Sjalu på sexleketøyet?

Skal du nå konkurrere mot en batteridreven og energisk samleie-partner? Den er hverken for tynn, for kort eller bøyd, og er alltid like klar... Hvordan reagerer menn egentlig om kjæresten kommer hjem med en vibrator? Ikke bli sjalu gutter, bli med på moroa i stedet! 

Når vi kombinerer salgseksplosjonen av sexleketøy og undersøkelser som viser at bare 30 prosent av kvinner får orgasme ved samleie alene, er det kanskje ikke så rart at enkelte menn har utviklet en vibrator-sjalusi.

Spennende medspiller

La heller sexleketøyet være en assistent og en spennende "tredjepart", fremfor konkurrent. En vibrator eller dildo kan hjelpe deg med å være to steder på en gang. Den kan vibrere og stimulere på ett sted, mens du er opptatt med å kysse og ta på henne et annet. 

Enkelte menn vil kanskje føle det bedre dersom vibratoren ikke ligner en overdimensjonert penis med alle kvaliteter hans egen mangler. Derfor kan det være fint å velge ut og kjøpe leketøyet sammen. En klitorisvibrator, et vibrerende egg eller en penisring med vibrasjon er mer par-vennlige sexleketøy. Det er også vibratorer designet spesielt for par, som ikke likner på en penis i det hele tatt. 

Akkurat hvordan og når man skal bruke sexleketøyet slik at mannen ser på det som en lagkamerat fremfor en rival er ikke så lett. Det er viktig å sørge for at det blir inkludert i sexakten, og ikke brukt som en erstatning. Et forslag er å la mannen bruke den på kvinnen. Å ta fram et sexleketøy som en del av forspillet er en god start. Han vil lære mer om partnerens kropp og lyster, og samtidig være en aktiv deltager. 

Ingen erstatning

Menn har egentlig ingenting å bekymre seg for; det er ikke størrelsen eller formen som har mest å si, men intensiteten på vibratoren. Ingen kvinner forventer dette av en mann. Det er mange grunner til at kvinner bruker sexleketøy, og det er kun et alternativ til hånden eller ekte vare.

Til sammenligning har noen og nitti prosent av menn masturbert, mange med høy hyppighet. Likevel er opp mot det samme antallet menn tydelige på at de foretrekker en kvinne fremfor hånden. Da er det kanskje naturlig at det er slik for jentene også. De fleste kvinner ønsker å dele sexopplevelsen med noen. Det kan være godt å vite at kvinnen ved siden av deg, med vibratoren i hånden, valgte deg av alle mulige menn til å bruke den sammen med henne.

Kilder: Brian Alexander, MSNBC.com