Kamasutra - tips til lesbiske

Kamasutra er en samling tekster fra oldtiden, og sex mellom kvinner er et av temaene tekstene tar for seg. Her er de deilige tipsene for deg som er i et lesbisk forhold!

Noen jenter er mer seksuelt aktive enn andre, og sexlysten varierer fra dag til dag og person til person. Å finne felles fantasier, stillinger og metoder å tilfredsstille hverandre på løfter sexlivet til nye høyder. Når man gir kroppen orgasmer, vil dette gi henne lyst på mer.

Forspill

Det er viktig, og kanskje ekstra viktig om man har vært sammen en stund. Forspillet er med på å bringe dere fra 0 til klar i løpet av noen pirrende minutter. Det tar jenter fra 15 – 30 minutter å bli opphisset og klare, altså er man ikke unormal om man ikke blir klar de første fem minuttene.

Kyss er intimt og gir dere nærhet. Kyss på leppene, brystvorter, i nakkegropen, bak kneskålene og avslutt med oralsex. Ert hverandre og bygg opp stemningen. 

Innvendig eller utvendig

Nøkkelen til orgasme ligger i klitoris hos over 90 % av jenter som onanerer, også når de onanerer sammen med en partner. Snakk sammen og lær dere hvordan man best kan stimulere hverandres klitoris. Selv om klitoris er en klitoris, fungerer de svært forskjellig og trenger forskjellig stimuli for å nå klimaks.

Om dere ikke har diskutert det, kan det være lurt å snakke sammen om penetrering. Noen er for fingring eller bruk av sexleketøy, mens andre ønsker ikke dette. Det er lurt å være enige om dette på forhånd.

Forhold

Er dere i et forhold er det for mange viktig med nærhet etter samleiet. Ligg i skje og hør på hverandres pust. Hvis kjærlige ord til hverandre. En flott avslutning på en fantastisk kveld sammen.

Kondomeriet AS
Kilder: Wikipedia, kamasutra for lesbiske, sexolog