer, vibratorer, vagina- og analkuler, analplugger, penisringer og -pumper, kunstige vaginaer, samt sexdukker.

Se hele vårt utvalg av sexleketøy her

Også hygieniske artikler som oljer, kremer og kondomer går under kategorien sexhjelpemidler.

Stort utvalg

Det finnes mange nettsteder dere kan besøke for å sjekke utvalget. I tillegg er det egne butikker rundt om i Norge. Det er lurt å oppsøke en seriøs forhandler, da får du best hjelp og riktige svar på eventuelle spørsmål du har. Vi i Kondomeriet jobber hele tiden for å holde oss oppdatert på det nyeste innen sexleketøy og ønsker å kunne tilby den beste kundeservicen til våre kunder. Terskelen for å utforske det seksuelle området kan være høy for mange, men snakk sammen om hva dere har lyst til å prøve, og start forsiktig. Kanskje åpner dere døren til en verden som gir dere mer glede enn dere først hadde trodd.

Du kan alltid sende en e-post til; kundeservice@kondomeriet.no om det er noe du brenner inne med. Her vil vi besvare deg så godt vi kan, eller videresende ditt spørsmål anonymt til sexologen vår om det skulle være aktuelt. Vi har også superflinke medarbeidere i butikkene våre rundt om i landet vårt, som ønsker at du skal finne det riktige produktet for deg. 

Lek sammen

Hva med å starte forspillet med en deilig oljemassasje og så prøve med en vibrator og glidemiddel. Her er et par forslag til hva dere kan foreta dere for å øke spenningen i sengen:

Lek en lek hvor den ene av dere har bind foran øynene og den andre bruker sexleketøyet til å bygge opp den seksuelle spenningen. Bruk vibratoren der det er minst ventet. Se hvor uskikkelig du kan være når du har kontrollen og ingen ser deg.

Skap spenning ved å tenne elskeren din med en myk og sensuell massasje. Utforsk hverandre over hele kroppen med vibratoren og opplev nye sider ved dere selv. Husk også at så lenge dere er enige om å eksperimentere, er det kun fantasien som setter grenser for hva dere begir dere inn på.

Føler dere at dere trenger mer inspirasjon til sexlivet, finnes det mange spennende bøker og filmer om temaet, både i nettbutikk, i spesialbutikker for erotiske artikler og bokhandlere. Og ikke minst vår egen inspirasjonssider

Kilde: Articledashboard og Wikipedia