Favoritt!

Mimi er kvinnenes favoritt!

Den silkeglatte klitorisvibratoren Mimi fra Je Joue har blitt kåret til det mest populære sexleketøyet blant britiske kvinner.

En undersøkelse gjort av det britiske magasinet Good Housekeeping viser at så mange som 77 av 100 kvinner foretrekker eggeformede Mimi!

Feminin fasong

Undersøkelsen ble utført blant 100 av magasinets lesere, og bakgrunnen var den stadig voksende jungelen av nye vibratorer som lover diskret nytelse. Hele 77 av de 100 kvinnene kåret Mimi som sin favoritt takket være vibratorens feminine fasong. Kvinnene svarte at Mimi traff alle de riktige stedene, i tillegg til at designet ikke var det minste skummelt – i forhold til mange tradisjonelle leketøy.

Variert aldersgruppe

Kvinnene i undersøkelsen var i alderen 30 til 80 år, og inkluderte 50 single kvinner og 50 par. Undersøkelsen tar dermed for seg et bredt spekter av deltakere. 90% av kvinnene sa at de er mer tilbøyelig til å kjøpe en vibrator enn de pleide å være, og 62% følte at de ikke ville være flau over å eie en moderne design-vibrator.

Andre populære vibratorer

RO-80 Bullet fra Rocks-Off ble også beskrevet som attraktiv og diskret. Denne scoret 68 av 100 med god pris, syv hastigheter og en størrelse som passer inn i en leppestiftholder om man vil ha den med seg. Discretion ble kåret til den beste vibratoren for nybegynnere. Deltakerne i undersøkelsen var enige om at denne er stillegående, har en perfekt størrelse og fin å starte med, selv om den kun har en hastighet.

Les mer om og se Mimi vibrerende egg her!

Kilde: dailymail.co.uk