Sexleketøy for ham | Kondomeriet

Sexleketøy for ham

Det finnes mange morsomme sexleketøy beregnet for mannen, enten han vil bruke det alene, eller med en partner.

Penisringer, penispumper, dildoer og vibratorer er noe av det som lokker menn til butikkene. Tidligere ble disse remediene gjerne satt i sammenheng med problemer i sexlivet, men trenden har heldigvis endret seg. Dagens menn kjøper sexleketøy rett og slett for å kose seg, på lik linje med kvinner.

Sexleketøy passer for alle legninger

Nå er det ikke slik at sexleketøyet er designet for en bestemt type mann. En vibrator vil føles like godt for en heterofil mann som for en homofil mann, og motsatt. Derfor kan det være lurt å heller tenke på sexleketøyets funksjon, framfor hvem det er designet for.

Penisringer blir gjerne sett på som et hjelpeverktøy for å opprettholde ereksjonen. Men denne ringen kan også skape en helt ny følelse av hvordan ereksjonen kjennes. Den kan dessuten øke bevisstheten omkring kroppen din, så det er ingen grunn til å vente til problemene dukker opp. En enkel ereksjonsring vil bidra til å holde blodet ute i penis, slik at man får en mer langvarig og hardere ereksjon. Ereksjonsringen vil også virke ekstra stimulerende, og kan pirre henne under samleie. En penisring har en vibrator eller ekstra finesser, som i tillegg stimulerer partneren ekstra. 

Dirrende glede

Alle vibratorer som er laget for å stimulere utsiden av kroppen, altså erogene soner, kan også bli brukt av menn. Mange liker den sterke dirringen en vibrator gir. Her får man alt fra små fingervibratorer til større massasjestaver.

Anale vibratorer er en annen mulighet. Disse er unisex i utgangspunktet, og kan like gjerne nytes av menn som kvinner. 

Noen vibratorer er laget slik at de kan festes på penis, gjerne i form av en vibrerende penisring. Det er veldig praktisk med en handsfree-variant. Disse føles best for mannen hvis de peker nedover, slik at de også tilfredsstiller området mellom penis og anus. Eller de kan snus slik at de kan tilfredsstille en partner under penetrering. 

En annen, spennende variant er strap-on. Enkelte typer strap-on kommer med en hul dildo eller vibrator, slik at mannen kan stroppe den på utenpå penis. 

Fordelen til de håndholdte vibratorene er at de er kraftigere. Vurder ditt behov, og prøv deg fram.

Penispumper

Ved å bruke en penispumpe sørger du for maksimal blodtilstrømning til penis, og du får en midlertidig hardere og større ereksjon. En vakuumpumpe er superenkel å bruke: Du fester slangen til ventilen, legger penis i hylsen og pumper til du oppnår passende mengde vakuum. En pumpe kan brukes enten du allerede har en ereksjon eller penis er slapp. Sørg for å ha litt glidemiddel i gummien i tuten når du fører penis inn i pumpen. 

Tips: Når du har pumpet maksimalt slipper du bare opp sikkerhetsventilen slik at luften kommer tilbake i sylinderen. Setter du på en ereksjonsring (penisring) i enden, vil du opprettholde den fantastiske ereksjonen en stund etter du har trukket deg ut av pumpen.

Og til alle som måtte lure - la det være klart: Penispumper forstørrer ikke penis permanent. Den brukes primært til masturbasjon, og gir en god følelse av suging og stramming.

Omsluttende nytelse

En annen form for sexleketøy for menn er den med mer eller mindre vellykkede kopien av et kvinnelig kjønnsorgan, også kalt vaginaer. Disse kalles også lommevagina eller sjømannsbruder. Denne typen sexleketøy gir en slags omsluttende følelse rundt penis, og de mest naturtro og forseggjorte vaginaene er svært realistiske. De modellene som har knotter og riller gir ekstra god stimulering.

Men det nyeste på markedet nå, er den noe mer eksklusive varianten med et litt tøffere design enn den gamle sjømannsbruden. Denne finnes også i varianter med åpninger som skal forestille munn, skjede og anus. Fleshlight er en slik type, og denne er verdens mest solgte sexleketøy for menn. 

 

Se vårt utvalg av spennende
sexleketøy for menn!