Luksus Julekalender 2022

Klarte du ikke å vente med å se hva som skjuler seg bak lukene i årets hotteste julekalender? Det forstår vi godt, for her er det mange spennende godbiter.

Luksus erotisk julekalender Limited Edition 2022

Nedenfor har vi listet opp alle de 24 lekne lukene med hva de inneholder, tips til hvordan de kan brukes og brukermanualer. 

Luke 1: Vibrerende egg

Julekalenderen starter med et lekent og pirrende produkt: Et vibrerende egg! Dette vibratoregget kommer i en lekker og luksuriøs gullfarge, og kommer med deilige og kraftige vibrasjoner. Det vibrerende egget kan brukes til å stimulere erogene soner, klitoris og penishodet, men kan også føres inn vaginalt. Det følger med en liten praktisk fjernkontroll slik at du kan justere opp og ned på vibrasjonene. Her kan du leke deg frem med 3 deilige intensitetsnivåer og 7 ulike vibrasjonsmønstre. Tips: La partneren din ta over kontrollen med den geniale fjernkontrollen...

Luke1-vibrerende-egg.png

Se mer informasjon og brukermanual på det vibrerende egget her

Luke 2: Vannbasert glidemiddel

Juletiden blir ikke den samme uten glidemiddel... Derfor får du dette deilige glidemiddelet i luke 2. Dette er et vannbasert glidemiddel som er perfekt å bruke sammen med alle sexleketøyene i julekalenderen. Glidemiddelet gir god glid og kan helt fint brukes under både samleie og med kondomer. Gliden har en deilig glatt konsistens som ikke klisser og som kan enkelt fjernes med vann. Kommer med en nøytral lukt, farge og smak så selve sengekosen må du krydre selv...

Luke22-glidemiddel.png

Se mer informasjon og brukermanual på glidemiddelet her

Luke 3: Penisring

En unik og litt annerledes penisring med rumlende vibrasjoner! Denne spennende penisringen kommer med to ringer, en som kan brukes rundt pungen og en som kan brukes rundt penis. I tillegg har den et ekstra "hode" med tekstur for å stimulere klitoris samtidig. Dette leketøyet gir deg og partner maksimal nytelse under samleie! Leketøyet kommer med 5 kraftige vibrasjonsnivåer, så her er det bare å glede seg til en spennende adventstid... Penis- og pungringen er laget av et superfleksibelt silikonmateriale, så denne vil passe de aller fleste penisstørrelser. 

Luke3-penisring.png

Se mer informasjon og brukermanual på penisringen her. 

Luke 4: Mini massasjestav

Trenger du noe som kan få deg til å slappe litt ekstra av i juletiden? Da passer det perfekt at du får denne mini massasjestaven i luke 4. Ikke la deg lure av størrelsen, denne massasjestaven har deilige og kraftige vibrasjoner! Vibrasjonene og størrelsen gjør den perfekt å bruke til ømme muskler og erogene soner, men også til klitoris og penishodet, for de som trenger det lille ekstra under sengekosen... 

Luke-4--Miniwand.png

Se mer informasjon og brukermanual på massasjestaven her. 

Luke 5: Analkuler

Hva med å besøke bakdøra i juletiden? I luke 5 får du disse lekre analkulene! Dette sexleketøyet er perfekt til å forsterke orgasmene dine. Man smetter nemlig inn så mange kuler man vil, for så å trekke de langsomt ut, like før eller under orgasmen. Vi kan lov deg himmelske klimakser med denne! Når du trekker kulene ut, eller fører dem inn, vil dessuten ringmusklene i anus gripe rundt hver av mellomrommene mellom kulene, noe som vil gi en ekstra pirrende følelse. Ikke la deg skremme av lengden - du velger selv hvor langt inn du ønsker å føre inn anal-kulene. Psst.. ikke glem en god dose med vannbasert analt glidemiddel! 

Luke5-analkuler.png

Se mer informasjon og brukermanual på analkulene her. 

