Hvorfor fanger Fifty shades-bøkene så mange?

Hva er det kvinnene som leser Fifty Shades-bøkene tenner sånn på, er det mange som spør. Svaret er: flere elementer.

To bondage or not to bondage.

Det er det store spørsmålet. Historien spiller mye på det å dominere og det å bli dominert. Noen fantaserer mye om dette, og kjenner igjen fantasien sin i bøkene. Kanskje flørter man med tanken på å gjøre fantasiene til virkelighet? Mange bare nyter den deilige fantasien som den er også.

En pirrende fantasi

Det største seksuelle organet i kroppen er hjernen. Bøkene fanger oppmerksomheten til leseren i en travel hverdag og leseren kan sette seg ned og nyte historien i ro og fred. Tømme hodet for alle hverdagslige gjøremål og daglig stress. Historien i seg selv er en seksuell fantasi som man både leser og føler med. Kvinner trenger gjerne en deilig fantasi for å få tenning.

Vi ser at erotiske noveller har samme effekten som bøkene på mange. Se gjerne våre erotiske noveller om du trenger litt tenning i hverdagen.

Romantikeren

Det bor en romantiker i mange av oss, noen er så heldige å ha en kjæreste som også er det, mens andre ønsker at kjæresten var mer romantisk av seg. Det å lese om Ana Steele som blir vartet opp av Christian Grey er kanskje nettopp det som gjør bokserien så romantisk for henne.

Se vårt store utvalg av lekre sexleketøy fra alle Fifty Shades-kolleksjonene!