Slik faker du en trekant

Drømmer du om en trekant? Slik faker du en, uten en tredje person...

Trekant kommer høyt opp på listen over vanlige sexfantasier i Norge. At man fantaserer om trekant betyr ikke nødvendigvis at man ønsker å realisere fantasien. Kanskje er man ikke klar for å invitere en tredjepart inn i forholdet, eller kanskje den ene personen ikke vil? 

Med en liten dose fantasi er det fullt mulig å ha en troverdig trekant – bare deg, partneren din og et realistisk sexleketøy. 

En fake trekant kan krydre sexlivet og gi et innblikk i hvordan det faktisk føles å ha en trekant. 

Slik gjør du det ektefølt

Med enkle grep som dempet belysning, bytte av parfyme, blindfold og parykk, kan du gjøre fantasien din enda mer realistisk. Men først, sørg for å finne ut hvilken fantasi du vil realisere. 

Vil du bli penetrert av to peniser samtidig? Vil du utføre oralsex samtidig som du blir tatt? Hva ser du for deg? 

Det er viktig å avklare med partneren på forhånd hva man faktisk ønsker skal skje, slik at man kan finne riktig sexleketøy og planlegge scenarioet. 

  1. Start alene på soverommet. Bruk et blindfold og la partneren komme inn etter noen minutter. Sørg for at alt dere trenger er i nærheten. 
  2. Bruk en parfyme eller en aftershave som du aldri har brukt før, jo mer utenom det vanlige, jo bedre.
  3. Hvis du virkelig vil gå “all inn”, gå til innkjøp av en parykk. Djevelen ligger i detaljene.
  4. Hold belysning dempet og ikke snakk med hverandre under akten.
  5. Bruk din indre fantasi aktivt for å komme inn i sonen.

"Trekant" med sexleketøy

Det finnes mange sexleketøy som egner seg til å ha med i et trekantscenario, det kan være realistiske dildoer med sugekopp, eller vibratorer som støter inn i deg automatisk, såkalte pulsatorer.

En pulsator er i tillegg genialt om du fantaserer om et typisk "bli penetrert og gi en blowjob samtidig-scenario". 

117993_Fun_Stronic_G_Stilling3.jpg

Det finnes også en dildo som kan settes på penisen til mannen, slik at hun kan bli penetrert i begge hull samtidig. Snakker vi sandwich? Sjekk ut c-ringz.

116905_2_FantasyCrabbitDoublePen.pngEller hva med en klassisk Fleshlight eller Fleshjack? Fleshlight kommer i uendelige versjoner, enten du vil ha vagina eller anal. Fest den under madrassen og gyv løs, mens du har tunga fri til å stimulere kjæresten.

119092_Fleshlight_Ella_Hughes_Candy5.jpg

Noen liker ha litt større sexleketøy, som rumper, overkropper og vaginaer. Disse er ofte litt dyrere, men vil gi en mer realistisk følelse.

Hvis du fantaserer om en ekstra jente i senga, så kan SLT selvsmørende torso gjøre susen. Vagina, anus, pupper, deilig realistisk overflate...Dette sexleketøyet har alt du kan drømme om.117734_SLT_Missionary_Masturbator.jpg

Elsker du store struttende rumper?  Fuck Me Silly Bubble Butt er et stort og solid sexleketøy med vagina og anus. Legg din bubble butt slik du ønsker, enten det er doggystyle eller med bena opp. 

116845_2_FMS_bubbleButt.png

Tisp: Legg en dyne over kanten av rumpa, så det er lettere å forestille seg at det er en tredjepart. 

Elsker du dirty talk og drømmer om en frekk jente i senga? Da er denne "snakkende rumpa" noe for deg. Dette er en interaktiv vagina som stønner, vibrerer og snakker dirty i senga. Mere realistisk får du det ikke. 

Sjekk ut flere sexdukker her.

118205_dirty_talk_rumpe.jpgFor deg som ønsker en ekstra mann i senga, finnes det heldigvis en kar som alltid stiller opp. En naturtro dildo med sugekopp er en enkel måte å få fylt fantasien sin på. Den kan festes til en vegg, dusjen, gulvet, et speil eller bare brukes manuelt.

118737_fleshjack_christopher_milan_dildo.jpg

Det beste tipset gjenstår: Vær kreative og bruk fantasien aktivt. Det finnes mange sexleketøy der ute som kan brukes på en ny og spennende måte.

Lykke til.