Luke 6: Massasjeolje

Bak luke 6 skjuler det seg: Massasjeolje. Med denne deilige massasjeoljen får du og partneren din en ekstra luksuriøs avslappning. Massasjeoljen kommer i en silkemyk gullfarget konsistens som gir huden din en oppfriskende glød! I tillegg gir den en frisk og god duft som virkelig setter stemningen i rommet... Påfør en liten mengde olje i håndflaten, og gni hendene sammen slik at du varmer oljen. Den deilige oljen er enkel å massere med, så både du og partner vil nyte den varmende og beroligende effekten... Perfekt å starte med under forspillet! 

Luke6-massasjeolje.png

Se mer informasjon og brukermanual på massasjeoljen her. 

Luke 7: Erotiske terninger

Luke 7 byr på en ny og romantisk måte å spice opp sexlivet på. I denne luken får du nemlig erotiske terninger. La deg rive med i en erotisk lek hvor terningene bestemmer når dere skal gjøre det og hvor. Her er det opp til skjebnen å bestemme... Bytt på å trille terningene og lek dere med mange deilige kombinasjoner. Disse kommer garantert til å krydre julekosen!

Luke7-erotiske-terninger.png

Se mer informasjon og brukermanual på de erotiske terningene her. 

Luke 8: Vaginakuler

Dette er julekulene du vil ha på juletreet... I denne luken får du disse lekre og pirrende vaginakulene. Dette sexleketøyet er perfekt for deg som ønsker å få mer stimulering og sterkere orgasmer. Bruk litt vannbasert glidemiddel og før enkelt inn kulene i skjeden. Motvekten på innsiden av vaginakulene, vrikker rundt for hver bevegelse, slik at du hele tiden blir stimulert. Vaginakulene er ikke bare for nytelsens skyld der og da, men gir også en opptrenende effekt, som gir deg sterkere og mer intens nytelse på sikt! Det finnes jo ikke noe bedre julegave enn det... Vaginakulene har en praktisk trekksnor som gjør de enkle å ta ut.

Luke8-vaginakuler.png

Se mer informasjon og brukermanual på vaginakulene her. 

Luke 9: Vibratorrens

Julekalenderen er ikke komplett uten vibratorrens! Denne geniale vibratorrensen fjerner bakterier, slik at du kan nyte alle sexleketøyene i kalenderen igjen og igjen. Vibratorrensen kan brukes på alle sexleketøy, og den er superenkel å bruke. Siden den kommer som en spray, behøver du ikke å smøre ut noe som helst.  Alt som trengs er et par sprut med flasken over sexleketøyet! 

Slik bruker du vibratorrensen: 

  • Vask sexleketøyet ditt først med mild såpe og vann.
  • Deretter sprayer du vibratorrensen over sexleketøyet ditt, eller på en fuktig klut som du bruker til å vaske sexleketøyet med.
  • Tørk grundig eller skyll den i lunket vann etter rensen har fått virke.
  • Voilá! 

Se mer informasjon og brukermanual på vibratorrensen her. 

Luke 10: Parvibrator

I denne luken vil både du og partneren din få oppleve mye deilige nytelse... I luke 10 får dere nemlig denne spennende parvibratoren. Dette er et parleketøy som kan brukes til å stimulere brystvortene, glans, penis, perineum, klitoris eller kjønnsleppene - her er det med andre ord, mye godt i vente. Parvibratoren har vibrasjoner i begge ender og kan styres separat med de to ulike knappene. Perfekt å bruke til å tease hverandre under forspillet! 

Luke10-parvibrator.png

Se mer informasjon og brukermanual på parvibratoren her. 

Luke 11: Fingervibrator

Vi er helt sikker på at du kommer til å bli i ekstase etter å ha åpnet denne luken... For her får du en fantastisk god fingervibrator! Fingervibratoren har et unikt design som er ment for g-punkt- og klitorisstimulering. Vibratoren er liten og kraftfull, og booster enten forspillet eller sololeken med pirrende vibrasjoner. Fingervibratoren er buet nøyaktig for G-punktstimulering, og har et nuppete berøringsområde som gir stimulerende effekt, både ved penetrering og klitorisstimulering. Fingervibratoren er lett å bruke ved å legge fingeren din i ringen, for så å justere inn din favorittrytme med knappen. Tips! Du kan også bruke den gullfargede bullettvibratoren alene! 

