Økt sexlyst av duft | Kondomeriet

Økt sexlyst av duft

Enkelte lukter kan gi sterkere ereksjoner enn vanlig. Lenge siden dere lagde kanelboller eller bakte brød? Kanskje verdt å prøve, for sexens skyld...

Dufter som lavendel, friske blomster, nybakte kaker eller rene laken kan minne oss om gode barndomsdager, og får oss til å føle oss glade og trygge. De spesielle duftene stimulerer luktesansen, som er sterkt forbundet med følelsene. På den måten utgjør de en avslappende og god bakgrunn for elskov.

Naturlig kroppslukt

Den naturlige duften av ren kvinne kasses casolette, som på fransk betyr parfymeeske, skal ikke undervurderes. Kroppen skiller ut en naturlig lukt som hår, hud, kjønnsorgan og brukte klær lukter av. De fleste synes at partneren sin lukter godt, kanskje selv under armene...

Luktesansene er sterkt forbundet med følelsene våre...
Den naturlige lukten av kjønnene utgjør en viktig del av den naturlige tiltrekningen. Bruk lukten av elskeren din til å øke lysten, eller til å roe deg ned eller trøste etter en krangel. Den vil minne deg om hvorfor dere er sammen.

Sex i aromaer og massasjeoljer

Rosen har en duft som knapt noen kan motstå. Kjøp roser og bad partneren din i roseblader før dere elsker.

Massasje er et fint  forspill til sex. Det varmer opp kroppene deres og bygger nærhet og ømhet mellom dere. Det finnes masse aromaoljer til nettopp dette på markedet. Her er noen tips.  

Aromaterapioljer og erotisk massasje

• Frankincense. En krydret, treaktig aroma, kjent for sine egenskaper som afrodisiakum. Gjør deg avslappet, fornyer og styrker følelsene.
• Geranium. En blomsterduft som demper uro og engstelse.
• Sjasmin. Rik, eksotisk og sensuell. Løfter humøret og er et anerkjent afrodisiakum.
• Einer. En traktig duft som stimulerer og hjelper deg å slappe av. Lindrer stress og trøtthet.
• Patchouli. En forførende orientalsk aroma som er base for mange tunge parfymer. En duft av haremslivet.
• Ylang ylang. En eksotisk duft fra Det fjerne Østen som brukes som kjærlighetseleksir. Svært effektiv både som stimulerende og beroligende middel.

Kilde: Linda Sonntag, ”Erotisk lek” (2003).