Slik oppnår du de tre orgasmetypene

Visste du at du kan få orgasme på tre ulike måter? Her er produktene som kan hjelpe deg.

Med riktig stimulering kan kvinner kan oppnå både klitorisorgasme, g-punktorgasme og en kombinasjonsorgasme.

De ulike leketøystypene i Kondomeriets nye, eksklusive Tango-serie kan brukes til å stimulere noen av kvinnens største orgasmepunkter: klitoris og g-punktet, både hver for seg og samtidig!

Artikkel--Tango-ulike-orgasmetuper1.jpg

Artikkel-tango-ulikeorgasmetyper-4.png

Hvordan få en klitorisorgasme?

Klitorisorgasmen er den orgasmetypen som flest kvinner opplever. Faktisk trenger hele 9 av 10 kvinner å stimulere klitoris for å få orgasme, forteller sexologistudent Ingrid Bakker hos Kondomeriet.1

Artikkel-tango-ingrid-bilde-2.png

Tango-serien har flere fine klitorisvibratorer som vil føre deg over målstreken, på samme måte som man lar seg føre over gulvet i tangoen.

Milonguita klitorisvibrator er et godt valg, uansett om du er singel eller i et parforhold. Klitorisvibratoren kan nytes solo eller under en erotisk tango for to på soverommet. Den kompakte og flate formen på sexleketøyet gjør at den enkelt får plass mellom to kropper under samleie. Og ja, denne lille vibratoren har nok kraft til å gi deg orgasme gang på gang.

Artikkel--Tango-ulike-orgasmetuper-klitoris.jpg

Artikkel-tango-ulikeorgasmetyper-7.png

Hvordan få en g-punktorgasme?

Mange kvinner ønsker å oppnå de intense g-punktorgasmene, men det er ikke alltid like lett, forteller Kondomeriets sexologistudent.

blobid3.pngEn g-punktvibrator er laget med et tykt hode, en bøy på skaftet og et langt håndtak, slik at det skal bli lettere å finne, treffe og stimulere g-punktet.

Eso G-punktvibrator fra Tango-serien er intet unntak. G-punktvibratoren har et ekstra mykt hode som vil føles fantastisk mot g-punktet i skjeden. Det som gjør vibratoren unik, er hvordan intensiteten på vibrasjonene justeres. Det gjøres nemlig med sveipeteknologi. Et enkelt sveip med fingeren er alt som trengs for å finne hastigheten som gir deg klimaks. Sexleketøyet er rett og slett perfekt for deg som ønsker å oppleve de orgasmiske gledene g-punktstimulering kan gi!

Artikkel--Tango-ulike-orgasmetuper-g-punkt.jpg

Artikkel-tango-ulikeorgasmetyper-10.png

Hvordan få en kombinasjonsorgasme?

Hvis du stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig, kan du få en blandet orgasme eller kombinasjonsorgasme, forklarer sexologistudenten.

Artikkel-tango-ulikeorgasmetyper-11.png

Artikkel-Tango-ulike-orgasmetyper45.jpg

Det kan for mange være vanskelig å stimulere begge disse stedene samtidig på egen hånd. Her krever det blant annet både koordinasjon og øvelse, akkurat som i tangoen. Om du bruker en rabbitvibrator, vil det derimot kunne bli en «dans på roser».

Tango-serien finnes det flere fantastiske rabbitvibratorer som stimulerer både g-punktet og klitoris på én og samme tid. Og med rabbitvibratoren Sentada er orgasmen kun ett sveip unna. Rabbitvibratoren har nemlig en unik sveipefunksjon som lar deg justere intensiteten på vibrasjonene. Ved å sveipe lett over bladene på sexleketøyet, kan du øke eller minske intensiteten og få det akkurat som du vil.

Artikkel--Tango-ulike-orgasmetuper-kombinasjons.jpg

Artikkel-Tango-ulike-orgasmetyper46.jpg

Garanterer orgasme

Det er viktig å huske at verken klitoris eller g-punktet fungerer som en «magisk bryter» som vil utløse intense orgasmer med én gang, sier sexologistudenten.

– Ikke bli skuffet hvis du ikke får en orgasme med det første, verken med eller uten sexleketøy. Øvelse gjør mester – både på dansegulvet og i senga, sier hun.

Om du vil garanteres en orgasme, er det flere ting du må gjøre, ifølge Bakker:

Artikkel-tango-ulikeorgasmetyper-16.png

Artikkel-tango-ulikeorgasmetyper-17.png

Artikkel-tango-ulikeorgasmer-bilde-17.png

Undersøkelse gjennomført av Norstat/Kondomeriet i 2019