Luke11-fingervibrator.png

Se mer informasjon og brukermanual på vibratoren her. 

Luke 12: Blindfold

Når man fjerner en sans, så forsterkes de andre… Øk nytelsen til din kjære med å sette på hen dette superlekre grønne blindfoldet fra luke 12! Blindfoldet festes enkelt og behagelig med et stretchy bånd rundt hodet, og er i tillegg foret med et deilig stoff på innsiden, som gjør den helt fullstendig lystett. Perfekt å bruke i kombinasjon med de andre leketøyene i julekalenderen!

Luke12-blindfold.png

Se mer informasjon og brukermanual på blindfoldet her. 

Luke 13: Håndmansjetter

Føler du deg litt ekstra naughty i julen? Da er det flaks at du får disse lekre og lekne håndmansjettene i luke 13. Disse kommer i et silkeglatt stoff som føles både behagelig og pirrende mot huden, og på innsiden er det et mykt pusestoff for ekstra komfort. Dette bondageproduktet kan brukes til å binde fast både håndledd eller ankler, og knytes enkelt sammen med silkebåndene som er festet på produktet. Bruk disse i kombinasjon med de andre leketøyene i kalenderen for en ekstra frekk adventstid! 

Luke13-håndjern.png

Se mer informasjon og brukermanual på håndmansjettene her. 

Luke 14: Paddle

Nysgjerrig på BDSM? I denne luken får du utforsket dine fantasier... Luke 14 består av denne lekre paddelen som kombinerer heftig nytelse og lekkert design. Her får du eksperimentert med din dominerende eller underdanige rolle, ved å enten gi eller motta noen frekke rapp på baken. Paddelen har en perfekt liten størrelse for både nybegynnere og for dere som allerede har oppdaget deres mer frekke side. 

Luke14-paddle.png

Se mer informasjon og brukermanual på paddelen her. 

Luke 15: Oralkrem

I luke 15 får du og partneren din noe deilig å smake på... Dette er en smakfull oralkrem med vaniljesmak som gir deg en mer intens nytelse under oralsex! Påfør en liten mengde på leppene og kjenn hvordan de glir deilig og friksjonsfritt over partnerens intime soner. 

Luke15-oralbalm.png

Se mer informasjon og brukermanual på oral balmen her. 

Luke 16: Dildo

Bak luke 16 finner du denne lille sorte julegaven... Med denne dildoen vil du oppleve fantastisk stimulering, enten det er prostata eller g-punktet som skal nytes! Dildoen har en sugekopp i basen og kan festes mot en glatt flate eller i sele, og kan nytes både av han og henne. Benytt alltid vannbasert analt eller vaginalt glidemiddel, for best mulig nytelse!

Luke16-dildo.png

Se mer informasjon og brukermanual på dildoen her. 

Luke 17: Punktmassør

I neste luke finner du denne geniale punktmassøren! Dette leketøyet er perfekt å bruke på ømme og såre muskler, samtidig som du teaser partneren din. Punktmassøren har et solid håndtak som er god å holde i hånden, og to gullkuler øverst som ruller når du glir den over huden. Bruk den sammen med massasjeoljen for å få maksimal nytelse! 

Luke17-punktmassør.png

Se mer informasjon og brukermanual på punktmassøren her. 

Luke 18: Mini masturbator

Denne luken er perfekt for deg som ønsker å oppgradere håndjobben. Bak luke 18 finner du denne mini masturbatoren! Masturabtoren har pirrende detaljer på innsiden som er laget for å gi deg deilig stimulering mens du drar den opp og ned... Den er laget av et deilig materiale innsmurt med glidemiddel, samtidig som du får med en liten pakke med ekstra glid. Med denne trenger du ikke å gjøre annet enn å bare nyte...

