National Nude Day | Kondomeriet

National Nude Day

Den 14.juli feires National Nude Day verden over. Hva er det, og hvordan kan du feire?

Man er usikre på opprinnelsen til National Nude Day. Noen mener den stammer fra et politisk opprør på New Zealand i 2003, mens noen mener det kan stamme helt tilbake fra 1976. Den feires heldigvis på sommeren hvert år den 14. juli. Men hva er det? Til nudistenes glede, handler denne dagen om å feire kroppen i sin naturlige form. Nemlig naken! Men om du ikke er av typen som kaster underbuksa i det fri, så kan du dra nytte av Kondomeriet sine tips til en mer personlig feiring. 

Glinsende kropper med massasjeolje

Nyt dagen med en partner og en god dose massasjeolje. Smør hverandre inn og gi den andre oppmerksomheten han eller hun fortjener. Naken såklart! Er du redd for oljesøl kan et lakklaken være redningen

Nakenbading?

Det er ikke alle steder som tillater nakenbading. Spesielt ikke midt på lyse dagen. Et deilig alternativ kan være å ta et bad eller en lang dusj hjemme. Det som er så greit er at det finnes vanntette vibratorer, som gjør det hele mer lekent. Et silikonbasert glidemiddel er perfekt til bading og dusjing, da det ikke blir borte med én gang. 

Badstue

Det er ikke bare stemningen som trenger å være damp. Å benytte seg av badstue er bra for blodomløp og hud og gir deg en annledning til å slappe av uten klær. Det er ikke alle som har spa-fasiliteter i hjemme, men mange treningssentre har badstuer i garderobene. Det fins stadig flere spamuligheter i Norge hvor man kan både bade og sette seg i en badstue naken. Hvis lommeboken ikke strekker til, kan man alltids skru opp varmen på badet og la varmt vann renne litt. Fra badet er det også kort vei til senga...

Sexting

Å sende meldinger om sex, eller bilder av deg selv uten nødvendigvis så mye klær, kalles sexting. Om du ikke har din utkårede lett tilgjengelig eller føler for å varme opp til nakenheten som skal foregå senere på dagen kan dette være et hett tips. Finn din beste positur og knips avgårde et bilde for å la den andre personen vite hvor tankene dine er. Dette burde gjøres med noen man føler seg trygg på!

Kilder: bustle.com, facebook.com