Så mange menn onanerer på arbeidsplassen

1 av 10 nordmenn fantaserer om sex på arbeidsplassen. Men å onanere på jobb er jo i praksis enklere for mange. Hvor vanlig er det?

11 % av oss fantaserer om å ha sex på arbeidsplassen, i følge Kondomeriets store undersøkelse fra høsten 2016, i samarbeid med Brand Cognition og Norstat. Men hva skjer om det ikke fins noen kolleger å ta av? Da er menn mer løsningsoritenterte enn damer. 

Bli fersket på jobb

Faktisk onanerer 6 % av norske menn regelmessig på arbeidsplassen sin. Det vil si at om vi halverer Norges befolkning for å finne antall menn, for så å finne 6 % av disse, så snakker vi litt over 150 000 menn! Mot 1 % av kvinner. Det kan virke som menn syns dette er en fin måte bruke lunsjpausen sin på. Kanskje er det litt pirrende med tanken på at man kan bli tatt?

I fantasien er alt lov, men mange har andre grenser når det kommer til å leve de ut, noe tallene også bekrefter. Likevel er det mange som lever ut drømmen om sex på arbeidsplassen og spenningen med å kunne bli oppdaget er det som trigger mest når det kommer til sex utenfor hjemmet.

Egen sexpause?

Per-Erik Muskos fra Socialdemokraterna er en svensk politiker, som nylig foreslo for kommunen Övertorneå å innføre betalt «sexpause» i arbeidstiden. Hans argument er ifølge Aftenposten at sex er sunt og at mange par ikke får nok tid til å hygge seg i en stressende hverdag. 

Sexologisk rådgiver Siv Gamnes forstår hensikten med en "sexpause", men er ikke nødvendigvis enig i at dette er noe som skal gjøres i arbeidstiden. 

- Når man har sex får man en total utladning, og stresshormoner i kroppen blir mindre gjeldende.Men om det må skje akkurat midt i arbeidstiden er jeg nå usikker på, sier Gamnes. 

Dårlig tid? La det gå fortere for deg med en superdeilig vagina!

Kilder: Innsiktsundersøkelsen 2016, KK.no