Luke18-minimasturbator.png

Se mer informasjon og brukermanual på mini masturbator her. 

Luke 19: Analplugg

Om tanken på å utforske bakdøra i julen pirrer litt, så er det perfekt at du får denne analpluggen i luke 19. Denne analpluggen kommer i en middels stor størrelse, og er like god til nybegynnere som til de mer erfarne. Analpluggen har en deilig glatt overflate, og vil sammen med et vannbasert analt glidemiddel gli enkelt inn i bakluka! Analpluggen har en suverent slank hals, noe som sikrer at den sitter godt, og ikke sklir ut under den spennende anale nytelsen... Basen på buttpluggen, sikrer også at den ikke forsvinner inn. 

Luke19-analplugg.png

Se mer informasjon og brukermanual på analpluggen her. 

Luke 20: Penisringer

Hva hvis vi forteller deg at du kan forlenge nytelsen i julen? Med disse penisringene kan du nettopp det, enten alene eller sammen med en partner. Disse penisringene gir deg nemlig en hardere og kraftigere ereksjon som varer lenger! Takket være det tøyelige og myke materiale, sitter de stramt og deilig rundt penis. På denne måten forhindres blodet i å forlate din erigerte penis, og du kan nyte den lenger. I dette settet får du et herlig utvalg på 3 størrelser, så det er bare å mikse og matche etter hvor mye klem du vil ha rundt penis!

Luke20-penisringer.png

Se mer informasjon og brukermanual på penisringene her. 

Luke 21: Bøyelig vibrator

I luke 21 skjuler det seg en helt unik og bøyelig vibrator! Dette er garantert et sexleketøy du ikke har prøvd før. Dette spennende sexleketøyet kan brukes på forskjellige måter, så her er det bare fantasien som setter stopper. Vibratoren kan blant annet brukes til å stimulere direkte på erogene soner, klitoris eller på penishodet, eller brukes under samleie. Plasser vibratoren inn i skjeden formet som en "U" under samleie, og kjenn hvordan den vibrerer mot klitoris og g-punktet samtidig. Og ja – det er plass til både deg og partner. Han vil også føle de pirrende vibrasjonene mot penis samtidig som han presser den slanke delen av leketøyet opp mot g-punktet. På hver side av endene er det to ulike teksturer som gir ekstra pirrende stimulering! Her er det bare å glede seg... 

Luke21-bøyeligvibrator.png

Se mer informasjon og brukermanual på vibratoren her. 

Luke 22: Kortspill

I luke 22 får dere utfordret alle de fem sansene med dette spennende kortspillet! Kortspillet går ut på å gjøre ulike utfordringen med de fem sansene vi har: se, høre, smake, lukte og føle. Utfordringene lar deg og partneren din prøve ut nye ting og bli kjent med hverandre på nye måter. Flere av utfordringene er inkludert med de andre produktene i kalenderen. 

Luke22-kortspill.png

Se mer informasjon og brukermanual på kortspillet her. 

Luke 23: Vokslys

I nest siste luke får du disse to sorte vokslysene som kan brukes direkte på huden! Her får dere utforsket hverandre med spennende temperaturlek... Tenn lysene og la det dryppe hete dråper over partnerens kropp...

Luke23-vokslys.png

Se mer informasjon og brukermanual på vokslysene her. 

Luke 24: Womanizer Mini

Vi har selvsagt spart det beste tilslutt... I Luke 24 får du kundefavoritten Womanizer mini! Dette er perfekt for deg som er nysgjerrig på orgasmetrykkbølgene til Womanizer. Disse trykkbølgene er kjent for å gi kvinner over hele verden utrolige orgasmer på et blunk! Pleasure Air-teknologien stimulerer alle 8000 nerveendinger i klitoris på én og samme tid, uten at klitoris berøres direkte. Det er jo ikke uten grunn av kvinner over hele verden har skrytt Womanizers unike trykkbølgeteknologi opp i skyene...  

Luke24-womanizer-mini.png

Sikredegjulekalenderenher.png