Slik har vi sex i det nye tiåret

Tinderdates i cyberspace og 3D-printing av vårt eget underliv er bare noe av det vi kan forvente oss i årene som kommer.

Se for deg at du har en match på Tinder. Etter litt chatting frem og tilbake, avtaler dere å møtes. 

Du gjør deg klar; ikke ved å sminke deg og spraye godlukt i rommet, men ved å ikle deg VR-briller og en spesiell kroppsdrakt dekket av sensorer. Deiten foregår nemlig i et virtuelt univers– og i cyberspace er sex helt uforpliktende.

Ved hjelp av sexleketøy med berøringsteknologi, vil du oppleve bevegelse og vibrasjon på kroppen, i takt med det som skjer mellom deg og deiten. 

Sex med VR-briller på

Grensen mellom ekte sex, og virtuell sex i en onlineverden, vil sakte viskes ut. Snart er du og avataren din ett, og du både ser og føler det samme som avataren din.

– Dating i den virtuelle verden kan bli en realitet allerede i 2022, spår Johanna Rief, kommunikasjonsjef i WOW Tech, firmaet som står bak merkevaren Womanizer og We-Vibe.

Noen leverandører har allerede tatt i bruk VR-teknologien, som lar sexleketøy synkroniseres i takt med VR-innhold på PornHub. Eksperter spår at innen 2020 vil “voksenunderholdning” i den virtuelle verdenen være verdt 1 milliard dollar, og innen 2035 vil de fleste eie et sexleketøy som kan brukes med VR-teknologien. 

En bransje i rask utvikling

På den årlige sexleketøymessa “eroFame” i Hannover, stiller leverandørene ut sexleketøy på rekke og rad i en stor hangar. Men noe har endret seg de siste årene. På mange av bodene får du nå servert cappuccino, makroner og ferskpresset juice. Sola skinner gjennom glasstaket, og “lokkedamene” i lakk og lær er borte. 

Bransjen omsetter for over 25 milliarder dollar på verdensbasis, og tallet forventes å stige med ytterligere 9,9 milliarder dollar mellom 2019 og 2023, ifølge Forbes Magazine.

rumpe_fersken.jpg

3D-printing av underlivet

Mye av veksten skyldes at bransjen har vært flink til å omfavne de nyeste teknologiske fremskrittene. Senest ut er 3D-printede sexleketøy.

– Vi har allerede planer om å utvikle nye produktlinjer basert på denne teknologien, røper Cabezas til Kondomeriet.

Snart kan du altså få en Fleshlight med en avstøpning av kjæresten sin penis eller vagina, men hvor mye dette kommer til å koste gjenstår fortsatt å se. 

– Spesielt de i langdistanseforhold vil dra nytte av 3D-printing, da man kan få skreddersydde sexleketøy gjenskapt av partnerens kroppsdeler, sier Rief.

Men også sexroboter og -dukker vil øke i popularitet, og nå nye høyder med nevnte teknologi.

– De komme til å bli både billigere og mer avanserte, noe som selvsagt gjør at de blir å finne i flere hjem. Brukerne kommer til å kunne kjøpe 3D-printede kjønnsorganer til sine dukker, hvis de ønsker.

Det kan skape et nytt marked for kjendiser og andre, som vil selge sin unike programvare for nedlastning. Kanskje blir fremtidens kjendisskandaler en lekket programvare, i stedet for en lekket sextape?

Det er ingen tvil om at det nye tiåret blir svært interessant. Klarer du ikke vente? Ta en titt på utvalget vårt av interaktive sexleketøy fra Kiiroo her. De kan brukes med VR-briller og kobles opp til internett- for en helt unik opplevelse.

Kilder: Intervju, Forbez Magazine, Pornhubs årlige innsiktsanalyse 2019