Slik får du en sexy Fastelavns-feiring!

Fastelavn faller alltid på en søndag, som gir perfekte muligheter for å starte dagen med frekke aktiviteter med partneren.

I Norge er det vanlig å plukke inn bjerkegreiner og lage fastelavnsris. Fastelavnsris er blitt solgt av Norske kvinners sanitetsforening etter krigen, med fargede fjær blant grenene. Opprinnelig kunne fastelavnsriset brukes til å rise (les: spanking) kvinnen før de stod opp om morgenen, som et fruktbarhetssymbol. Risene skulle brukes for å vekke til live fruktbarheten til kvinner, dyr og trær. Fastelavn er også avslutningen for ulike karneval verden rundt. 

Tips til Fastelavn for de lekne:

  • Lag en leken stemning på soverommet! Pynt med fargede fjær og fastelavensris og sett på musikk.
  • Kle dere ut! Fastelavn er den store finalen til mange karneval som for eksempel det i Rio de Janeiro. Finn frem noe fargeglade kostymer og gjerne noe som viser frem dine sexy sider. Finn kostymer her!
  • Er du glad i Fastelavnsboller? Spray vispet krem og jordbærsirup på den nakne kroppen til din partner. Eller hva med dette glidemiddelet med smak av jordbær? Bruk munnen til å spise han eller hun ren. Nam!
  • En gammel hedensk skikk var å binde nakne jomfruer mot plogen for fruktbarhet i jorda. Dette er selvsagt ikke noe man gjør i dag og som vi ikke støtter opp under, men hva med å la seg inspirere til litt småfrekk bondage? Sjekk vårt utvalg av bondage her!

Lag fastelavnsboller!

Til 16 boller trenger du:

  • 50 g gjær
  • 3,5 dl melk
  • 100 g meierismør
  • 100 g sukker
  • 500 g hvetemel
  • 0,5 ts kardemomme
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts bakepulver

Til pensling:

  • 1 sammenhvispet egg

Til fyll:

  • 3 dl kremfløte
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 dl syltetøy

Til dryss ved servering:

  • 1 dl melis

Slik gjør du:

  • Smelt smøret. Ha i melk og varm opp til 37 °C. Smuldre gjær i en bakebolle, hell i væsken og rør ut gjæren.
  • Ha sukker, hvetemel, kardemomme, salt og bakepulver i bollen, elt sammen til en lett og smidig deig. Sett bolledeigen til heving under plast til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.

Utbaking og etterheving - 

  • Del deigen i ca. 16 emner og trill boller. Sett bollene på et stekebrett med bakepapir og la heve under plast i nye 30 minutter.
  • Pensle boller med sammenvispet egg og stek på 225 °C i 8 - 10 minutter. Avkjøl på rist.

Fyll - 

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem. Del boller i to og fyll med syltetøy og krem. Dryss litt melis over til slutt.

Kilder: wikipedia.ord, tine.no