Oralsexmagi

Det er noen viktige huskeregler for å gi han best mulig oralsex. Her gir vi deg rådene...

Det er omtrent som med dans. Du setter de ulike trinnene sammen, alt etter som takten og følelsene tilsier det. Hemmeligheten bak fantastisk oralsex er å finne den rette rytmen. Og som med dans, kan denne rytmen variere fra partner til partner, alt etter hva han eller hun liker

Her er fire ulike bevegelser som kan være avgjørende for suksessen din når det gjelder oralsex. Når og hvordan du bruker disse, varierer, men bevegelsene i seg selv vil alltid være de samme.

Bruk hånden

Du kan hjelpe til med hånden, ved å lage en ringform med fingrene. Dette er mindre slitsomt enn å bare bruke munnen. La hånden ligge inntil munnen hele tiden, som en forlengelse. Munnen din beveger seg opp og ned på penisen for å øke lengden på det området som stimuleres. Pass på å dekke tennene med leppene, og holde deg på et behagelig sugenivå. 

Fordi du lager en ekstra forlengelse med hånden, vil du ikke behøve å suge så hardt. Tungen beveger seg i en frem og tilbake eller i sirkelbevegelser på det v-formede området på penisen som er like bak penisholdet.

Ha et ekstra fokusområde

Den ledige hånden stimulerer en annen del av kroppen hans, for eksempel brystvortene, på innsiden av lårene eller anus, slik at han får et enda større nytelsesfelt. Når du ikke glemmer disse fire bevegelsene, kan dere få en svært god oralsexopplevelse. Og disse øvelsene tåler å bli gjentatt om og om igjen.

Bruk hjelpemidler

Det finnes uttallige hjelpemidler der ute, men de mest aktuelle for par ved stimulering av mannen er onanihylser eller sexleketøy som simulerer oralsex. Dette er diskré sexleketøy som føles enkelt å bruke for henne og deilig for han. Win win!

Og når det gjelder spørsmålet om å svelge eller å la ham komme i munnen din, er det du som bestemmer. Men han vil garantert like det om du tar sjansen.