Par om kalender: Fantastisk i fjor, enda bedre i år

For andre året på rad ble Luksus erotisk julekalender en del av førjulskosen for Ann-Kristin og Tom.

– Jeg synes kalenderen var fantastisk i fjor og ga den terningkast seks, men den var enda bedre i år. Det var høyere kvalitet på produktene, mener Tom.

– Ja, man får veldig mye for pengene. Den kunne helt fint vært dyrere, sier Ann-Kristin.

Kalenderen, som koster 1990 kroner, har produkter til en verdi av totalt 6600 kroner.

Nylig fikk de årets Luksus erotisk julekalender av Kondomeriet for å teste om den stod i stil til de skyhøye forventningene de hadde etter fjoråret.

– Når han går inn for noe, så skal det gjøres ordentlig, vet du. Så alt skal jo prøves, gjerne så fort som mulig, sier Ann-Kristin mens Tom nikker bekreftende.

SCroll2.jpg

Høye forentninger

De hadde ikke mye erfaring med leketøy som par før fjorårets kalender kom i hus. Etter suksessen i førjulstiden i 2022, har det imidlertid endret seg i 2023.

– Da Tom skulle til Spania på ferie uten meg, kjøpte vi en Clone-A-Willy først, sier Ann-Kristin og ler høyt.

Og hvor lenge skulle han være borte, undrer du?

Tre dager!

– Haha, så du kan si at fjorårets gjorde noe med oss og at vi hadde høye forventinger til årets kalender, supplerer Tom.

Kond_Trheim_66.jpg

– Med en kalender bli man mye mer åpne seksuelt, sier Tom og legger til:

– Denne spriter definitivt opp sexlivet og gjør det mer lekent.

Sikredegjulekalenderenher.png

Luksus-julekalender-2023-8-gode-grunner.jpg

– I år kom en av mine favoritter faktisk i den aller første luken, sier Ann-Kristin om klitorisstimulatoren man enkelt kan tre på fingeren.

– Det ble et lite opphold mellom åpningen av luke en og to, ja, legger Tom til smilende. 

Da de pakket opp kalenderen, fattet de raskt interesse for bulletvibratoren som befant seg i den tredje luken. 

– Den kunne jeg gjerne hektet på nøkkelringen og hatt med meg overalt, sier Ann-Kristin.

Kond_Trheim_32.jpg

– Jeg synes «runkepølsa» var gøy. Den var fantastisk, sier Tom og viser til masturbatoren i luke fem. Et elastisk materiale og pirrende detaljer på innsiden gjør håndjobben noen hakk bedre. 

Begge trekker også frem massasjestaven. Den er ikke så stor, men massasjestaven som er i luke 15 er kraftig. I tillegg til å kunne stimulere både klitoris og penishodet, kan den brukes til å massere ømme muskler og andre erogene soner.

Kond_Trheim_76.jpg

I fjor var spanking-paddelen en positiv overraskelse for Tom. I år var dette tatt enda et hakk videre, med en leken «flogger».

Pisken er laget av imitert skinn og de myke og lange remsene gjør at «slagene» oppleves milde og pirrende.

De forteller at de ikke har rukket å prøve nyheten i luke 23 helt ennå. I årets kalender er det med kjærlighetskuponger. I tillegg til kuponger for middag og frokost på sengen, er det noen kuponger som ikke er fylt ut.

Her er det bare å fylle inn det du måtte ønske.

Sikredegjulekalenderenher.png

Sexolog: Åpner opp for å eksperimentere

– Kalenderen er bedre og mer variert enn noen gang. Med produkter til en verdi av 6600 kroner, er dette et skikkelig kupp, sier sertifisert sexolog i Kondomeriet, Rebekka Kvilaas.

DSC09624.jpg

En fersk undersøkelse blant de som kjøpte en erotisk julekalender i fjor, viser at den fører til flere orgasmer, mer leken sex og mer intinimitet i parforholdet.

– 1 av 3 opplever mer åpen kommunikasjon rundt sexlivet, og ikke minst et mer lekent sexliv, takket være kalenderen. Dette gjør at etterspørselen blir større for hvert år. Rykter sprer seg, sier sexologen.  

Kvilaas poengterer at Luksus erotisk julekalender passer for alle, og byr på nesten hele spekteret av sexleketøy og deilige tilbehør for både ham, henne og par.  

Sikredegjulekalenderenher.png

 

 

*En spørreundersøkelse gjennomført av Kondomeriet i perioden 28.08.23. til 05.09.23. 2529 kvinner og menn over 18 år, som kjøpte julekalender i fjor, deltok i undersøkelsen.