Skeive sexleketøy

Sexleketøy kjenner ikke til de ulike seksuelle legningene som finnes. Sexleketøy hyller nemlig mangfoldet, både gjennom ulike funksjoner og farger, og gjennom individene som tar dem i bruk. 

Seksuelle preferanser ikke det samme som legning

Selv om en mann er heterofil, kan han nyte anal stimulering. Det samme gjelder for en lesbisk kvinne, som blir tent av vaginal penetrering. Hvilket kjønn man er tiltrukket av råder ikke over en persons seksuelle preferanser, altså hva som tillater den enkelte å nyte og gjøre en opphisset. Det er det som er det vakre med et mangfold, og som også gjenspeiles i sexleketøyene som finnes i dag. De kommer i alle mulige former, farger og funksjoner. De fleste har som formål å stimulere menneskekroppen, som fungerer likt uansett legning.

Biologisk like

Lesbiske, homofile, bifile og transpersoner nyter de samme stimuleringene som heterofile mennesker. 

Det er fordi nervesystemet er likt uavhengig av seksuell legning/tiltrekning. I fosterlivet vet man til å begynne med ikke hvilket kjønn fosteret vil komme til å få. Kjønnene utvikles fra de samme substansene, og man finner følsomme nerveender på omtrent de samme stedene på kjønnet. Kvinnens indre deler av klitoris tilsvarer svamp-legemene i penis, ytre del av klitoris har like mange nerve-ender som penishodet, men er omtrent dobbel så følsom grunnet antall nerve-ender på en mye mindre plass. Alle kjønn har like mange følsomme nerver rundt endetarmsåpningen og prostatas følsomhet tilsvarer g-punktet hos kvinner for eksempel.

Hvilket sexleketøy velger jeg?

Det finnes sexleketøy som kan hjelpe til i hvilken som helst utfordring man står ovenfor. Det er så mye å eksperimentere med (i)! For lesbiske kan en strap-on være løsningen. Her får man hendene fri til å gjøre andre ting og man får en spesiell kontakt med partneren sin. En klitorisvibrator er en storfavoritt uansett hvem man har som partner eller nyter singellivet. For eventyrlystne menn fins det spesiallagede vibratorer som fokuserer på prostata, det man gjerne kaller p-punkt. Det gir enorm nytelse for mange menn. Men både menn og kvinner kan synes det er spennende med en vanlig buttplug

Viktig tilbehør

Uansett, hva slags sexleketøy man velger, så er det viktig med riktig tilbehør. Dette kan være et glidemiddel og vibratorrens, eller den populære orgasmekremen. For å gjøre analsex enklere fins det kremer som skal hemme sensitiviteten rundt endetarmsåpningen. Dette til stor hjelp for de som er i startfasen av sin utforskning.