Sexstilling ledig

Til tross for at det er registrert over 600 sexstillinger, varierer et gjennomsnittlig par kun mellom tre til fire faste sexstillinger hver gang de har samleie.

Sex-ekspert Tracey Cox, forfatteren av boken ”En kjapp en”, kan imidlertid berolige par som føler seg trauste og kjedelige. Stort sett alle de 600 akrobatiske øvelsene er basert på, og variasjoner av, fem grunnleggende stillinger.

Alt til sin tid

Hvis dere vil piffe opp sexlivet med noen nye krumspring, er det viktig å ha i bakhodet at bestemte stillinger passer til bestemte situasjoner. De mest avanserte opp-ned stillingene egner seg kanskje best når dere føler dere energiske og eventyrlystne. Men mulighetene er der – dere må bare ha mot til å kaste dere over dem. Gå til anskaffelse av en bok om stillinger dere kan titte på sammen, og en ny verden vil bokstavelig talt åpne seg.

Styr tempoet

Men, sier Cox, er dere for slitne til å prøve ut noe annet enn misjonærstillingen kan dere sprite opp den gamle favoritten ved å legge inn en vri: Prøv å speile støtene hans med munnen din under samleie, slik at tungene deres imiterer det penisen hans gjør. Når du har kopiert tempoet på støtene, kan du få ham til å støte saktere eller raskere ved å endre farten på tungebevegelsene dine. Helt ubevisst vil han da følge ditt tempo. Det skal altså ikke mer til! 

Kjapt og vanskelig

Et annet tips fra boken ”En kjapp en” av Tracey Cox, er å prøve ut nye og vanskelige stillinger når dere har kjapp sex, fordi det er større mulighet for å prøve ut noe utfordrende hvis dere ikke holder på så lenge.

Kilde: Boken ”En kjapp en” av Tracey Cox