Slik oppnår du orgasme med Womanizer

Vi gir deg tipsene til hvordan Womanizer kommer til å bli din nye bestevenn. Bli med på orgasmebølgen!

Hvorfor er det så mange som elsker Womanizer, tenker du kanskje? Jo, greia er dette: hele 9 av 10 kvinner trenger å stimulere klitoris for å få en orgasme - og like mange kan få orgasme med en Womanizer! Womanizer kan minne deg om en vibrator, men forskjellen her er at den heller stimulerer klitoris ved hjelp av deilige trykkbølger. Kvinner over hele verden beskriver at de får sine beste og mest intense orgasmer noen gang med Womanizer. For å ikke snakke om raskere orgasmer... 

Varm opp til Womanizer

Som nesten alt annet seksuell aktivitet, må man også varme opp med en Womanizer. Legg deg i en stilling som føles komfortabel for deg. Enten det er i senga, sofaen eller i dusjen. Skru på litt musikk du liker eller sørg for å ha det helt stille, om det er behagelig for deg. Det kan være lurt å la seg selv bli litt opphisset først. Kjenne på at lysten inntreffer og at man etterlengter en berøring mot klitoris og/eller i skjeden. Hva med en erotisk film? Eller kanskje du kan smøre på litt orgasmekrem som øker blodtilførselsen og dermed gjør deg mer sensitiv?

Smør litt vannbasert glidemiddel mot området du skal bruke Womanizer på. Dette hindrer friksjon mot huden og gir i tillegg en glatt og deilig følelse. Noen kan oppleve at det kan bli for vått, dersom man tar for mye glidemiddel, og dermed kan silikonhetten gli litt ut av plass og avbryte bølgestrømmen som stimulerer nervetrådene dine - så ta heller litt og litt, til du finner perfekt mengde for deg. 

Sjekkuttilbehørher.png

Oppnå klimakset

Det er greit å konsentrere seg om de områdene som gjør deg spesielt opphisset. Likevel kan det gi god belønning å bruke litt mer tid på andre deler av kroppen også. Du får orgasme ved stimulering av klitoris, men opphisselsen og orgasmen blir sterkere og bedre hvis du utforsker andre sanseområder av kroppen i tillegg. Jo bedre du kjenner kroppen din, desto lettere blir det å vise partneren hva som tenner deg. 

Womanizer har ulike styrker, så her må du finne en som passer for deg. Om man har en styrke som er for sterk, kan det enten hende at du ikke klarer å holde Womanizer i ro eller at du får orgasme for fort. Gi deg selv tid til å nyte! Etter at du har plassert silikonhetten mot klitoris, vil den "suge" seg fast og sende ut trykkbølgene. Du kan bevege Womanizer lett rundt om du vil det, men sørg for at den ikke mister kontakten med huden. Da må man ofte begynne på nytt igjen.

Man kan nesten sammenlikne kvinnens vei til orgasme som turtallet på bilen. Tråkker man på gassen, går turtallet fort opp og bilen får fart, slipper man gassen, går det ned igjen, og man må begynne på nytt for å få fart. Det enkle er ofte det beste, og det er å finne en rytme eller hastighet som fungerer for deg og holde den til klimaks.

En Womanizer er alle damers nye bestevenn. Konseptet med trykkbølger fortsetter å vokse og kvinner verden over oppdager denne herligheten hver dag. Den er perfekt til alene bruk, men passer også som tilskudd til et partnerskap.

 

10 fantastiske sexstillinger for alle typene av Womanizer

Det som også er så fantastisk med Womanizer, er at du kan bruke den i så mange forskjellige sexstillinger. Womanizer har mange modeller, i ulike størrelser og fasonger som gjør at du kan variere mellom modeller ettersom du skal bruke den alene eller sammen med en partner. Under her kan du hente inspirasjon til ulike sexstillinger du kan gjøre - både alene og med partner! 

Alene:

1. The Delightful Doggy

Du kneler, bøyer deg fremover og støtter deg selv på en arm, slik at du kan bruke den andre hånden for å legge Womanizer mot klitoris.

2. The Sensual Spoon

Klassikeren! Du ligger på siden, og drar bena litt mot deg. Du kan bevege Womanizeren, som er i hånden din, mot lystknappen for å stimulere den.

3. The Playful Phoenix

Lett som en fjær! Du ligger på ryggen og bøyer beina. Du legger Womanizeren mot klitoris med en hånd, og kan om ønskelig også stimulere deg selv med den andre hånden.

4. The Magnificent Mermaid

Ekstremt intenst! Du ligger på magen og bøyer beina opp og bakover, slik at Womanizeren når fram til klitoris. Du kan også stimulere deg selv samtidig med den andre hånden.

5. The Beautiful Butterfly

Ren lykke! Du sitter i en avslappet posisjon og åpner beina slik at fotsålene berører hverandre. Klitoris er nå blottlagt og helt klar for stimulering.

Womanizer-stillinger-alene.png

Med partner:

6. The Racy Riding Lesson

Partner sitter på en stol, sofa eller liknende, og du sitter på knærne hens med ansiktet mot partner. Du løfter så opp beina med lett bøy, og legger dem over skuldrene hens. Partner holder hoftene dine og penetrere deg. Du kan nå legge Womanizer mot klitoris for «full pakke»!

7. The Stormy Sailor

Full fart fremover! Partner kneler bak deg mens du står på alle fire. Du lener deg framover og støtter deg på armene. Partner penetrerer deg og kontrollerer rytmen. Partner kan holde og stryke deg over magen, brystene og hoftene med hendene, og du kan legge Womanizeren mot klitoris.

8. The Riveting Rear View

Du ligger på siden, bøyer det øverste beinet opp og legger deg litt bakover. Du støtter deg så på armen. Partner ligger rett bak deg, også på siden, og støtter seg selv med armen. Partner kan tilfredsstille deg med Womanzeren med sin ledige hånd, og penetrere deg bakfra samtidig.

9. The Lustful Lollipop

Ikke snakk med munnen full…! Partner står foran deg mens du kneler med ansiktet mot hens spredte bein. Du kan nå tilfredsstille partner oralt, og samtidig stimulere deg selv med Womanizeren i en hånd. Du kan holde og stryke partner med den andre hånden.

10. The Delicious Dessert

Er bordet dekket? Perfekt! Du ligger på et bord, på ryggen, med korsryggen nærme kanten. Du legger Womanizeren mot klitoris, mens partner står rett foran deg. Partner holder beina dine, og penetrerer deg. 

Womanizer-stillinger-med-partner.png

sjekkutallewomher.png