Populært: Sexboksene alle skal ha nå

Har du lyst til å piffe opp sexlivet, men vet ikke hvor du skal starte? sexolog Iselin Guttormsen har samlet samme alle kundefavorittene i to populære sexbokser. Disse boksene vil garantert ta sengekosen til neste nivå!

Sexolog Iselin Guttormsen har lenge blitt kontaktet av par som trenger inspirasjon og tips til hvordan å ta sexlivet og parforholdet til nye høyder. 

Derfor har hun endelig laget to perfekte sexbokser med en rekke bestselgere og kundefavoritter: Feel Lust by Iselin Guttormsen og Feel Desire by Iselin Guttormsen! 

Boksene har allerede havnet på toppen av bestselgerlistene hos Kondomeriet, og er raskt blitt populære. 

Artikkel-Iselin-sitat.png

blobid14.png

Ønsker du mer intimitet? 

Feel Lust by Iselin Guttormsen er den perfekte boksen for par som vil krydre sengekosen med det lille ekstra og som vil ha mer intimitet og sensualitet i hverdagen, forteller sexologen.  

Boksen inneholder nemlig spennende sexleketøy og tilbehør som både vibrerer, stimulerer, pirrer og smører, og som er håndplukket av sexologen selv.  

Artikkel-Iselin-sitat-2.png

Parboksen inneholder produkter til en verdi av 850 kroner – men akkurat nå betaler du i underkant av 600 kroner. Med andre ord: Her får du mye for pengene!

Artikkel-lust-boks-bilde1.png

se-lust-her.png

 

Eksperimenter mer! 

Feel Desire by Iselin Guttormsen er boksen for deg som ønsker å piffe opp sexlivet ved å eksperimentere med flere vibrerende leketøy og oppleve nye måter å få orgasme på!  

Artikkel-Iselin-sitat-3.png

Inne i boksen finner du leketøy og tilbehør som både varmer, smaker, vibrerer, pirrer og stimulerer! Alle produktene er plukket ut av sexologen selv for å kunne tilfredsstille både deg og partneren din, og for å gi dere det sexlivet dere ønsker dere.  

Parboksen inneholder produkter til en verdi av 1200 kroner, men nå får du den til 899,-.

Artikkel-feel-desire-bilde.png

se-desire-her.png

 

Sexologens beste tips til par

Sexologen påpeker at uansett om man ønsker seg mer lyst i forholdet, et mer lekent sexliv eller noe helt annet, er det én ting som er viktig. Og det er kommunikasjon.  

– Vi eksponeres for seksualitet hele tiden gjennom populærkulturen, men vi synes likevel det er vanskelig å prate om. Men når det kommer til sex, kan vi aldri kommunisere nok!   

Tidligere undersøkelser viser faktisk at par som snakker sammen om sex, er mer fornøyd med parforholdet og sexlivet sitt enn par som ikke gjør det1.    

– Disse boksene skal bidra til å ufarliggjøre temaet sex som samtaleemne og trigge nysgjerrigheten til par.    

I boksene følger det nemlig med et eget inspirasjonshefte, skrevet av sexologen selv, som blant annet inneholder konkrete tips og øvelser til hvordan å vekke lysten, forslag til hvordan å få et mer lekent sexliv og gode spørsmål dere kan stille hverandre for å få i gang praten rundt sex.

Artikkel-Iselin-favoritter-feelbokser-2.png

Perfekt gavepakke!

Er du ikke sikker på hvilken boks som passer deg? Ifølge Iselin passer disse boksene for alle par, og den ene boksen utelukker ikke den andre.

Artikkel-Iselin-sitat-6.png

Boksene er en gavepakke til deg selv og parforholdet, og en perfekt oppmerksomhet å gi til partneren, mener hun.   

– Seksualitet er en så stor del av livet vårt, og det å gi bort en gave som kan bidra til at seksualiteten blomstrer, er midt i blinken – når som helst på året!  

Sikredeg-iselin-feel-boksene-her.png