Stygt undertøy skader forholdet

Er du blant dem som tviholder på de store, hvite trusene eller ifører deg uformelige nattøy som oser av nei-ikke-i-kveld-kjære? Du trenger ikke være modell for Victoria´s Secret for å føle deg sexy!

Sommeren er over og snart vil høstmørket sige inn i folks hverdag. Et tips for å fortsette å beholde spenningen etter sommeren i forholdet er å kvitte deg med disse turn-off remediene så fort som mulig. Selv om det kan være fristende å kle på seg flanell-pysjen og ullsokkene så kan det være lurt å ha noen sexy avbrekk. Det er mulig du ikke tenker over det, men hvordan du kler deg innerst på kroppen, påvirker i høyeste grad hvordan partneren din ser på deg ellers også.

Vanlig problem

Mange par har problemer med dette, enten det gjelder usexy undertøy, stygge t-skjorter eller frastøtende pysj. Slike kleskonflikter krever at dere inngår kompromiss. Ikke la prinsippene styre dere, tenk over at den andre faktisk kan ha rett. Alle har vel et ønske om å være tiltrekkende i sin partners øyne?

Er det du som har dette problemet med kjæresten, kan du jo ta saken i egne hender, og gå til innkjøp av nye t-skjorter, boksershorts, blondeundertøy eller en sexy nattkjole. Så blir kanskje terskelen for å kaste de grufulle gamle plaggene litt lavere.

Dere kan også kikke på sexy undertøy sammen, enten i butikker, kataloger eller på internett, og gjøre anskaffelsesprosessen til en pirrende invitasjon til noe mer.

Sexy undertøy fra Kondomeriet

For deg som er dame, kan du finne flere undertøys-kupp hos Kondomeriet. En snerten g-streng med fransk åpning, og hva om du kombinerer det med et par matchene stay-ups? Sexy undertøy setter virkelig stemningen for både deg og partner. For de litt mer vågale kan en catsuit være forskjellen på en spennende og vanlig fredags kveld. Selv om alle kvelder i uka er helt innafor! 

Hele undertøyskategorien finner du her.


Kilde: msnbc.com