Rampete eller romantisk?

De aller fleste har en rampete side og en romantisk side. Hvilken side man liker best er veldig individuelt, både for deg selv og partneren din. Men hvorfor bare bruke den ene siden?

Bryt rutinen

Det kan være et løft i hverdagen å bryte litt av de vante rutinene. Pleier du kanskje å være av den romantiske typen? Den som tar med blomster hjem i ny og ne, eller dekker på med levende lys og leker Hellstrøm på kjøkkenet. Da kan det være et frisk pust å få noe helt annet servert til Valentinsdagen i år.

Ta frem ditt frekke jeg og gjør noe litt rampete! Ikke tenk for komplisert, det skal være gøy for begge parter. Har du et par håndjern fra russetiden liggende, eller et slips i skapet har du allerede noe frekt å tilføre kvelden.

Bind fast partneren med håndjernene og lag en øyenmaske av slipset. Når man tar vekken én sans, som for eksempel synet, vil man bruke de andre sansene bedre. Berøring blir enda mer intens, dufter forsterkes og lyder blir enda mer sensuelle.

Har du ingen frekke rekvisitter, ta en titt i vårt sortiment.

Er du en ramp?

Gjør det motsatte og ta på deg rollen som en real romantikker. Start dagen med å flørte på Snapchat eller SMS. Gi partneren komplimenter og fortell hvor glad du er for at ham/hun er din.

Pakk bort pisken

Er du førstemann hjem for dagen og vet når partneren er ventet hjem, da kan du overraske med å tappe i badekaret så de står klart med deilig varmt vann til en sliten kropp. Har du i litt massasjeolje får du både et deilig oljebad med deilig duft, og silkemyk hud etter badet. 

Har du god tid til å forberede deg kan du lage et erotisk spill. Klipp ut noen lapper i et farget papir og skriv søte og romantiske ting dere skal gjøre med hverandre.

Her er noen eksempler:

  • Kyss partneren din i to minutter
  • Bruk tungen og finn partnerens erogene soner
  • Hvisk noen frekke ord i øret til medspilleren
  • Du skal gi medspilleren din fem minutters massasje. Han/hun bestemmer hvilken kroppsdel du skal massere.

Ikke så god tid? Fortvil ikke, vi har et godt utvalg forskjellige spill som garantert setter stemningen for kvelden.