Kort og greit om angrerett | Kondomeriet

Kort og greit om angrerett

Når man handler varer på nett, har man 28 dagers angrerett. Det fordeler seg på 14 dagers frist for å varsle om at man angrer kjøpet, og 14 dager på å sende varene i retur. I løpet av disse dagene kan man altså sende varen tilbake, og få igjen kostnadene ved produktet.

Videreselger ikke returnerte produkter

Som kunde hos Kondomeriet kan du være helt trygg på at du aldri vil motta et produkt som har vært testet eller brukt. Vi har meget strenge rutiner ved behandling av reklamasjoner og returnerte produkter, og disse produktene sendes rett til destruksjon. Vi garanterer at varene du mottar er uåpnet og uprøvd.

Ny angrerett

I 2014 trådte en ny angrerettlov i kraft. En av de viktigste endringene er at kunder som handler på nett også får angrerett på godt brukte varer. Kunden må dekke verdiforringelsen ved varer som blir brukt før de returneres. Denne endringen vil på ingen måte påvirke dagens sikkerhet hos oss, da vi selvfølgelig vil fortsette med våre strenge reklamasjonsrutiner rundt behandling av returer. Du kan fortsatt være helt trygg på at produktet du mottar, ikke har vært åpnet eller brukt.

Greit å vite om angrerett:

- Når du benytter deg av angreretten må du selv betale returfrakten.

- Angreretten gjelder i 14 dager fra du mottar pakken.

Angrerettskjema finner du på denne siden, men følger også med bestillingsbekreftelsen du mottar på e-postadressen du har registrert bestillingen i.  (Dersom den mangler, vennligst se i søppelfilteret det hender den havner der av og til.) Skjemaet er svært enkelt å fylle ut, og skal sendes sammen med varene du angrer på ditt kjøp.

Kilder: dinside.no, statlig blankettarkiv og Distansehandel Norge