Populære sexleketøy for menn

Damene har hatt glede av sexleketøy lenge, og det er ingen som ser rart på henne som forteller at hun har en dildo eller en vibrator. Mannens såkalte ”sjømannsbrud” derimot, vitses det gjerne om. Heldigvis har trenden snudd, og det blir vanligere at også menn kan ha en liten "elskerinne" på lur. 

I blader, aviser, samt på TV ser tabuer omkring kvinnelige sexhjelpemidler ut til å være ikke-eksisterende. Det er ingen grenser for verken design eller farger. De hudfargede kjempepenisene er i fåtall, erstattet med spennende, nye produkter du nesten ikke kan se at er en dildo eller vibrator. Mannens sjømannsbrud, en vagina-lignende innretning, har derimot lenge sett akkurat lik ut.

Nå ser det altså ut til at også mannen kan få ha sin lille hjelper i fred, uten at noen hever øyebrynet. Nye design på produkter som skal berike mannens masturbasjon, er på frammarsj. Med et mer anonymt utseende enn mange andre, er den verdenskjente Fleshlighten en klar vinner.

Praktisk og deilig

Fleshlight har blitt en bestselger over hele verden, og utseendet er ikke ulikt en lommelykt. Dette hylsteret med naturtro materiale kan selvsagt ikke erstatte sex, men det er noe av det nærmeste du kommer ekte vare med et sexleketøy for menn.

I tillegg til å bringe masturberingen til nye høyder, kan Fleshlighten også brukes til å øve seg på riktig sex. Du kan øve på støtene dine og du kan øve på å holde ut lengre. Det er også mulig å bytte ut innmaten i den, slik at du får ulike grader av stimulering. Når du skal gå til innkjøp av en Fleshlight, spiller omkretsen på penis like stor rolle som lengden. Derfor bør du måle omkrets og lengde for å finne den som passer deg best. Enten penisen din er over gjennomsnittet eller du ønsker en diskret variant, finner du garantert en som passer for deg.

Har du lyst på din egen Fleshlight? Vi har flere av de spennende variantene, eller andre pirrende leketøy for mannen. Har du lyst, har du faktisk lov! 

Kilde: articledashboard.com, kondomeriet.no