Få med deg supertrenden nettingstrømper og nettingstay-ups!

Nettingstrømper og nettingstay-ups er i vinden som aldri før og har blitt et av de hotteste tilbehør du kan ha akkurat nå. Les videre hvorfor!

I 2017 har de "gode gamle" nettingstrømpene og varianter av den som stay-ups kommet frem i søkelyset, mye takket være realityklanen Kardashians og Jenners, samt vår egen toppblogger Sophie-Elise Isachsen. Her er det nok mange flere som også kan ta ære for å ha formidlet frem dette sexy tilbehøret, for søker man på "fishnet", som er kort for fishnet-stockings, på bildedelingstjenesten Instagram får man opp over 150 000 resultater. 

Nettingstrømpene har en historie

På 1930-tallet ble de vågale strømpene brukt av den ikoniske burlesque-danseren Gipsy Rose og senere sett på pin-uper som Jayne Mansfield og Bettie Page på 50-tallet. 

Skuespilleren og moteikonet Elizabeth Taylor kledde seg i nettingstrømper og det samme gjorde Brigitte Bardot og Audrey Hepburn, som begge var skolerte ballettdansere. Ofte forbindes nettingstrømper med dans og særlig jazzdans, Broadway-musikaler og show girls. 

På 70-tallet oppblomstret den britiske punker-stiler og designere som Vivienne Westwood og Jean Paul Gaultier kunne lage mote av strømpene igjen. På 90-tallet og inn på begynnelsen av årtusenskifte kunne man finne nettingklær, både strømper og singletter eller hansker på folk som hadde denne rocka stilen. Ofte i kombinasjon med piercing, vilt hår og naglebelter. 

Tilbake for fullt

Denne gangen er det ikke rock-chicks som får æren av å gjøre nettingsstrømper til en trend, men nemlig noen av verdens største moteikoner. Det skal være litt mer "classy" og strømpene benyttes under bukser eller jeans og gjerne med høye heler. 

Her i Kondomeriet er vi glad i det meste som oser litt ekstra sensualitet, så vi ønsker nettingstrømpene og nettingstay-upsen velkommen og merker allerede en stor etterspørsel. Skynd deg og finn dine nye strømper her!

Nettingstrømper kan også brukes hjemme

Er ikke denne stilen helt deg, men du syns likevel det høres spennende ut med et par supersexy strømper? Nettingsstrømper eller nettingstay-ups vil garantert få opp temperaturen på hjemmefronten. Vis deg fra din beste side og kombinér gjerne med hofteholdere og høye heler og forfør partneren din i senk!

Gjør en helkveld ut av det, med god mat og drikke og kanskje noen lekre rekvisitter fra Fifty Shades of Grey sin kolleksjon av sexleketøy? (Psst, du finner dem er!)

Kilder: stylista.no, Instagram