Sexy under(verker)

Sexy undertøy kan gi henne ekstra selvtillit og få ham til å tenne, fordi det bare er han som vet hva hun har på seg under klærne...

Velg undertøyet hennes sammen

Britiske Linda Sonntag er en erfaren forfatter når det kommer til emnene sex og forhold. Hun har blant annet skrevet "Making Love Great Sex for Life" og "Sensational Sex". Sonntag anbefaler å ta en tur til en undertøysforretning eller erotisk butikk sammen, så kan dere ha en pirrende jakt på flott undertøy. Finn det som får henne til å føle seg sexy, enten det er hvit silke eller leopardmønster. Ved å la henne velge gaven, finner dere det som sitter penest, og tiltaler henne mest. Å se henne i alt det flotte undertøyet mens hun prøver er også spennende for han, og kan gi inspirasjon til senere aktiviteter.

Undertøyskodene

I følge Sonntag sender kvinnen ut signaler til mannen via undertøyet: En stor t-skjorte og ullsokker betyr søvn, ikke sex. Men en svart silke-bh og stringtruse betyr noe helt annet… Om hun kommer til sengs i en utfordrende babydoll eller en en frekk truse, kan du være trygg på at det ikke er søvn hun har i tankene. 

Sexy undertøy som gave

Planlegger du en gave i form av sexy undertøy bør du være sikker på hvilken størrelse hun bruker. Imidlertid kan en sexy g-string være ganske trygt å kjøpe. En liten flik foran, og bak forsvinner trusen inn mellom rumpeballene. En slik liten truse egner seg godt til å fremheve baken, og samtidig være usynlig under buksene.

Skal du derimot overraske henne med full pakke, som strømper og hofteholder, må du vite midjemål, hoftemål og skostørrelsen hennes. Det samme gjelder for korsett, som fremhever fasongen på en sexy måte, men som bør være i rett størrelse for å sitte behagelig. Det finnes masse flott undertøy å velge i, både i farger, kvalitet og pris. Sexy undertøy passer perfekt enten målet er å være lekker og glamorøs, eller frekk og sexy.

Kilde: Linda Sonntag

Se vårt utvalg av sexy undertøy!