Slik oppnår du orgasme med Womanizer

Vi gir deg tipsene til hvordan Womanizer kommer til å bli din nye bestevenn. Bli med på orgasmebølgen!

Womanizer kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet klitoris ved hjelp av trykkbølger. Her oppstår en helt annen form for lysterfaring, som toppes med heftige orgasmer. Womanizer var det første sexleketøyet i verden med denne stimuleringsteknikken.

Varm opp til Womanizer

Legg deg i en stilling som føles komfortabel for deg. Enten det er i senga, sofaen eller i dusjen. Skru på litt musikk du liker eller sørg for å ha det helt stille, om det er behagelig for deg. Det kan være lurt å la seg selv bli litt opphisset først. Kjenne på at lysten inntreffer og at man etterlengter en berøring mot klitoris og/eller i skjeden. Hva med en erotisk film? Eller kanskje du kan smøre på litt orgasmekrem som øker blodtilførselsen og dermed gjør deg mer sensitiv?

Smør litt vannbasert glidemiddel mot området du skal bruke Womanizer på. Dette hindrer friksjon mot huden og gir i tillegg en glatt og deilig følelse. Noen kan oppleve at det kan bli for vått, dersom man tar for mye gliemiddel, og dermed kan silikonhetten gli litt ut av plass og avbryte bølgestrømmen som stimulerer nervetrådene dine.

Oppnå klimakset

Det er greit å konsentrere seg om de områdene som gjør deg spesielt opphisset. Likevel kan det gi god belønning å bruke litt mer tid på andre deler av kroppen også. Du får orgasme ved stimulering av klitoris, men opphisselsen og orgasmen blir sterkere og bedre hvis du utforsker andre sanseområder av kroppen i tillegg. Jo bedre du kjenner kroppen din, desto lettere blir det å vise partneren hva som tenner deg. 

Womanizer har ulike styrker, så her må du finne en som passer for deg. Om man har en styrke som er for sterk, kan det enten hende at du ikke klarer å holde Womanizer i ro eller at du får orgasme for fort. Gi deg selv tid til å nyte! Etter at du har plassert silikonhetten mot klitoris, vil den "suge" seg fast og sende ut trykkbølgene. Du kan bevege Womanizer lett rundt om du vil det, men sørg for at den ikke mister kontakten med huden. Da må man ofte begynne på nytt igjen.

Man kan nesten sammenlikne kvinnens vei til orgasme som turtallet på bilen. Tråkker man på gassen, går turtallet fort opp og bilen får fart, slipper man gassen, går det ned igjen, og man må begynne på nytt for å få fart. Det enkle er ofte det beste, og det er å finne en rytme eller hastighet som fungerer for deg og holde den til klimaks.

En Womanizer er alle damers nye bestevenn. Konseptet med trykkbølger fortsetter å vokse og kvinner verden over oppdager denne herligheten hver dag. Den er perfekt til alene bruk, men passer også som tilskudd til et partnerskap. Se forslag til sexstillinger med Womanizer enten du er alene eller med partner nederst i saken.

10 fantastiske sexstillinger for alle typene av Womanizer

Alene:

1. The Delightful Doggy

Hun kneler, bøyer seg fremover og støtter seg selv på en arm, slik at hun kan bruke den andre hånden for å legge Womanizer mot klitoris.

2. The Sensual Spoon

Klassikeren! Hun ligger på siden, og drar bena litt mot seg. Hun kan bevege Womanizeren, som er i hånden hennes, mot lystknappen for å stimulere den.

3. The Playful Phoenix

Lett som en fjær! Hun ligger på ryggen og bøyer beina. Hun legger Womanizeren mot klitoris med en hånd, og kan om ønskelig også stimulere seg selv med den andre hånden.

4. The Magnificent Mermaid

Ekstremt intenst! Hun ligger på magen og bøyer beina opp og bakover, slik at Womanizeren når fram til klitoris. Hun kan også stimulere seg selv samtidig med den andre hånden.

5. The Beautiful Butterfly

Ren lykke! Hun sitter i en avslappet posisjon og åpner beina slik at fotsålene berører hverandre. Klitoris er nå blottlagt og helt klar for stimulering.

Med partner:

6. The Racy Riding Lesson

Han sitter på en stol, sofa eller liknende, og hun sitter på knærne hans med ansiktet mot hans. Hun løfter seg så opp beina med lett bøy, og legger dem over skuldrene hans. Han holder hoftene hennes og penetrere henne. Hun kan nå legge Womanizer mot klitoris for «full pakke»!

7. The Stormy Sailor

Full fart fremover! Han kneler bak henne mens hun står på alle fire. Hun lener seg framover og støtter seg på armene. Han penetrerer henne og kontrollerer rytmen. Han kan holde og stryke henne over magen, brystene og hoftene med hendene, og hun kan legge Womanizeren mot klitoris.

8. The Riveting Rear View

Hun ligger på siden, bøyer det øverste beinet opp og legger det litt bakover. Hun støtter seg så på armen. Han ligger rett bak henne, også på siden, og støtter seg selv med armen. Han kan tilfredsstille henne med Womanzeren med sin ledige hånd, og penetrere henne bakfra samtidig.

9. The Lustful Lollipop

Ikke snakk med munnen full…! Han står foran henne mens hun kneler med ansiktet mot hans spredte bein. Hun kan nå tilfredsstille ham oralt, og samtidig stimulere seg selv med Womanizeren i en hånd. Hun kan holde og stryke ham med den andre hånden.

10. The Delicious Dessert

Er bordet dekket? Perfekt! Hun ligger på et bord, på ryggen, med korsryggen nærme kanten. Hun legger Womanizeren mot klitoris, mens han står rett foran henne. Han holder beina hennes, og penetrerer henne.