Rabbitvibratoren er kvinnenes favoritt

En rabbitvibrator er det ultimate sexleketøyet enhver kvinne burde ha i samlingen. Disse vibratorene er designet med kaninører for å stimulere og massere klitoris, og et tykkere skaft for penetrering og fantastiske vibrasjoner gjennom hele vibratoren. En rabbitvibrator gir rett og slett full pakke!   

Det er ikke rart at nettopp denne typen sexleketøy er kvinners absolutte favoritt verden over. Rabbitvibratorer kommer i mange ulike former, størrelser og med varierende funksjoner, i ulike prisklasser. Muligheten for å finne sin personlige favoritt tilpasset ethvert behov burde absolutt være til stede. 

Hva gjør disse sexleketøyene så spesielle?

Hovedgrunnen til at dette har blitt et ikonisk og elsket sexleketøy for og av kvinner, er at rabbitvibratorene gir henne "alt på én gang". Den utvendige delen av vibratoren stimulerer klitoris, det såkalte C-punktet, men den innvendige delen stimulerer både kjønnsleppene, skjeden og g-punktet. En rabbitvibrator har som regel et kontrollpanel nederst på skaftet, hvor man styrer begge deler av vibratoren. Dette gjør rabbiten til et brukervennlig og hendig sexleketøy, både når man ønsker en lengre hyggestund med seg selv eller partneren, for en "kjapp utblåsning" eller til et ekstra hett forspill. 

Passer for alle 

Rabbitvibratorer kommer i utallige varianter, noe som gjør at alle kan finne en variant som passer sine preferanser. Noen vil kanskje tenke at en rabbit kan bli for heftig, stor eller klumpete, men dette trenger absolutt ikke å være tilfelle. Det finnes små, enkle rabbitvibratorer som kontrolleres via en enkel knapp. Andre har et større kontrollpanel med avanserte funksjoner, for de som ønsker å ha mange programmer, hastigheter eller intensitetsnivåer å velge blant. Fellesnevneren er simpelthen at rabbitvibratoren er det ultimate sexleketøy for alle kvinner, som byr på stimulering av kvinnens to magiske punkter samtidig. En rabbit er ikke bare forbeholdt single; den kan også være et fint tilskudd for par til forspillet eller annen spennende lek sammen - før, under og etter samleie. 

Funksjoner og finesser

En rabbitvibrator består hovedsakelig av et kontrollpanel nederst på skaftet, et skaft med kuler og en vibrator som stimulerer klitoris på utsiden. Noen vibratorer har kuler som roterer, og på enkelte kan man endre retningen på rotasjonen. Andre rabbiter har et skaft som går opp og ned, for å simulere penetrering. De ekstra utstyrte variantene har både rotasjon og denne såkalte "thrusting"-funksjonen. For de som ønsker ekstra stimulering innvendig, er det mange typer rabbitvibratorer som er anatomisk designet nettopp med tanke på å treffe og stimulere g-punktet ekstra. We-Vibe Nova er en slik rabbitvibrator. 

Andre rabbitvibratorer er enklere utgaver, og har et glatt skaft uten kuler og rotasjon, kun vibrasjon. Disse er fine nybegynner-vibratorer, for de som ønsker seg litt mer enn en klassisk massasjestav. Mer Lyst Generøs rabbitvibrator er et godt eksempel

Som med andre sexleketøy, kan rabbitvibratorer enten være oppladbare eller gå på batterier. 

Hvordan bruke en rabbitvibrator 

1. Forsikre deg om at du har nye, fulle batterier, eller at vibratoren er fulladet.

2. Ha alltid på rikelig med glidemiddel, både på vibratoren og deg selv. 

3. Varm opp med vibrasjon mot klitoris og skjedeåpningen.

4. Før skaftet forsiktig inn, med glidemiddel, og nyt! 

 

Se hele vårt utvalg av
rabbitvibratorer her!