Når barn snakker om sex og sånn

Mye rart kommer ut av en barnemunn. Spesielt hvis de begynner å prate om kjærlighet og samliv. Les og få deg en god latter!

- Jeg er så glad for at jeg er født av mamma og pappa, det må være fælt å bli født av noen man ikke kjenner.

- Det er fint med besteforeldre, men de er litt skrukkete.

- De rike er sånne som bestemor og bestefar, de har hvitt hår og kan kjøpe hva de vil. Mamma og pappa har svart hår, men så er de mye fattigere også.

- Når man gifter seg, gir man hverandre et taushetsløfte. Hvis man ikke holder det, blir man skilt, og da må man dele på lampene og knivene, og som regel blir man ikke enige om hvem som skal ha barna. De som ikke blir enige om det, må gå til en børsmegler. Han bestemmer at den ene skal ha barna, så får heller den andre et spisebord ekstra.

- Først blir man celle, så blir man barn, så blir man mamma, så blir man bestemor, så blir man oldemor og så blir man tippoldemor. Til slutt blir man gjørme.

- Damer blir hete i overgangsalderen. Det dampet av mormor da hun kom inn i den.

- Når man er sånn førti eller femti år, slutter damene å legge egg. Det vil si at de ikke lenger kan produsere folk. Hekkingen begynner sånn i fjortenårsalderen og varer helt til middelalderen.

- Bestemødre har veldig store behåer. De er så store at jeg får hele rumpa og to knær inn i den ene rundingen. I den andre kan broren min sitte.

- Damene er mykere i hjørnene enn det mennene er.

- Kroppen består av innvoller og utvoller. Innvoller er f.eks marg, bein og milten. Utvoller derimot er ofte mer synlige og kan skiftes ut ved spesielle anledninger. Særlig på damer.

- Du må aldri blåse en katt i øret, for hvis du gjør det fire eller fem ganger biter den deg i leppene. Og da slipper den ikke taket på minst ett minutt.

- Man kan bruke gondol eller P-piller. Katten min velger P-piller, men den skal steriliseres når faren min bare får et prosjekt i boks. Før det har han ikke tid. Katten min har forresten ikke hatt tid den heller.

- Kua parrer seg med oksen for å få kalver. Oksen gjør det fordi den har lyst.

- Alle dyr kom på jorden før menneskene. Dyrene levde i ro og mak helt til menneskene kom og lagde veier, hus, hoteller og kondomer.

- Det er veldig typisk for en mor og gifte seg med en far.

- Moren min sier at jeg går henne på nervene, enda jeg står helt stille.

- Det viktigste når man gifter seg, er at man har en god monolog. 

- Det som er viktig for mødre, er at de får barn. Hvis de tilfeldigvis er så uheldige å ikke få barn, må de være alenemødre hele livet.

- Tanten min har en sønn som ikke er hennes, men som er datteren til stefaren. Han er ti år og har Dow Jones syndrom. Han er veldig blid og litt klumpete og veldig positiv på en negativ måte. 

- Det kan hende at den man gifter seg med er feil person, at det bare var synsbedrag. Men da kan man bare skille seg og finne en ny og bedre.

- Det kan være farlig å føde. En dame vi kjenner, ble lam fra anklene og ned etterpå. Jeg tror fortsatt hun har problemer med å bruke høyhalsa sko.

- Man kan være død når man blir født. Da er man dødfødt. Det er veldig dumt for jordmoren som går glipp av et poeng.

- Det er dumt å le av pappa når han er sinna på deg.

- Pappa sier mamma'n min er bevisstløs når hun kjøper klær.

- Mamma'n min er så veldig pen, for hun har så veldig lange pupper.

- Når jeg blir voksen vil jeg bli akkurat som pappa, bortsett fra at jeg ikke vil ha hår over hele meg.

- En ektefelle er noe som er laget av jern og ofte henger ute i skogen.

- I en familie kan man si akkurat hva man mener uten å være redd for at noen andre skal mene det samme.

- Familieplanlegging er noe moren driver med når hun flytter på møbler mens de andre sover.

- Familieplanlegging var noe de drev med i gamle dager før lyden ble funnet opp. Da hadde man bare stumfilm og da måtte man skrive brev til hverandre.

- Mange forelskede blir litt dummere. Litt bortreiste i sitt eget ytre landskap liksom.

- Utseende har ingenting å si. Se på meg - jeg er veldig kjekk, men har allikevel ingen å gifte meg med.

- For å få kjærligheten til å vare er det viktig å være en god kysser. Da kan det hende at kona di glemmer at du aldri tar ut søpla.

- Folk som er forelsket holder hverandre i hendene så ikke ringene skal falle av, for de koster mange penger.

- Noen lesbiske blir forelsket i det annet kjønn. Det er ikke spesielt morsomt eller spesielt rart. Det er faktisk helt unaturlig, så det er ikke noe å snakke høyt om.

- I gamle dager sa man "Jeg elsker deg" til folk. Nå trenger man heldigvis ikke å anstrenge seg så forferdelig skrekkelig lenger. Jeg tror det holder at man sier: "Kom hit!".

- Hvis man elsker noen, så blir man veldig usymmetrisk og klarer ikke å tenke helt rent. Det tror jeg er gøy.

Kilde: snartmamma.no, vg. forum.kvinneguiden.no