Tips til Halloweenkos for de voksne

Har du lyst å oppleve en annerledes Halloween? Hva med å gi partneren gåsehud på den gode måten? Bondage, levende lys og smakfulle oljer er Halloween for frekke, voksne som den burde være.

Halloween feires den siste dagen i Oktober over hele verden. Dette er en feiring fra gammel keltisk tro, kalt Samhain, og kommer opprinnelig fra Irland. Halloween er også som kjent en stor begivenhet i USA der gamle tradisjoner har blitt byttet ut med noen nye, og som nå i senere tid har kommet til Skandinavia. Halloween feires av unge som gamle og er en spennende feiring av en flott høstdag.

Utkledning for voksne

Skap en spennende Halloween for deg og kjæresten. Det er enkle ting som skal til for å lage en spesiell kveld for dere begge. En av tradisjonene ved Halloween er å kle seg ut og det finnes mange typer kostymer der ute... Vi foreslår en sexy variant du kan glede partneren din med. Et lite rollespill tar dere ut av de hverdagslige rutinene og kan skape ny gnist i forholdet!

Sexy sykepleier er et poplulært kostyme blant våre kunder, tett fulgt av frekk politi og flyvertinne. Kanskje dere har en annen pirrende fantasi? Her er det bare å være kreativ! 

Artikkel-tips-til-halloweenkos-for-de-voksne2.jpg

Bli inspirert av Fifty shades of Grey

Lett bondage har tatt Norge med storm etter at bøkene og filmen Fifty shades of Grey ble lansert noen år tilbake. Her er det flust med inspirasjon å hente for å skape en gåsehud-fremkallende, sexy atmosfære med din partner. Hva med en lek der partneren får fritt spillerom til å gjøre hva hun/han vil med deg? Hva foregår i hodet på partneren din når alt er lov? Husk å ha med et eget stoppord! 

La spenningen ved Halloween komme til sin rette ved bruk av frekke rekvisitter. Bondage-kittene fra Fifty Shades er både lekre og fylt med spennende artikler, hvor både hender og føtter blir bundet til sengen. La partneren få oppleve hvor opphisset du faktisk klarer å gjøre han/henne! 

En spennende variant av de klassiske håndjernene er bondagetau eller silketau, som man kan binde på ulike måter. Eller hva med en teip som på et magisk vis kan brukes om igjen og om igjen? Teipen kleber seg kun mot seg selv, slik at huden holdes limfritt. 

For mange er en sexhuske en genial oppfinnelse hvor man kan utøve mange forskjellige stillinger under sex uten noen problemer! Heng i husken og la partneren ta kontroll på situasjonen!

Artikkel-tips-til-halloweenkos-for-de-voksne.jpg

Sebondageher.png

Lag en uforglemmelig stemning

Tenn flere stearinlys og sett de på trygge steder i rommet. Lysene lager dansende skygger over kroppene og gjør huden deres gyllen og full av glød. Hvis du ikke har prøvd ut et massasjelys før, kan dette være stunden for det. Ilden smelter "stearinen" som egentlig er en olje og gjør den varm og flytende. Denne kan etterpå dryppes over partner for en varm og deilig massasje. Har dere en felles lidenskap for musikk vil det skape en pirrende stemning. Det er bevist at musikk spiller inn på humør og stemning hos lytterne, så velg musikken deres etter hva dere vil: deilig eskov eller raske rytmer.

Mens barna spiser godteri, kan dere kose dere med hverandre med en smakfull olje som renner nedover kroppene deres. De kommer i flere smaker som gjør partneren din skremmende god! Shunga sin Dragon virility krem kan brukes på både mannen og kvinnen og lager en varm og kjølende effekt på én og samme gang ved penetrering. Dette er superopphissende og perfekt for en god Halloween-stemning!