Hvordan tilbringe Valentinsdagen som singel mann

Kamerater og bekjente klager over at de må huske å kjøpe røde roser og gaver til partneren til Valentinsdagen, eller at de ikke vet hva de skal kjøpe fordi hun fikk akkurat det i fjor. Du har verken noen å kjøpe gave til eller å tilbringe dagen med, og begynner å føle litt på det. Ikke gjør dagen til noe negativt, men snu det å være singel på Valentinsdagen til noe positivt! 

Valentinsdagen 14. februar er dagen for kjærlighet, romanse og lidenskap, men det betyr ikke at alle single skal ha en grufull dag av den grunn. Selv om du ikke får eller gir sjokolade og oppmerksomhet, er det mange andre måter å markere dagen på. Bruk dagen til å gi deg selv den oppmerksomheten du fortjener. 

Gi deg selv en kjærkommen belønning

Om du er av typen som liker massasje, bør du benytte denne dagen til å la kroppen få en ekstra god behandling. Ta en tur på en restaurant du har hatt lyst til å prøve, eller ta den kinoturen du har tenkt på i evigheter. Dette får deg helt sikkert til å tenke at du i hvert fall ikke skal sitte på utstilling alene denne dagen, men du har helt sikkert en singel kompis eller venninne som kan tenke seg akkurat det samme - så inviter med noen som også trenger en fin dag! Om du liker å trene, kan du ta en ekstra lang joggetur og en lang dusj, og synke sammen i sofaen med god samvittighet etterpå. Bruk dagen på noe som får deg til å føle deg bra med deg selv. 

Omring deg med gode venner

Inviter gode venner, for eksempel de som er single eller de som tilbringer dagen alene fordi partneren er på reise eller bor et annet sted. Lag mat sammen, fyll glasset med noe godt og se en film eller ha en spill-kveld. Dagen kan også brukes til for eksempel bowling, gokart, tennis eller liknende. 

Tilbring dagen med favorittpersonen din 

Bruk tiden sammen med den som står deg nærmest, enten det er bestekompise, en veldig nær venninne eller søsken. 

Flørt 

Dette er dagen for å leke seg med flørtens kunst! Har du noe på gang, men det er for tidlig til å date eller dere befinner dere for langt unna hverandre? Bruk meldinger, Facebook og Snapchat til å flørte, eller ta en telefon. Kanskje du er alene i dag, men hvem vet hva utsiktene er for neste år...? 

Gjør som vanlig

Bare fordi det er 14. februar og Valentinsdag, du ikke på død og liv gjøre noe spesielt. Om du synes det er helt greit at du er singel denne dagen, og ikke skjønner hvorfor det er så mye oppstyr; så la det være med det. Gjør som planlagt, eller ta dagen som den kommer. 

 

Kilde: uk.askmen.com