Så ofte onanerer vi nordmenn

Menn onanerer oftere enn kvinner. Men hva er egentlig ofte? Her gir vi deg svaret på hvor mye «egentid» vi nordmenn faktisk unner oss!

Kondomeriet har i samarbeids med Norstat og Brand Cognition utført en landsdekkende undersøkelse som tar for seg nordmenns sexvaner. Her er også onani et tema. Hvor ofte onanerer vi nordmenn egentlig? Kanskje ikke så overaskende er det er menn onanerer hyppigere enn kvinner. 82 % av menn som ble spurt i undersøkelsen bekfrefter at de onanerer ukentlig eller oftere, mot 45 % av kvinnene. 

Menn jevnt over flinkere til å tenke på seg selv

Statistikken viser at menn jevnt over er flinkere til å ta seg tid til litt egenpleie i form av onani. 22 % av menn sier de gjør det én eller flere ganre ganger om dagen. 7 % klarer alltid å presse inn flere økter i løpet av dagen. Til sammenlikning onanerer kun 2 % av kvinnene som ble spurt en gang om dagen. Ingen gjorde det flere ganger. Faktisk svarer hele 23 % av norske kvinner at de onanerer sjeldnere enn én gang i måneden eller så godt som aldri. Her er det forbedringspotensiale!

Kristiansand på topp i Norge

De som bor på sørlandet onanerer litt mer enn resten. I Kristiansand svarer hele 29 % at de onanerer daglig eller flere ganger per dag. På "andreplassen" finner vi Stavanger, der 15 % svarer det samme. Oslo ligger på bunn, her svarer 9 % at de onanerer daglig eller flere ganger per dag. Til gjengjeld har innbyggerne i Oslo mest sex med en partner!

Greit med onani i forhold

Mange lurer kanskje på om partneren onanerer alene selv om man er i et forhold. Eller kanskje har dere snakket om det og vet at dere gjør det. Faktisk syns de fleste av oss at det er greit. 9 av 10 svarer at de onanerer i et forhold. 90 % av menn og 88 % av kvinner mente det måtte være innafor med litt "selvhjelp". 

Finn din nye orgasmefavoritt her!

 

Kilder: Kondomeriet