Menn kvinner fantaserer om

Skinnende ridder eller bad boy? Her tar vi for oss hva slags menn kvinner egentlig fantaserer om.

Her er topp 10-listen over menn kvinner fantaserer om:

10. Piraten
Orlando Bloom og Johnny Depp har satt fantasien i sving. Liker du eventyr, er piraten noe for deg. Men husk; du bør ikke være bekymret for temaer som hygiene, sjørbuk og sjøsyke.

9. Filmstjernen
Dere blir virkelig det perfekte paret med masse til felles. Du elsker ham, og han elsker ham. Hva mer trenger du?

8. Cowboyen
Spar hesten, ri på cowboyen! Denne mannen har sjarmen godt gjemt under cowboyhatten, støvete flanellskjorte og tyggetobakk under leppa.

7. Den yngre mannen
Yngre menn utstråler seksuell energi på høyde med kaniner, og kan lett holde på natten lang. Men pass deg for klønete albuer – gutten har ikke lært hvordan man knepper opp BHen ennå.

6. Den farlige
Ja, vi vet. Han vil sikkert ikke ringe dagen etter. Han husker nok ikke engang navnet ditt. Men når politiet er ute etter ham, er du den første han bruker som alibi. Og må han sitte inne, vet du hvor du finner ham...

5. Musikeren
Han oser av seksuell tiltrekning på scenen. Så klart du vil ta ham med hjem! Du er mer enn villig til å flashe sikkerhetsvakten for å komme backstage, vente tålmodig utenfor garderoben hans og dele ham med 30 andre groupier, ikke sant?

4. Den utenlandske
Ingenting er mer sexy enn en het mann med en søt aksent. Hva gjør det om du ikke aner hva han sier?

3. Den eldre mannen
Denne mannen har seksuell erfaring nok til å få deg interessert. Hva så om han ikke aner hvem Justin Timberlake er? Hva så om han tror American Pie er en dessert? Du kan fortsatt la deg fascinere av diskusjonene om pensjonsordninger og eldrepolitikk.

2. Nerden
Ok, så har han ikke hatt annet enn cybersex før han traff deg, men de spenstige fingrene hans kan komme nytte. Er du nysgjerrig om hva han synes om deg, kan du bare sjekke bloggen hans. Dessuten, bryter PCen din sammen er han ikke langt unna.

1. Ridderen på den hvite hest
Du forestiller deg at han kommer ridende på sin hvite hest for å redde deg fra tårnet. Det er en fin fantasi, men rustning er ikke det enkleste å bevege seg i, så det kan ta litt tid før han kommer. Og når han først er der, vil han gi deg kjærlighet på middelaldersk vis.

Kilde: Savvymiss.com