Ti gode grunner til å få seg kjæreste

Mange, men ikke alle, møter før eller senere en person de er forelsket i, elsker og beundrer. Her er ti gode grunner til å få seg kjæreste.

Alt er ofte sus og dus i starten, og kjæresten fremstår som helt perfekt. Dette er ikke så dumt å ta med seg videre inn i forholdet.

Du får farge i kinnene

Synet av din elskede setter pulsen i gang og gir lett rødme i ansiktet. Sex gir også roser i kinnene, og med kjæreste på lur, er tilgangen tilnærmet ubegrenset.

Du får gratis trim

Seksuell aktivitet er bra for både kropp og sjel. Du forbrenner kalorier når du har sex, løser opp spenninger og slapper av etterpå.

Du trenger ikke varmeteppe og raggsokker i sengen

Det holder å krype inntil en varm kropp og legge føttene oppover leggene. Pass på uventet hyling av partneren hvis føttene er kalde.

Du har en å lage middag sammen med

Dropp kjedelig ferdigmat og lag sunne, smakfulle måltider sammen.

Du har en å dele vinen med

Aldri mer korke vinen til dagen etterpå, eller alternativt våkne med kuppelhue.

Du får bedre humør

Er du forelsket, blir verden et bra sted, hvor dere to er midtpunkt – eller det føles slik. All sexen, vinen og den gode maten gjør det umulig å være sur.

Du har en som lytter

Endelig en å fortelle om hvordan du egentlig har hatt det i dag, etter jobb eller studier.

Du får en hånd å holde i

Tur hånd i hånd eller arm i arm, – ikke mye som kan måle seg med det.

Du har en trøstende skulder

Du har en som er der for deg når du trenger det, selv om det er midt på natten. Bare å strekke seg bort, og en trøstende arm kan lege mange sår.

Du har en å dele livet med

Det er hyggelig å dele opplevelser med noen som forstår deg godt. En kjæreste smelter gradvis sammen med deg fordi dere får en felles plattform i livet.

Tips: Husk de positive sidene

Hva som skal til for at du ønsker å fjerne dette fra livet ditt, eller velge singellivet, vet bare du. Men er du i et parforhold kan listen ovenfor være god å ta frem de gangene du egentlig ønsker partneren din dit pepper’n gror.