Mile High Club

Hva er denne klubben som piloter og flyvertinner hvisker om verden rundt? Les videre, og finn ut. Kanskje kvalifiserer du allerede som medlem.

Betydningen Mile High Club referer til seansen der to mennesker har samleie på en høyde av 5.280 fot – eller ti tusen meter - i et fly. Derav navnet ”Ti tusen meters klubben” på norsk.

Bevegelsen ble ”startet” av flygeren og playboyen Lawrence Sperry allerede i 1916. I følge sitt barnebarn, også Lawrence Sperry, i Sperry Corporation, innviet han klubben sammen med en gift sositetsfrue, og episoden endte fra høyt opp i himmelen, til mageplask i South Bay i New York, til journalistenes store glede.

Sex i førersetet

Gamle piloter vil nok påpeke at du egentlig skal sitte ved spakene til flyet når sexen skjer, for å kunne påberope deg medlemskap i denne eksklusive klubben. Men i årenes løp er opptakskravene senket til også å inkludere de som klarer å utføre samleie på flyets toalett. Bare det å få to voksne mennesker inn i det lille kottet burde gi medalje, så et medlemskap er kanskje vel fortjent.

Også for sjenerte

Denne virksomheten har nå gått så langt at det finnes flere nettsteder for “medlemmer”. I tillegg er dette så god butikk at det også arrangeres spesialturer til himmels for par som ønsker å tre inn i den eksklusive klubbatmosfæren, uten å måtte fomle seg rødmende tilbake til setebelte og miniflasker.

Vis hensyn

Dersom dere nå kjenner trangen til å booke flybilletter og sette i gang, er det et par ting dere bør huske: Ikke alle setter pris på å overhøre andres sexliv. Vis hensyn hvis det er barn i nærheten. Det finnes regler om sex på offentlig sted. På den annen side kan de ikke akkurat utvise dere fra flyet heller, og natten over Atlanteren er lang....

Kilde: milehighclub.com