Så mange menn onanerer på arbeidsplassen

1 av 10 nordmenn fantaserer om sex på arbeidsplassen. Men å onanere på jobb er jo i praksis enklere for mange. Hvor vanlig er det?

11 % av oss fantaserer om å ha sex på arbeidsplassen, i følge Kondomeriets store undersøkelse fra høsten 2016, i samarbeid med Brand Cognition og Norstat. Men hva skjer om det ikke fins noen kolleger å ta av? Da er menn mer løsningsoritenterte enn damer. 

Bli fersket på jobb

Faktisk onanerer 6 % av norske menn regelmessig på arbeidsplassen sin. Det vil si at om vi halverer Norges befolkning for å finne antall menn, for så å finne 6 % av disse, så snakker vi litt over 150 000 menn! Mot 1 % av kvinner. Det kan virke som menn syns dette er en fin måte bruke lunsjpausen sin på. Kanskje er det litt pirrende med tanken på at man kan bli tatt?

Maria K. Ebbestad er presseansvarlig i Kondomeriet og har følgende å si om sex på arbeidsplassen:

- I fantasien er alt lov, men mange har andre grenser når det kommer til å leve de ut, noe tallene også bekrefter. Likevel er det mange som lever ut drømmen om sex på arbeidsplassen og spenningen med å kunne bli oppdaget er det som trigger mest når det kommer til sex utenfor hjemmet.

Egen sexpause?

Per-Erik Muskos fra Socialdemokraterna er en svensk politiker, som nylig foreslo for kommunen Övertorneå å innføre betalt «sexpause» i arbeidstiden. Hans argument er ifølge Aftenposten at sex er sunt og at mange par ikke får nok tid til å hygge seg i en stressende hverdag. 

Sexologisk rådgiver Siv Gamnes forstår hensikten med en "sexpause", men er ikke nødvendigvis enig i at dette er noe som skal gjøres i arbeidstiden. 

- Når man har sex får man en total utladning, og stresshormoner i kroppen blir mindre gjeldende.Men om det må skje akkurat midt i arbeidstiden er jeg nå usikker på, sier Gamnes. 

Dårlig tid? La det gå fortere for deg med en superdeilig vagina!

Kilder: Innsiktsundersøkelsen 2016, KK.no